34

До 28:

преди 2 години

Въпросът ми е за продължителността на живота, Пардю не ме интересува. Аз съм на 51 години и от моите наблюдения във Фейсбук 99% от моите състуденти поркат и преяждат редовно и над 90% от моите състуденти са със наднормено тегло. Никакъв спорт, никакво желание да отслабнат и приличат на нормални хора. По кои правила на медицината ти искаш тия хора да имат дълъг живот? Стига с тия конспирации - ако човек не помогне на себе си сам, лекарите след това не могат да правят чудеса.

33

Анонимен

преди 2 години

Бог да му прости,но беше разединителя м/у БГ и СМ и не разбираше Балканите.Не се информираше лично,както подобава за разузнавач,чрез факти и документи,а ползваше НПО-та на Прокопиев които изопапават с цел дестабилизация и очерняне на Б с манипулации и интриги за лични цели.Колкото за Дейтънското споразумение,е друго и не вярвам да е точно негов принос,по важното е,че спряха войната,жертвите и помогнаха на Босна да възстанови разбитата си инфраструктура след войната,а региона се раздели етнически

32

Анонимен

преди 2 години

Бог да го прости!

31

11

преди 2 години

"Сръбския диктатор" .... Що не е сръбският ръководител? Защото ви диктуват и повтаряте като папагали и лижете ***.

30

Анонимен

преди 2 години

Роденият през 1944 г. в Мемфис Пардю бе сред най-активните американски дипломати на Балканите.Искате да кажете, че е бил един от тези, които най-много са се месели във вътрешните работи на суверенните държави.

29

Анонимен

преди 2 години

"Любимеца" на Сидеров.

28

Анонимен

преди 2 години

Агентът на югославските кучета от шиптърска Македония бе наказан свише!

27

Анонимен

преди 2 години

Приятелят на Северна Македония,забравил че е бил посланик в България, работеше срещу нашите интереси!Някоя македонска клетва го е стигнала.

26

Анонимен

преди 2 години

Ваксина?

25

бивш студент

преди 2 години

Също да се помни, че този дипломат успя да направи от ЦСБОП да го разцепи и да срине МВР отвътре, тя историята помни.....той наставляваше Б.Б. в кариерното развитие и той му осигури чадър, когато "мутрите" падаха, като круши и нито един разкрит от тогава насетне.Преструктурираха МВР за да пази мутрите, подкопаха доверието в една работеща система.Може на Джеймс Пардю да муу сложат паметна плоча до паметника на американсият пилот бомбардирал София и хвърлял бомби играчки за децата на БълГЕЙрия

24

бивш студент

преди 2 години

сградата в Изток е на агенцията за борба с наркотиците на САЩ (Д.Е.А. що го цензурира ботьо не знам)Та тази сграда е интересна с това, че в нея влиза много голямо количество конфискуван наркотик (преди го изгаряхме в Кремиковци) и после с осигурен НАТО зелен коридор и военни самолети транзита по маршрута Кабул-София-Европа или САЩ.Няма да влизам в полемика основният износ на Афганистан какъв е или пък за странните полети от Каракас-Богота-Флориа-Мадрид-София-Кабул :)

23

Сериозна възраст

преди 2 години

77 години е сериозна възраст предвид състоянието на сегашната медицина, стандарт на живот и нарочно забавеното развитие на генетиката. В България е пределна възраст например 70 години средната продължителност на живот е толкова. Основен текущ показател изчислен от пенсионните фондове, които оценяват риска от дълголетие е точно пресметнато да бъде след пенсиониране хората да не живеят повече от 16 години.

22

бивш студент

преди 2 години

аз помня, че по негово време окупираха университета и после Б.Б. започна чистката сред Кръстниците.....Дано се пържи в ада ако има такъв, но предвид ккаво съм учил и заършил му пожелавам разпадане на атомно-молекулярно ниво без възможност за създаване на трайни връзки хахахаПомня и че тогава харизаха и Ююжният парк за новата сграда бункер с 6+1 подземни етажа + също сградата на *** с 3 подземни нива в Изток и още няколко апетитни терена.Тези Магнитски ги не лови, но *** и куршум да !

21

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 2 години

Този Пардю организира Убийството на Иван Славков .Отровиха го на Прием .

20

Анонимен

преди 2 години

Плевнелиев при него ли ходеше на спявка, кое е демократично и кое не.

19

Един Pk

преди 2 години

Този т.нар.Батето го нарече Пръдльо по телевизиите.След това видяхме какво му се случи на Батето.

18

Анонимен

преди 2 години

Посланника в България бил топ разузнавач. Не ме гледай какво правя, слушай какво ти говоря.

17

Анонимен

преди 2 години

Млад се гътна, а можеше да си поживее още 10-20 г.

16

МНЕНИЕ

преди 2 години

Отиде си един враг на България . Както е казал Конфиций - ако седиш достатъчно време до реката , ще видиш трупа на врага ти .

15

Анонимен

преди 2 години

Иван Славков каза всичко за този П ръд лю. Сега еднопосочен към 9ти кръг.