40

Оффф

преди 2 години

Ключова дума - стратегическо въоръжение! И приключваме темата. Ти ми скачаш и в следващите 25 000 години няма как да те има на територията ти. Какво си се ежат още си тяхна история.

39

Спокоен

преди 2 години

не че нещо, ама не разбрах сигнала който е изпратен. Ще се дракаме за колонии ли? Щото то пълномащабна война няма как да има. Ама колониите нещо напоследък не са на кеф. Та това със сигналите ми убягва. Ама то и една статийка. Кой-кого, *** се оправи.

38

Анонимен

преди 2 години

Краварите бичат стойки, но като прекалят, Русия като им получи "съобщението" ще им върне отговор с С-500 "Прометей". Тогава тия от снимката, ако успеят да се върнат в базите си живи, ще целуват земята като кацнат.

37

Нека Ще

преди 2 години

ДАНО ДА ПАДНЕ ГОЛЯМ МЕТЕОРИТ И ДА ЗАКРИЕ ЦЯЛ СВЯТ С ЕДИН ЗАМАХ !ДАНО!

36

Анонимен

преди 2 години

Насраните русофили коментират насраното си положение.

35

Нека Ще

преди 2 години

СМЪРТ ЗА НАТО УНИЩОЖЕНИЕ ЗА ЗАПАДА !

34

БРАВО!

преди 2 години

От прочетеното във форума се разбира, че българските почитатели на Феодална Русия не са и чували, че Америка има космическа флотилия -USSF от космически безпилотни совалки Х-37В -засега около 100 броя и плазмени летящи чинии TR-3B /MANTA, ASTRA, AURORA/ с ядрен двигател /нег.рамотните могат да ги видят на гугъл-търсачката/, като изстреляните от тях ракети от космоса са неуловими от ПРО и ПВО. Така предстоящата война за САЩ ще бъде космическа, докато феодалите имат само конвенционални оръжия.

33

Анонимен

преди 2 години

А на снимката са миг 29Бааахахахахаъ

32

Анонимен

преди 2 години

Никак. НАТО вече не може да направи нищо на Просия.

31

Анонимен

преди 2 години

НАТО само плаши гаргите. Те си мислят, че е февруари 1945 г. в Дрезден, когато янките при въздушни атаки избиха 200 хил. мирни граждани без причина!

30

Правилно

преди 2 години

Щом си вярват че руснаците се плашат от 80 годишни самолети то за нова година ако слушат много могат да вярват че с новите F 16 може и да се бивт с тях.

29

Тодор Живков

преди 2 години

Тия за 30 мин и ги няа.

28

komitata

преди 2 години

*** не пиши приказки да ти се смеят хората за един калпав хонорар-и децата знаят кка се зарежда един самолет у въздуха и у африка го имат-Русия е напред с материала така че няма с какво да е изненадате -така че докато НАТО наближав аграниците на Русия няма прошка а н еобратното както с етвърди

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - егати кошниците,едните самолети построени през 57ма а другите през 72ра - ________________________ - Дали вдяваш нещо от самолети. Колко и какви самолети си построил?

26

Анонимен

преди 2 години

До Българин - Браво!!! Напредваш! Учиш се! Който се учи, той ще сполучи! (от партията на сполуката)

25

Анонимен

преди 2 години

Какво съобщения изпращат господарите от САЩ когато американски войници нахлуват в български предприятия като че ли България им е бащиния?

24

Срам!

преди 2 години

По времето на ВСВ българсите партизани и съпротивата саботираха немската армия, взривяваха складове с оръжия и провизии за Вермахта, взривяваха влакови композиции и мостове и пътища по които се доставяха материали и обурудване за немската армия, и дори извършваха акции срещу немски войници. А днес колко американски бази сме взривили, колко акции е имало срещу американски войници на българска територия?

23

Анонимен

преди 2 години

Кубрат Пулев: "Имаме нужда от Ф-16, за да служим на майка България".

22

Българин

преди 2 години

Добре е, че САЩ ни помагат и ни подкрепят и ни дават възможност да купуваме модерни 50 годишни самолети F-16 да се защитим от руската агресия. Ние българите живеем добре при американското партньорство и сме благодарни на САЩ.

21

Помнещ

преди 2 години

Американското НАТО да си седи далеч от Русия! И такова понятие " въздушно пространство на НАТО" Не съществува! Такова могат да имат само в Северна и Южна Америка!-:) За сега са гости,макар и 31 г вече! Но всичко си има край! Някой ден,ще ги изгоним както изгонихме Русия! Та всичко ни предстои! -:) Да сме 31 г в НАТО Не е политика на народа ни,а на една шепа " демократи" от СДС след 1989 г! Но това е друга тема!