32

Анонимен

преди 3 години

Браво, само бой по ибанатовските канчета.

31

България в НАТО и ЕС

преди 3 години

Ще трупат и после поcpaни ще си го приберат обратно в Азия. Друго не им остава пред смазващата мощ на НАТО

30

Джо

преди 3 години

Пак ще плюскат дрънкане на оръжия и приклади тия некадърници. Без лендлийза щяха да са и до сега немски крепостни.

29

Анонимен

преди 3 години

Немаше нужда да мърдат. Само като видят какво се случи в Чешнагирово. Те натуфците не моат да върят в пътя. Или може би точно заради това са нащрек, понеже не се знае натуфците ква беля могат да сътворят нейде поради некадърност.

28

Анонимен

преди 3 години

Шойгу си е половин китаец. Какво да се очаква от него, освен да разгологъзи руско-китайската граница. Всичко върви по план, още Ванга го беше казала! Това, обаче ще превърне руснаците в духовен народ.

27

Анонимен

преди 3 години

До 36За каква победа над Германия ми говориш?Германия икономически владее цяла Европа и каквото каже това става. Всъщност Германия е победителя.

26

Анонимен

преди 3 години

До Само питам.......А защо трябва да ходят в други държави с танкове ? И аз само питам.

25

Анонимен

преди 3 години

До Историк....Много си скаран с историята отвсякъде

24

Анонимен

преди 3 години

До Future==== Много здраво си се изнафантазирал

23

Анонимен

преди 3 години

Козяшките тролчета са се нахвърлили настървено за един пробит долар

22

Анонимен

преди 3 години

Питат германеца:- С каква кола ходите в магазина?- С BMW.- А зад граница?- Зад граница с мерцедес.Питат французина:- С какво кола ходите да пазарувате?- С Rеnаult!- А зад граница?- Зад граница с Pеugеot!Накрая пита руснака:- С каква машина ходите да пазарувате?- С тролейбуса!- А зад граница?- Ние не пътуваме зад граница!- А ако се наложи?- На нас не ни се налага!- Но, ако е страшно необходимо?- Е, ако е страшно, ама страшно-страшно и много необходимо,тогава с танкове!

21

Future

преди 3 години

На крепостните още не им е станало ясно, че ударът срещу тях ще дойде не от Изток, нито от Запад , а от Космоса и напразно се притесняват, че НАТО щял да ги напада. Почти е сигурно, че НАТО изобщо няма да вземе участие в предстоящата Космическа война, защото не е космическа сила. Предстои абсолютен позор за феодалните прими.тиви, които ще изчезнат от лицето на Земята...

20

Анонимен

преди 3 години

Не знам къде са учили военно дело стратезите на Нато и Пентагона, но ако смятат да предприемат военна инвазия в Русия, отдавна изтърваха момента. За толкова години дрънкане на оръжие до границите и, Русия като притисната в ъгъла държава вложи много ресурс, иновации в техниката и се запаси с муниции за две войни. Да бяха прочели поне Сун Дзъ и Изкуството на войната. Няма изненада и внезапност. А Русия не е Ирак.Всяко нападение от запад ще принуди руснаците в марш да стигнат до Атлантика.

19

Анонимен

преди 3 години

Водопровод*

18

Анонимен

преди 3 години

Нямаха газопровод защото старият се спукал (бил отпреди 40 години), а за нов денги нет. Чисти абургени.

17

Таксиджиев

преди 3 години

До 15 Георги - Казваш,че ни оставиха когато фалираха,лошото е,че повлякоха и насМоже ли някой да познае кой е първиат отрасъл в България който Руснаците ликвидираха????

16

Анонимен

преди 3 години

Гладах филм по WELT дадоха 15 000 град няма водопровод и хората се редяха на опашка на градската чЮшма да заредят тубите.

15

Анонимен

преди 3 години

До Историк Голям истотик си, няма що, припомни си 9-ти май - ден на победата над хитлеристка Германия. Като си толкова отворен за бъдещето, предвиждаш ли и такъв празник да честват и за американците, които по същия начин нахалстват и дразнят, но само на чужда теритирия, затова ще си сърбат това, което надробят.

14

Анонимен

преди 3 години

До Българин Май са ти изсмукали акъла, та така си мислиш. А нормално ли е да си натвариш самолетчетата с бомби и да ги изсипеш в друга държава, и да наричаш това ,,военен обект,,. Как можеш да смяташ за нормално да струпваш войски в друга държава и да си правиш каквото си искаш. Нямат ли си собствена държава за тази цел. Кой друг прави това - никой, само пощурелите американски началничета

13

Анонимен

преди 3 години

Ставай страна Агромная ставай, ставай на СМЕРТНИЙ БОЙ! Руснаците изповядват чист джихат!!