10

до 9

преди 2 години

Изключването ЩЕ помогне на тормозените съученици! Не ме интересува на изтървания дивак как ще му помагат. като трябва да върнат и ТВУ след 2-3 изключвания!

9

Училище

преди 2 години

Не е само във Варна и никакви действия не са предприети. Само пратете случая в УНИЦЕФ и ще им разкажат игрите на тия неадекватни служители в ОУ-то. И този бивш министър на Образованието, адекватно елиминиран от ДДУД, ДСПУО, ДПОО и най-вече Айше Осман, одобряваща учебниците по български език.

8

Анонимен

преди 2 години

Последствията от либерасткия модел на възпитание или по-скоро липсата на възпитание на децата. Децата днес и то за жалост с основание си мислят, че всичко им е позволено, следователно те нямат спирачки да бият, обиждат, държат нагло и т.н. както с други деца, така и с възрастните. След като няма авторитет, който да наложи силово правила, децата приемат, че да могат да си правят какво си искат.

7

ДДРОнег

преди 2 години

А разговори с психолога дали ще помогнат ?! . . . .Да не се стигне пак до саморазправа, щото човек за децата си много може да направи !!!

6

Анонимен

преди 2 години

Бащата толкова ли е смотан... Това ще е такова унижение за сина, а можеше да му обясни накои неща, да му покаже някои хватки, удари и да го подготви...

5

До Дрът Пърч

преди 2 години

Доста добре са потръгнали явно! Може да си дърт, но пък си неграмотен! Поне Учи си имаш за разговор на 4 учи :D

4

Предположение

преди 2 години

Да накажат родителите му. Детето няма вина, че са го възпитали да бъде такова.

3

Анонимен

преди 2 години

Учителите и особено директорите по цял ден броят колко пари ще получат. Последното нещо което биха направили е да изключат ученик! Може да си яде съучениците живи, но пак няма да го изключат, защото губят пари! Образователната система в момента е изградена по престъпен печелбарски начин! За това са виновни крадците от ГЕРБ!!!

2

Дрът Пърч

преди 2 години

По мое време нямаше разговор с психолог, а с даскала на 4 учи и една пръчка. След което се викаха и родителите и калпазанина получаваше втора порция пердах от тях. След такива любезни разговори обикновено нещата потръгваха.

1

Нека Ще

преди 2 години

Да накажат малкото *** ,5 години в трудов лагер да копае камъни !