47

Мен

преди 2 години

До АнонименДа и търсене по черноморието няма хаххахаха :)

46

Анонимен

преди 2 години

Ходете при крадливите гърци. Там ще ви обират и ще ви казват, че всичко е супер.

45

Анонимен

преди 2 години

До Веско - НИЕ сме тези, които го позволяваме. Най-вече овчедушието ни. Наведени глави, сабята не ги сече, ама им слагат вериги!

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Кой и кога опедели стандартната цена? Ценатра не се формира от търсенето и предлагането?"Ами да де. До вчера беше стандартната цена.

43

Анонимен

преди 2 години

До 62Особено несебърската, дето я тъпчат със милиарди.

42

Анонимен

преди 2 години

Махнете ги тия пластмаси от прироада, дайте плажа на хората! Толкова ли е трудно една община да поддържа 2-3-5 плажа за 3 месеца? Какво си ги раздават на концесионери и свои хора всяка година, за да *** някой пари.

41

Анонимен

преди 2 години

Цената не се Ли формира от търсенето и предлагането?

40

Анонимен

преди 2 години

До Qanon----------------------------------------------------------------------------------------------------- Ето още едно кухо изречение "...в "Албена" чадърите и шезлонгите са по 1 лв, което е 90% намаление от стандартната цена" По-скоро кух термин "стандартна цена". Кой и кога опедели стандартната цена? Ценатра не се формира от търсенето и предлагането?

39

Анонимен

преди 2 години

В Гърция плажът е безплатен. Писна ми от дребни селски номера у нас.

38

Qanon

преди 2 години

Сянка на плажа?! WTF?! Хора, като искате сянка, стойте си увас! Плажът е да се напечеш и да почернееш, а не да седиш на сянка! Отиваш, напичаш се, наплуваш се и беж увас! Тряа да си мега кух да седиш на плажа на сянка... че и пари да им плащаш на тия кожодери!

37

Анонимен

преди 2 години

Плажовете трябва да са на хората и достъпа до тях да е свободен, а не някакви *** и кожудери да бетонират и дерибействат. Ще се почистват с общинските бюджети, кито така или иначе се събират от гражданите. Аз лично от години съм бойкотирал нашето море и докато не се оправят проблемите ще ходя при съседите.

36

Абе хора

преди 2 години

Стаи със спални и стени си имате в къщи. За чий са ви тия хотели ?! Повече от 20 години сме на палатки с децата. Отраснаха по плажовете. Преносима баня се прави 10 за минути. Тоалетна се копае за половин час. 20 минути дневно ти е да напазаруваш продукти от близко магазинче, да заредиш вода в туби за банята и да изхвърлиш чувала със смет в най-близкия контейнер. С 1000 лева цялото семейство си изкарваме един вълшебен месец.

35

Анонимен

преди 2 години

Който е решил да ходи на кафявото бетономорие,да си купи от аптеката''Глупедиум''.В противен случай рискува да седи цяла почивка на тоалетната чиния.Това кебапче дето изходи в хотела,после като иде на плаж и влезне в морето,ще го плиска в лицето!За качеството на храната и качеството на обслужването изобщо няма да говорим,под всякаква критика е!Да си плащам за да ми се мутреят разни екземпляри и да мисля къде да паркирам,и дали ще си намеря колата.Да ми сервират некачествена храна,не благодаря!!!

34

Спокоен

преди 2 години

Чадъри и сгъваеми шезлонги си имам. Газов котлон и автохладилник също. Все още се намират тук-там бунгала по 20 лева за 4 човека. Не, че си нямам две големи палатки и надуваеми дюшеци. Защо да ви давам по 20 лева дневно за 4 чадъра ? Че това са ми пържолите за вечеря + салатите на цялото семейство!

33

Веско

преди 2 години

Абе за къв им позволиха на някви м*три да си заграждат плажа? Какво ВСЪЩНОСТ прави един концесионер на плажа?

32

Анонимен

преди 2 години

Всеки почива различно.Един става по часовник,отива на плаж под час,после обяд под час и все под час.Друг търси олинклузив,трети обича да е на палатка,четвърти в кемпер и диво да къмпира за по няколко дни.Пети луксозни хотели и звезди.Шести с компания или много роднини.Седми дискотеки и напиване.Осми чалги и гюбеци.При всичките си има и плюсве и минуси,но затова всички сме и различни,не сме еднакви.Чадърите изобщо не са тема за почиващите,а и повечето си носят.Има обаче общо-качество на услугата!

31

Мен

преди 2 години

До АнонименДа ама разликата е че морските дарове са изкарани сутринта, а по нашето море да докарани замразени от гърция :)

30

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия цени за сянка, бе. Това ли е най-важното за една почивка? Я кажете другите услуги как са.

29

пияница мистик

преди 2 години

Не съм бил от бая отдавна на нашето море, ама си спомням, че в Гърция едно хапване за 3-*** човека, от което едното е дете, което яде като врабче под 50 евро не съм падал. Не че е скъпо, ама пък не е и евтино, ако си работяга някъде за 1000 на месец. На мен двустаен апартамент в Лима, на брега на Тихия океан ми струваше 2000$ на месец. И чадъри и шезлонги няма, сам си носиш от вкъщи всичко

28

Анонимен

преди 2 години

Повечето от вас не са стъпвали никога в хубав хотел на нашето море обаче жлъчно си плюят държавата. Какво простолюдието само. Гърците села има нужда от 5 живота , за да ни стигнат по качество. Там няма нищо освен евтини квартири на баби. Храната е спортно куде е по хубава. Ас там не съм ял кой знае какво. Тука има блестящи готвачи в хубавоте ресторанти. Това,че ти ходиш по палатките не е критерий за нашия туризъм.