141

Анонимен

преди 2 години

Охооооо Радииифффф. Ко стана бряг? Фигурантчо,Славчо и Тошко начело на парада. Ха ха ха . Както ения комунистите лидери се млящеха с език ама хората маршируваха. Low life white niggars.

140

25579охъ

преди 2 години

112 ли?Не на 240 място сме.

139

Анонимен

преди 2 години

Вън байдънясълите от България!

138

Гьцбхф

преди 2 години

Е защо да няма парад? Какво лошо сте видяли от обратните? Това са хора, същите кат вас. Даже в някои отношения повече от вас.Нека бъдем по-толерантни!!!

137

Ко става, бе

преди 2 години

350 коментара ги няма!?!

136

Гейчетата

преди 2 години

Са много важни за обществото.

135

Анонимен

преди 2 години

Сатанински работи под булото на "права на човека" и ала бала. Прокрадват се всякакви извращения чрез една и съща тактика - нормалните хора да се чувстват виновни, защото горките обратни нямали възможност да си изпъчат гейовността пред някое малко дете. Фандъчето и тя ли ще облече розово, мнозинството не иска тия простотии да се прокламират.

134

Анонимен

преди 2 години

Пак ли, бе.......Грешни пари на вятъра...

133

Анонимен

преди 2 години

Ще бъдем толерантни към децата си единственно ако ги предпазим от ПрасоЗмийките. Между другото датата е най вероятно избрана след подсказване от московските либерали. 12 Юни е денят на Русия. Тогава по улицте ще празнуват нормалните им хора а РастоЗмийките ще представят това като Пръдняйт целебрутийс.

132

Анонимен

преди 2 години

Писано е: В последни времена ще Изстрия от лицето на земята, това/поредно/ извратено и нечестиво поколение. Аз съм любов/към угодните ми/, но и огън пояждащ/към тези, които не вършат Волята Ми/Ще познаете, че аз Съм Вашият Бог, когато стоваря Възмездието Си/категоричното/ върху вас!Ръката Му отдава всеки му дължимото, както Не му е угодно!!!

131

помнещ

преди 2 години

И мен ме изтриха преди малко,но какво мога да направя? Ами това са фактите,след повече от 12 г "упрвление" на бившата мутра др Борисов! " Медии" всякакви в БГ но " НЕЧИИ"! А не народни! Обслужват интеси на някого в сянка! Пак ще ме изтрият убеден съм! Освен "дежурния" да е до тоалетна,та повече българи ме прочетат! Хайде да се откъснем вече от това 111 место а? Борисов вече не е на власъ! И Гаранция че НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ!-:)))

130

Анонимен

преди 2 години

Еврод.жендъри в Еврог.ейския съюз... Дружно да кажем НЕ на показността на нагли и лу.ди , болни хора. Лекувайте се от прайда.

129

Анонимен

преди 2 години

герб ще водят шествието , начело с баце от банкя

128

Анонимен

преди 2 години

Само заради тези извращения - фандькова трябва да подаде отставкаКак може да разреши подобни - извращаващи психиката и морала на децата ни сьбития

127

Анонимен

преди 2 години

Всяка цивилизация стигнала до тотален разврат, завършва трагично.

126

Gog

преди 2 години

С какво този парад ще помогне на България и на обикновения човек? Заплатите ли ще вдигнат? Тока ли ще поевтинее, туристи ще дойдат? Ако няма полза от едно нещо няма смисъл от него.

125

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против хомосексуалисти. Не е незаконно, народът не е тръгнал да ги линчува, не са низвергнати от обществото и т.н. Говоря за нормалните хомосексуалисти. Тия същества, които демонстрират pride (гордост) са провокатори, злобни човечета, които повече от всичко желаят да рушат и завлекат подрастващите поколения на нивото на твхния морален упадък. Необосновано събитие е това - достойно за презрение. Необосновани разходи за охрана.

124

Щирлиц

преди 2 години

Ретросекс хора няма ли?Ретрото е модерно,изоставате.

123

Гей клуб млад Гербер

преди 2 години

Всички наши привърженици на купона, ще бъде яко!

122

Точно така.

преди 2 години

Парада трябва да започне от Червената армия и да завърши на Позитано 20 иначе няма логика.