254

Тези 50 лв

преди 3 години

Тези 50 лв ще стъруват на Радев президентството, а и изборите на БСП!

253

пияница мистик

преди 3 години

Ще му миете краката и ще му сърбате водата на Боко, само изчакайте 1 година да мине. Глад ще мори добитъка, но пък ще има чалга и комунизъм на корем

252

дърт

преди 3 години

До Анонимен 227Да, пътуват сплахата ндежда, че ще намерят нещо за ядене с по-ниска цена!

251

дърт

преди 3 години

До ВЪПРОС 255А на 300 лева е 15 лева, при увеличение на цените на основни хранителни продукти от 30 до 60%!

250

Оставка на Мутрите

преди 3 години

МутроФътмакот да си подава оставката, защото ощетява пенсионерите.Кой пенсионер ще гласува за един *** и алчен Фигурант.

249

Анонимен

преди 3 години

Няма да се оплакват, стига бе, много се разхайтиха тия пенсионери.

248

Анонимен

преди 3 години

До до 268. До 270. Знаеш ли? Когато съпругът ми се разболя-глеобластум-рак на мозъка, операцията му в Пирогов струваше 4500 лв+ 1000 лв за специален инструмент.Всичко платихме, защото касата не поемала тези разходи.За 15дена да стоя при него, защото имаше нужда-без легло и храна ми поискаха по 20 лв на ден. На всичкото отгоре накупих препарати и почистих стаята, банята и тоалентната. Чистих тоалентите и в болницата, където правихме лъче и х.тер.След 43 години тр.стаж и една година преди пенс.

247

toti

преди 3 години

Гласувай за ГЕРБ още 10г да чакаш надежда и само работа,работа ,работа...какви сте ,тъкива ще си останете!!! ......какво пък ,нали Вуте е позле......

246

до 268

преди 3 години

"...Къде отиват парите от платените осигуровки на починалите преди да се пенсионират?...".............................................................Ти никога ли не си чувал, че нашата пенсионна система е СОЛИДАРНА?По същия принцип в болницата, касата ти плаща операция за пари, които посмъртно не си внесъл!

245

ай ся

преди 3 години

Намерете стари статии, в които Бойко викаше, че ще са само за 3 месеца, после ги удължи с 1, после с още един месец..., че идваха избори. НИКОГА, АМА НИКОГА не е казвал, че са ЗАВИНАГИ и доживот. Четете, недейте само да пишете!

244

Анонимен

преди 3 години

Къде отиват парите от платените осигуровки на починалите преди да се пенсионират? Защо само 26% за останалия жив от семейството? Как се живее с една пенсия, и една добавка от 26%? Къде в ЕС дават 26%? Не им искам 50-те лева, и отвратителното отношение на някои млади хора към възрастните! Дайте ми пенсията на съпруга ми, който почина след 43 години труд, и една година преди пенсиониране! Защо в други страни от ЕС може, а при нас не? В какъв ЕС сме? СРАМ И ПОЗОР за отношението към възрастните хора

243

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен227=След години, когато ТИ станеш възрастен и евентуално пенсионер, закона ще е да убиват възрастните хора/според твоите разсъждения/. Горко ти! Дано чакаш по-дълго време присъдата си! Срам и позор за разсъжденията ТИ. И друг въпрос-Имаш ли баба и дядо, имаш ли родители, и не помисли ли за тях, когато написа тези простотии? С какво право ще казваш кой как ще пътува и живее? В кой век живееш, "демократ"?!.Така ще възпиташ и децата ти, така и те ще се отнесат към теб. АМИН!

242

Анонимен

преди 3 години

Какви 50 лева, ако скоро не стане 500 евро минималната пенсия тежко им горко на пенсиите, как живеят не ми е ясно.

241

Анонимен

преди 3 години

Вируса с падането на Бойко изчезна,или има го ,но много лъжеха и плашеха хората и герба и щаба ,сега и ваксини има ),и за какво помощи ,който има ресторант или кафене или хотел да запратят ръкави и да работят ,не сме длъжни с нашите пари да ги гледаме ,охрана съм в хотел от СОТ,персонала на 80 %са роми ,бармани и сервитьори от Сливен и Ямбол )и други хотели е така ,няма персонал ,който да им работи за минималната ,като ги хранят и им дават квартири

240

Анонимен

преди 3 години

"Причината е, че няма пари в бюджета за удължаването ѝ, пише Труд. "Както и беше предречено, още в края на миналото лято. Извънредни раздавки във времена на криза ...

239

Анонимен

преди 3 години

Време им беше да ги спрат. Наядоха се пенсиите с тия 50 лв. Цените на имотите скочиха заради тях, че като се юрнаха с надбавките да купуват имоти. Иначе цените вдигат яко,ама заплати и пенсии обратнопропорционално вървят

238

ВетЪра на ПОДмяната

преди 3 години

На всички нас ни имат адресите и данните ,можеха за тази сума да се дадат за консумативите за ковид . Борисов нарочно ги даде по този начин да си мислят старите че е увеличение към пенсията . Сега доста от старите хора пак ще го преизберат с надеждата да продължат 50 то лева !

237

астора

преди 3 години

До възмутено Пенсии се плащат за осигуровки а не за трудов стаж. Ти некога влизал ли си в металургията та говориш. 840лв ми удьржаха на месец на мене и работодатела за ДОО -УПФ-ППФ И КАКВИЛИ НЕ здравни -безработица и за какво ли още не. Та според тебе колко пенсия трябва да взима един металург .Ти сигурно не си платил два лева осигуровки.ДА *** ПЕНСИЯТА ТРЕБЕ ДА ТИ Е НАЙ ГОЛЕМА.

236

До ВЪПРОС 255

преди 3 години

Когато ви бърсаха занците и ви дундуркаха всичките тези ваши бащи и майки БЯХА ДЛЪЖНИ. Ама сега било мъка за работещите да отделят 50 лв. от заработеното за тези наистина мизерстващи хора. Аз работя и аз ще отделя от моите пари 50 лв. А ти понеже си ....... *** и го духай на някоя чалгаджийка !

235

НИЩО ДРУГО

преди 3 години

Не остава нищо друго освен хората масово да почнат да се самоубиват, за да прекратят мъките си в тая държава. То това не е живот да си пенсионер в България.