67

Анонимен

преди 2 години

До Asd малко възпаление на сърцето при ученика ми - какво толкова, нали ще го предпази от тежко боледуване на грип (за кратко) без да му създаде имунитет (по официални данни от производителя) - но какво е тук някаква тромбоза при детето ми, щом ковипсихарите ще се чувстват защитени.

66

Анонимен

преди 2 години

До Asd бизнес за ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ - *** разбери какво ли може да има в тая работа.Кой ли би скрил нещо, каква ли причина имат да пропагандират. Не бе, сигурно е за твое добро, ама наистина. Лапай биберона и викай *** да ти завие краката

65

Asd

преди 2 години

10 *** се надпреварвате да пишете пумии под всяка статия. Неблагодарници и невежи. Чели по 5 фейка и си мислят, че знаят нещо. Все някой иска да им навреди. От какъв зор им е на всички страни по света да си вредят на населението? Само болни мозъци мислят на тази плоскост. Не ви е лесно.

64

Хасан Вакссинатора

преди 2 години

С моя колега и приятел Каракоч деца не ваксинираме, но професори, с кеф!

63

Анонимен

преди 2 години

Междувременно, системата за регистриране на тежки реакции от ваксини в САЩ има над 4000 умрели и 200 000 тежки реакции... Ковидваксата за половин година събра повече смърти и увреждания от всички останали вакси за последните десет години... Заравяйте главата дълбоко в пясъка, никой няма да ви излъже, файзер има четири милиарда глоби за некоректни практики и увреждания, може да им се вярва, все пак е емареней и скъпо, значи супер! Модерна няма създаден продукт, ама тоя път ще е номер едно честно!

62

Thalidomide baby

преди 2 години

Който плаща изследването, поръчва резултатите... Междувременно в държави като Швеция имаше множество пострадали от нарколепсия. Но понеже вакси-измамата е съвършено измислена, това е почти невъзможно за доказване. Да припомня статия от преди няколко месеца тук - "Грък умря 15 минути след ваксинация, няма връзка".... *** докажи връзката, ако си нямаш работа. Сигурно са щяли да си се разболеят от нарколепсия и без ваксата, тия хиляди неастници навремето. А нарколепсията не се лекува и не минава.

61

Бау

преди 2 години

айде баннаха ме за 24 часа :( Данните ми са от CDC. Твоите от "Сулиьо Пульо" :D

60

Бау

преди 2 години

ееее изтриха ме :( Хубаво ще ви го преведа машинно: Анализът включва повече от 650 000 души, получили ваксина срещу пандемичен грип през 2009 г. и над 870 000 души, които са получили ваксина срещу сезонен грип 2010-2011. Проучването установи, че ваксинирането с противогрипни ваксини, съдържащи щама на вируса H1N1 от 2009 г., използван в САЩ, не е свързано с повишен риск от нарколепсия. :D

59

!

преди 2 години

Не скопявайте децата си!

58

Анонимен

преди 2 години

С нетърпение чакам мераклията, дето ще иска да ваксинира моите деца.

57

Анонимен

преди 2 години

как по тия Щабове нямаше един с нормална физиономия, всичките с налудни погледи и фашистки физиономии, кретенски изказ

56

Леша

преди 2 години

До Бау - На кой му пука какви ги вършат варварите в ЕС-Вавилон? Ние сме българи, не сме англосансонска cгaн.

55

Бау

преди 2 години

"Европейската комисия разреши за употреба препарата при деца от 12 до 15-годишна възраст" всички в Европа мразят децата, само *** си ги обича :D За какво си дават зор учени като *** знае най-добре!

54

да,да ама не

преди 2 години

До Анонимен "Нали няма щаб,какъв е този председател на щаба? И защо няма снимка да го видим съществува ли"Няма НОЩ! Обаче НВЩ има и си е на линия?! И разбира се има снимка! Маркираш в синьо проф. д-р Красимир Гигов; Кликаш на търсене с гуглето и ти излиза в целия си блясък!

53

Леша

преди 2 години

Не съм учуден, това е по план. Единствено гранд финала не е ясен и на двете страни.

52

Ситалк

преди 2 години

Може да започне инжектирането на деца, може и да не започне. Може да започне и рязането на глави по улицата.

51

не ви разбирам

преди 2 години

Кейтрин и Уйлям казаха, че е много яко да се ваксинираш. Израел също се ваксинира. Какво не ви харесва

50

да,да ама не

преди 2 години

До 21Така си е! На чуждото "такова" и сто "такова" са си едно няма нищо! А какво значи глагола ТАКОВАМ - най-добре го обяснява Меглена Кунева!

49

Чарлз Дарвин

преди 2 години

Нямам Търпение Калинките да се СамоЗатрият! Скоро Света ще е по-добър без излишни хора!!

48

Анонимен

преди 2 години

Нали няма щаб,какъв е този председател на щаба? И защо няма снимка да го видим съществува ли?