48

Там нещо

преди 2 години

Ми се мъти при главния архитект и отдел култура и образователен сграден фонд - кой даде на Виктор нова спортна зала, а около нас три секти и без завеси да изгорите там!!!Режим режи!

47

Почни от

преди 2 години

Радосветооооо Светлина Черно къде и кво си правила 20 години ... Клатила си си краката нали?

46

Байек

преди 2 години

Почвай да режеш щатове в община Враца и "оптимизирай" да видим кога ще схванат намека и им вижте сметките да видим кой как и защо не можело, не било адекватно, не било подходящо .....................................................................................................Да напишат в празното поле к'во са сбъркали дето е ни орел, ни рак, ни щука.

45

Много трудно

преди 2 години

Се прекършва магарешки инат, ама се пречупва ...

44

Анонимен

преди 2 години

Моля комисията да каже освен парите и колко пациенти са минавали през Александровска всяка година. Да не излезе, че преди това прихода е бил заради връщани пациенти, а после загубата е от недоплащане по пътеки.Просто така информативно, като дават коефициенти да дадат още 2 - разходи и приходи на 1 пациент.

43

Значииии...

преди 2 години

То да е само Александровска.... Не скачахте срещу Сакскобурга ооооккГайдарски - окккк, не скачахте срещу Рашидовввв - окккк, не скачахте срещу чалгаризацията на нацията и Трифонов е вашия герой - оккккк - за к'во са ви културни институции тогава? Наметнало магарето лъвската кожа и реве, че било лъв! Не щете училища щете да сте прости - оооокккк ....Аз скачах срещу всичко това и кво хахаха хохохо хихихи ! Айде среднияяяя - не знаеш к'во имаш докато го незагубиш. Аз съм си на работа ама някой не

42

И аз

преди 2 години

До АнонименИ аз бях в тая болница преди време, но съм много положителни впечатления - грижа, внимание към пациента и професионализъм от целия медицински персонал! При приема наистина имаше неприятени неуредици и хаос, но след това нямам никакви забележки!

41

Анонимен

преди 2 години

Бях в тая болница преди време ... все едно се връщаш в комунизма, мизерия, хаос, грубост, алчност ... и страдащи хора чакащи на опашка. Вече и аз ще кажа - долу Герб !

40

Qanon

преди 2 години

ГЕРБавите резултати, бате...

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 ...Виждал ли си баланс и ОПР? Явно не си и си нямаш понятие, че се правят в хиляди левове. Пък и тук достатъчно ясно са ти го написали 4517 хиляди лева или за да ти се изясни това са малко над четири милиона и половина загиба за една година. Към 2019 тази непокрита загуба вече нараства на над 59 милиона. Със загубата за 2019г. , която е малко над 6 милиона, става 65 милиона непокрита загуба към 2020г. В търговски регистър ги има отчетите, подписани от Ангелов.

38

Анонимен

преди 2 години

Ботокса кога ще се яви като обвиняем, наред с кюлчето, и цялата му крадлива шайка?

37

аз

преди 2 години

до анонимен гъз31и къде са доказателствата? Абе вие мозъци нямате ли да си проверявате опорките предварително?

36

Анонимен

преди 2 години

Болниците не могат да вземат 2 млрд от държавата срещу лист хартия толкова колкото държавата даде за 8 самолета Ф16

35

123

преди 2 години

Е, нали болниците не трябвало да са търговски дружества, грешно било докторите да са търговци...Пък сега защо , каква била таз загуба

34

Анонимен

преди 2 години

Кой беше бивш шеф на Александровска болница,че не се сещам нещо?

33

Анонимен

преди 2 години

Въпросът не е само в тези 65,3 милиона загуба, а колко от тези пари са влезли в чекмеджето

32

Анонимен

преди 2 години

Щеше да е смешно, ако не беше трагично- *** без образование, да дават съвет как се управлява болница. Жива да не бях:))))))))))))))))

31

все тая

преди 2 години

днес закриваме болници, понеже не са печеливши, утре закриваме училища и детски градини по същата причина, вдруги ден закриваме всичко, което не си изкарва парите. Да ни е честито. Вие ни ги избрахте тия ***

30

Brown Gербер

преди 2 години

A и това не е вярно. Изфабрикувани данни, нали така герберчета ?

29

Toto

преди 2 години

защо ми сложихте бан за коментар, който впоследствие е пуснат като легален, а ограничението ми за писане и лайкване си остава? Ограничението е за 30 дни, и то не нарушавам никакви правила на фейсбука.