85

Анонимен

преди 3 години

Радев,не бързай! По назад ще сме в класацията,ама заради тебе! Като му дойде времето американците ще покажат твоите връзки с Решетников! Решетката ти е сигурна!

84

Фигурант на Божков

преди 3 години

Фигурантът на Божков пак лъже - санкциите по Магнитски не са прецедент за ЕС - през 2019 са наложени на най-богатият латвиец !

83

Красимир Маринов

преди 3 години

Не до Уганда и Саудитска Арабия, а до Кремълска Русия сме се наредили и която държи корумпирани нашите политици, с пари които краде от България. Американците окончателно се убедиха, че без тяхна помощ нашата държава няма как да избяга от Московската братска прегръдка и за да запушат политическата пробойна в НАТО, която Кремълци са направили в България и все повече я разширяват действат.

82

Вовата

преди 3 години

Резиле, Резиле - да наредихме се, но не до Уганда, а до Индия, Венецуела и Бутан с твоята и на ортаците ти в далаверите Слави Мултака, Наско Костовия Гном и БСП+ДПС *** - това гласуване с машини - за големи далавери се кумите. Но Европа и САЩ не спят! САЩ осъжда хора като Божков, Бобокови, Мултаци и т.н. - вашите дружки. Тепърва ще видите, че далаверата ще остане само мечта! ТИ СИ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ, РЕЗИЛЕ

81

Анонимен

преди 3 години

До ТУК ни докараха ДВЕТЕ партии с чиито гласове дойде ТИ НА ВЛАСТ! БКП ДПС И РУСКИТЕ АГЕНТИ ОГЛАВЯВАНИ ОТ РЕШЕТНИКОВ! НАЛИ ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ ТОЙ ТЕ ПРЕДЛОЖИ! ПЕЕВСКИ КАСИЧКАТА НА ДОГАН И БОЖКОВ НА БКП И ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ! ВСИЧКИ СКОЧИХТЕ СРУЩУ ГЕШЕВ! ГЕШЕВ ВИ ПОДГОНИ , ДАНО САЩ ПОДКРЕПЯТ ГЕШЕВ И ЗАНАПРЕД!

80

Кафяв гербер

преди 3 години

Яасовника цъка , а Бай Ставри и Сретан чакат търпеливо , да видят , но кой от двамата ще му излезе късмета с Тиквунии

79

Калеко Алеко

преди 3 години

Tиквата от Банкя ни нареди до Уганда по всички показатели , по смъртност дори я изпреварихме

78

Анонимен

преди 3 години

Ако не бяха подгонили Божков и да размахваш юмрука файда нямаше да има без парите които пращаше за протеста а иначе ти си идеален за президент на Уганда

77

Оберщурмбанфюрер

преди 3 години

До Калеко Алеко ---/// Мнението ви не е лишено от логика. Познавайки овенния Чорап от мнения на негови съвипускници, е точно така - същият е фурнаджийска лопата, а такива елементи не са особено лицеприятни на САЩ и Запдна Европа, тъй като може изведнъж да се обърнат.

76

Оберщурмбанфюрер

преди 3 години

До един от Лондон --- /// Точно казано. В България НИКОЙ не е избран от народа, а гласуващите, нека си гласуват - с това и ще си останат. От 10 ноември 1989 до СЕГА нещата са решавани предварително от водещите офицери и генерали от ДС и Овенното контраразузнаване. Някой говори за промяна?! Промяна ще има, когато НАТО влезе с войски в България, затвори границите и започне да изхваща руските под.логи една след друга. Да ги видим тогава, имат ли ду.*** да хванат ли балканЯ с пушки в ръце.

75

Анонимен

преди 3 години

Е, па нема лошо и тук, и там живеят австролопипеци!!!

74

Анонимен

преди 3 години

Ние и по жизнен стандарт сме до - уганда при -12 г управление на - герб

73

До Калеко Алеко

преди 3 години

Не мисля, че Радев е проруски настроен. Той е чиста проба кариерист - готов да направи всичко за втори мандат. Оказа се удобна маша за САЩ и НАТО и направи преврата с помощта на ИТН, ИМВ. Колкото до ГЕРБ и ББ - съгласен съм с анонимен 73.

72

Тръмп

преди 3 години

Какъвто Резидентна такава и държавата.

71

Анонимен

преди 3 години

Напьлно прав сте гн президент - дано никога вече нямаме толкова корумпирано управление като това на - герб и патриотите

70

Калеко Алеко

преди 3 години

Ами наредихме се...в Уганда властта винаги се сменя след държавен преврат и открай време е управлявана от диктатори, досущ като Кремълският метеж който осъществи ти... скоро на всички ще стане ясно кой политик стои зад Черепа и кой е проводник на руско влияние в България, както предупредиха от САЩ. Този който в рамките на двумесечният си служебен мандат сложи ръка в/у всички силови структури, за да предотврати разкриването на руски шпионски скандали за в бъдеще и да оневини този чиито фигурант е

69

Да бе!

преди 3 години

Санкциите, наложени по закона Магнитски на червените крадци и техните 64 фирми показва,че дните на кремълските шпиони в България са преброени, въпреки че арестите ще започне Военният трибунал.Нека само феодалите да подпалят световната война.

68

Анонимен

преди 3 години

Това е в резултат на българската страст да се топим едни други пред света. Кажи какво не може да се напише или каже в България. И тебе свободно те псоваме.

67

Ossi

преди 3 години

Нека да припомним държави, проявили интерес към личността на резидента радев за цели 5 години - таджикистан в началото на мандата..ами май други няма. Саудитска Арабия е първото място, в което отиде Тръмп, след като го избраха. Разбира се, радьов там няма как да бъде поканен и за какво. Боже, прибери си вересиите. Зеленчорап, възпитан в човеконенавистна идеология да се прави на стожер на демокрацията, правата на човека и свободата на пресата. Боже, пази България!

66

Анонимен

преди 3 години

Ген. Радев е новият американски любимец. С негово съгласие натовските самолети ще бомбардират Русия, неговият подпис ще стои за приемане на Македония в ЕС. Ще се окаже, че сме учили македонска история, а българският език е наречие на македонския. Да видим как ще реагират верните социалисти! Колкото до Борисов - той е аут, а ГЕРБ ще се разпадне при липса на достъп до европари и откровени кражби на бизнеси.