211

кофти , МНОО КОФТИ

преди 3 години

И да сменя , и д ане сменя , никой не иска ГЕРБ , дори да са 1-ва политич. партия , остават си САМИ В ОПОЗИЦИЯ !

210

ВЪПРОС

преди 3 години

Трябва следващото правителство да помисли за контрол на придвижване на старите кадри на ГЕРБ . Очертават се големи присъди и връщане на ограбените пари от България .Тези гербаджии може да избягат в чужбина и няма да може да си излежат присъдите .

209

Анонимен

преди 3 години

Страна партия с мутродемократите. Всичко се решава еднолично от главния мутродемократ, а останалите послушно изпълняват. Сега слага млади Калинки в листите.

208

Цк

преди 3 години

Партийни книжки издават ли им още партийните организации по места както при бай Тошо?И графа за платен членски внос дали има вътре?

207

оня

преди 3 години

Това трябва да са децата на бивши комсомолски активисти. Баце ще се скрие зад гърба им и ще пълни чекмеджетата.От време на време ще жертва някои и ще ги хвърля на вълците.

206

Анонимен

преди 3 години

Поставени на неизбираеми места. Старите муцуни пак водачи. Кого заблуждава ?

205

Анонимен

преди 3 години

Така е. Има вече ново поколение израснало и образовало се в последните 30 години. Нека се учат и вземат щафетата.

204

Shark

преди 3 години

Продажни млади хора! Жалко

203

И...

преди 3 години

Задачата на младите от ГЕРБ е : Да се съхрани КОРУПЦИЯТА ФЪФ Бг !

202

кофти

преди 3 години

Г-н Борисов , и тая хватка няма да сработи , формулата за успеха е съсем друга !

201

Да , ама не !

преди 3 години

Няма значение отново , че са калинки , важното е да са от ГЕРб ...Кога ГЕРБ ще си смени тактиката ?

200

Даа!

преди 3 години

НоФ трик на вожда , каквото и да направи вече , никой не му вярва !!

199

Анонимен

преди 3 години

Като гледам пак бъдещи юристчета ,докторчета. Все професии нищопроизвеждащи. Инженери и трябват на тая страна в управлението да им сече пипето да могат да мислят продукти да има производство и икономика тая страна.

198

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов е комунист-член на БКП. Затова създаде тая крадлива мутрокомунистическа пасмина. Затова тъпче чекмеджетата със злато и пачки и спи с пистолет до тиквaтa.

197

Недоразбрал

преди 3 години

Много цар вул много нещо под статиите за Борисов!?Миришат ви кра ката да го коментирате тоз човек!!Ако не беше той,до сега от България и папер да не е останал с тия червени въл ци наоколо ,начело с крушовиш ката въл чица със синя козина!!Да плюеш против ГЕРБ и Борисов трябва или да си дълбоко вкоренен в редиците на столетницата правоверен функционер,надъхан крипто ком унист или наивен 85%ов лум пен или откровен кра дец на ДДС,трафикант на фалшив алкохол,цигари,дро га или каквато и да е далавера!

196

антилибералист

преди 3 години

хахахахаха "младите" на ГРОБ - 40% евтинКурволяк, 40% дупедавци (буквалноЛГБТ) и 20% партийни мамини синчета ахахаххаххах

195

Спрете го..

преди 3 години

Тоя се мята и гърчи като настъпена змия-усойница, само и само да се докопа пак до властта!Смешникът на България за последното десетилетие!

194

Анонимен

преди 3 години

тия на 10.09 стават капиталисти... ахмаците зелени...

193

протестъри

преди 3 години

не искаме младите на герб, искаме си старите кучета ченгета от бсп мафията и техните внуци - те са младите нови. гласувайте за славчо чалгата, той ще предаде/продаде нашите гласове на най-добра цена на комунистите.

192

Анонимен

преди 3 години

Млади Калинки ...