271

дедо от село

преди 3 години

А бре, хора докога ще ни я показвате тая грозотия? Плаши животинките на двора бре и запират да ядат! Да беше пък и умна, ами тя кат я слушам по малко акъл има от моята Цанка-магаренцето ми де,дето като са напия в кръчмата и й са метна на гърба право у къщи *** кара !

270

Анонимен

преди 3 години

Българите могат да спрат корупцията, но американците никога няма да я спрат. В САЩ можеш да дадеш 10 000 щ.д. и да се снимаш с член на сената или известен политик. За скромната сума от 20 000 щ.д. може да вечеряш с този сенатор. Сенаторът от интригата на Цветанов и Радев е с 8 обвинения за подкуп. Мемендес е с 14 овинения за конспирация, лъжливи твърдения, КАКТО И 8 ОБВИНЕНИЯ ЗА ПОДКУП. Плащаш си и тези сенатори пускат постове в техните Фейсбук страници. Това какво е? Не е ли корупция? Ммм?

269

Анонимен

преди 3 години

Властите в Украйна съобщиха, че са засекли опит да бъде предложен подкуп от 6млн. долара в замяна на прекратяване на наказателното разследване срещу Микола Злочевски, ръководителят на компания за природен газ,част от чийто управителен съвет по-рано беше синът на бившия американски вицепрезидент Джо Байдън. В ексклузивния документален филм, който излезе в Сърбия Как баща и син Байдън грабиха Украйна авторски проект на Игор Дамянович са уликите срещу баща и син Байдън.Първо да си оправят бакиите

268

до 321

преди 3 години

Да. В САЩ корупцията е още по-силова. Синът на американския вицепрезидент Байдън - Хънтър внезапно се оказа член на управителния съвет на мощна украинска газова компания. Когато казаха, че ще го разследват за далавера за над 6 милиона долара в Украйна. Миналата година Тръмп оказа натиск върху новия украински президент Володимир Зеленски да разследва баща и син Байдън в телефонно обаждане, което стана повод за начало на процедура по импийчмънт.

267

гражданин

преди 3 години

До 309. Глу.пак, преди Борисов и Гешев цъфтяхме ли? Или бяхме още по-пропаднали?

266

реалист

преди 3 години

Не могат да я спрат, стига си ни правила на балами. Как да я спрат като *** е склонен да дава рушвети още на най-ниското ниво - на катаджията, на лекаря, на кмета на селото. А САЩ как е с корупцията? Спряна ли е тя дори в най-демократичните държави. Не, нали?

265

ПО смело ХЕРО

преди 3 години

Ликвидация на всички министерства и ведоства е нужна .НАд 30 години вече показно ограбват десетки милиарди от анрода през бюджета за нагло корупционни обектчета .Милионите ограбени от народа с еперат през партиино подставени групировки и други вижте ги по списъци в минситерствата

264

пияница мистик

преди 3 години

До 123Какви сметки на Борисов? Той не си ли държи авоарите в отключени нощни шкафчета във вид на кюлчета злато и пачки по 500 евро? :)))))))))))

263

123

преди 3 години

Емиии, САЩ като са решили да разкриват корупцията да представят пълна информация! Да обявят политиците, взели подкупите. Искаме конкретни имена! Кога ще запорират сметките на Борисов? Но не е само той. Холдинги, олигарси, политици, откъде са парите им? Всеки незаконно облагодетелствал се да бъде разследван и имуществото конфискувано!

262

до 309

преди 3 години

Дайте едно доказателство за кражба!

261

Георги

преди 3 години

Комунистите създадоха червените олигарси ,чрез криминалният преход и корупция,които дискридитират демокрацията.Целта е,обикновеният човек да е смачкан,унижен и послушен!С безпардонното си нахалство маниполират по необразованите,че,благодарение на тях,хората имали работа и препитание!? В България всичко е оплетено в мрежите на октопода.Без американска и помощ от ЕС,правораздавателната ни система няма да реши проблема,защото и там има зависимости!

260

komitata

преди 3 години

Ако предплатим още 12 самолета може и други имена да извадите за корупията

259

ББ

преди 3 години

Г-жо настоятелно моля да проверите г-н Марешки и милионите му,не произвежда нищо/както всички" богати "в България/обслужва диктатора,за да се спаси от рекета,отнет имунитет и протекция от борсов,гешев е инструмента,моля да споделите Кой е политика?не ни разочаровайте!Бог да пази САЩ!!!марешки или божков и пеевски...

258

Политици

преди 3 години

Политиците ни са като режисьорите - 30 години са направили 2 добри неща, а през останалото време се наливат по кръчмите и ни обясняват в сутрешните блокове колко е добре или пък мрънкят, докато прибират народните пари, а малцината които работят здраво, не могат да се зарадват на успехи, заради токсичната околна среда.

257

Не пак, а отново!

преди 3 години

Отново ще гласувам за ИТН. Много съм доволен от избора си.

256

ББ

преди 3 години

а СлавитУ играе тарикат,няма да гласувам за тях...това ще е нова грешка,борисов не ги погледна бре...няма данъчни,няма прокурори...май са един отбор

255

ББ

преди 3 години

До до 287престъпник е осъден човек,божков си има снимки с борисов в Министерският Съвет,божков извади едни банкови с които доказа,че е плащал на борисов,менда на борисов гласува двойна данъчна,владитУ пращаше чиновници да обслужват божков...къде тук е радев ...биков...не сме матрял...1400 г. разкатаваме мамата на империи та на теб и яне ли...на шкембета,дпс,...абе все пУтриоте,я лекарства и бензин,я ще наритаме някаква невинна възрастна туркиня...срам и позор!!!

254

Захари Бахари

преди 3 години

Кой ще ми даде парииИИИИ!

253

ББ

преди 3 години

Благодарим на САЩ за подкрепата и Справедливото отношение

252

Анонимен

преди 3 години

Да плаче ли човек да се смее ли!Да му мисли ЕС след като се започва с най слабата държава в него!Ние си имаме доста проблеми, но все още не сме избирали някого с 100 000 гласа в една минута!