13

Анонимен

преди 3 години

Ами така е. Нашите фирмички ги уреждаме а другите ги пращат у лево. Няма как да се делкат мангизи с чужда фирма. На зелено 180 милиона а дали ще свършат работа Бибитко ще каже. Пак сее покрил нашия бибитко като започнаха да му вадят нас..раните ***. Ела тука да даваш обяснение на кой си дал тези 180 милиона и колко от тях са в шкафчето ти. Не се плаши да излезнеш. Сретан го прибраха в затвора. Ще излезне след година сега нема да те притеснява. Ама догодина ще стане страшно.

12

реалист

преди 3 години

КРАДЛИВА ГЕРБЕРАСТКА ШАЙКА. СЪД,КОНФИСКАЦИЯ И ЗАТВОР.

11

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно. Всичко е лъжа и измама, нали така герберчета? Ахахахахаха

10

Анонимен

преди 3 години

То вече пито платено!Тези работи трябва да се установяват и предотвратяват преди да се разходват милиони публичен ресурс.Сега пак ще пием горките данъкоплатци една студена вода. А подизпълнителите с натрупаните милиони ще си карат кефа и ще обясняват на другите , българинът колко е завистлив и колко мрази богатите хора.

9

Социаглиcт

преди 3 години

Е да де, ама има магистрали. Червените другари само ги обещава ха.

8

ИЗЧЕГЪРТВАНЕ

преди 3 години

до блясък на мафиотите от ГЕРБ от всички държавни структури. И нека се включат в строежа на нови затвори, че ще им станат дом за дълго

7

Важни новини

преди 3 години

Протестиращи пробиха в Съдебната палата.........Прокурора Гешев е евакуиран в бункера на вила "Калина" в Бояна от брадат охранители!

6

ПРОЗРАЧНО ЯСНО Е

преди 3 години

че ТИКВАТА и мафията ГЕРБ за сложили ръка на десетки милирди от бюджета и си харчат за свои хора

5

Анонимен

преди 3 години

То на всички беше ясно, че Автомагистрали са междинна каса, с която се крадат пари и се строи скъпо и некачествено.

4

Анонимен

преди 3 години

Ами,явно там е била много лесна схемата за крадене от ГЕРБ! Не напразно,джипко пибитко,все " строеше магистрали"! Ах какъв кеф да не му виждам физиономията всяка вечер от екрана!-:)) Браво на тези които ни показаха открито кирливите ризи! И това е достатъчно което откриха,та никога да не помирише власт!-:)))

3

Момо

преди 3 години

И какво следва от това? Поредното нищо...

2

Анонимен

преди 3 години

На Бойко "успешните" гешефти изплуват като в помийна яма. Гнусни, миризливи и вредни за общественото здраве.

1

Анонимен

преди 3 години

Тая сметна палата чак сега ли го разбра това?Я да ги уволняват всичките и да се закрива тази измислена структура,развъдник на тунеядци!!!!