106

Анонимен

преди 2 години

Мин.Рашков, махнете полицейската охрана пред кабинета на гл.прокурор! Не стига, че спецпрокурорите на Гешев привикаха с призовки вашите ръководни кадри от ДАНС и ДОТИ, а вие си мълчахте и ги пуснахте в сградата на МВР да ви направят за срам и резил, ами изпратихте полицаи да охраняват Каскета! Няма ли при нужда да наредите на полицаите да стрелят срещу хората? Язък, свалихте гащите пред спецпрокурорите!

105

Илиев

преди 2 години

Милиони в евро в чекмеджето,кюлчета злато върху шкафчето,собственикът им сладко си спинка,а каскета се прави,че е прокурор на Буркина Фасо!Ето това няма как да отмине от погледа на прокурорът от ЕС,Лаура Кьовеши.За "боговете" на герб и техните сподвижници,идват дълги дни с малко хляб.Атаките,са косвено към президента Р.Радев.Президента на народа,който народ тази есен,ще го изпрати на "Дондуков"-2 за втори заслужен мандат.Ето това е причината, за безсънните нощи на гражданинът от градчето Банкя.

104

са

преди 2 години

От цялата им работа излиза, че Божков е бандит номер 1 в България. Стане ли дума за него и Гешев хуква в акция.

103

Tangra

преди 2 години

Колко струвате ? Как можете да защитавате един *** дебел стар престъпник ?Вие ли застреляхте Ботев или вашите баби и дядовци?Това да си герберски *** е карма и за вашите поколения.Всички ви мразят. токсични сте. опорките за социалисти и комунисти ги оставете на някой друг. Вие сте комунистите и социалистите - прости нагли и крадливи.

102

Анонимен

преди 2 години

Така действат мутрите - започват някакво разследване срещу всеки, който би могъл да ги застраши и оставят разследването в спящо състояние, за да може в удобен за мутрите момент, да го продължат и да кажат, ето, от месеци го разследваме. Не че има за какво да го разследват

101

ГОГО

преди 2 години

До Зозо ти кога си виждал комунист да пълни гащите ? те комунистите Германия са победили втората световна спечлили 20 милиона жертви дали за да спрат Германия ...ама иначе били пълнили гащите :Д

100

Анонимен

преди 2 години

До Българин - Калинките на Радев съвсем са изнаглели! Ще съсипят България за два месеца! ______________________ - Тези не са калинки, тapaкaни са! Калинките са полезни, хранят се с листни въшки

99

Зозо

преди 2 години

Комунист чуе ли името Гешев и пълни памперса :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

98

Анонимен

преди 2 години

Че ББ, Цацаров и Гешев играят Желязната Света Тройца, която отговаря с удар по посегналите срещу нейните хора, но депутатите от т.нар. опозиция на ББ си питаха нещо. Сега хората на И.Г., по-конкретно спецпрокурорите, се втурнаха в атака срещу служебното правителство. Когато от СпП и тези от СНС преди 2 седмици направиха протест на стълбите на Съдебната палата, вие си траехте. И разбеснялите се СпП скочиха срещу МВР.Кога ще им покажете,че няма да им позволите да си разиграват коня?

97

Анонимен

преди 2 години

Накрая и това ще се окаже незаконно, ама нали за Гешев е важно действието, а не резултата, така че пак ще плащаме всички ние за загубените дела после.

96

Анонимен

преди 2 години

Причината е ясна: мин.Рашков насмете подслушвалите политици и сегашния премиер Янев, но щом спецпрокурорите се втурнаха в атака срещу новоназначените началници на ДАНС и ДОТИ, БР. и сие напълниха гащите Дръжте се като хора с пагони, господа!

95

Анонимен

преди 2 години

Нека тези демократи от ИТН, ДБ и ИМВ да дойдат довечера на протеста, а да не се крият като мишки.

94

Анонимен

преди 2 години

Бай Ставри: "От кога те чекам душо дома да ми дойдеш!"

93

Недоразбрал

преди 2 години

Скъпи дрогаре!Ако е до мен,даже бих налял някоя и друга бюлетина в ков чега на Грипена и на бан да та му,та да ви гледам сеира до край!Щото вий освен крадене,разсипия и фалиране на банки друго не можете!!Този път ще ви гонят с камъни,с коктейли мо лотов!Ще ви палят и бесят по софийските,а и други улици,защото на истинския,съзидателния народ му писна от вас!Но тъй като има 85%ви им бе цили,които непрекъснато ви тикат във властта,то ще е добре още един студен душ!Не вярвам да издържите и 6 месеца!

92

Анонимен

преди 2 години

Вече е ясно защо радев не носи цветя на жертвите на комунизма. Той си мечтае за онези времена когато избиваха хора или ги затваряха в концентрационни лагери

91

1

преди 2 години

До TangraТези който протестирхте сте от БКП(БСП)+ДС+ДПС които огладняхте защото ви спряха далаверите и почнаха да ви вкарват по-затворите.

90

Tangra

преди 2 години

Какъв преврат те тресе ? Преврат на шкафчето на идола ти.

89

До Tangra

преди 2 години

Ти си един от малкото пocepковци ,които искахте да направите преврат още миналата година...

88

SHEFA

преди 2 години

3 000 000 000-Б0ЖК0В-ВИЕ БЕЗ ДА ИСКАТЕ Г0 НАПРАВИХТЕ МИЛИАРДЕР.ИСПУСНАХТЕ ПАРАТА И АЙДЕ 0БВИНЕНИЯТА.-ПРЕДИ Щ0 ВСИЧК БЕШЕ Т0ЧН0?

87

До Анонимен

преди 2 години

Щом са повдигнали обвнения, значи са намерили даказателства!==========Не ставаяй смешен - не случайно прокуратурата не успя да спечели нито едно от делата си срещу "олигарсите" и "шпионите" в съда. Защото нямат никакви доказателства и пускат обвинения колкото да мачкат противниците на мутра та Борисов.