27

Анонимен

преди 3 години

"Има много версии какво се е случило. Единственото, което знаем със сигурност е, че е бил зверски пребит"Страхотна детективска работа, браво.

26

Анонимен

преди 3 години

Комунистите се върнаха на власт начело с Гумен Гадев и се започна....

25

Анонимен

преди 3 години

А Радев каза, че сме си върнали държавата?

24

Анонимен

преди 3 години

Събрали се за бдение. А за отмъщенуе, кога?

23

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Във Кралство Франция съм свидетел на достойни и възпитани полицаи. Ако някой от малцинственни групи наруши грубиански нормите на поведение и атакува френската чест полицаите категорично и деликатно нарушават закона,който дава предимство на малцинствата и ударите са жестоки. Тоест полицаите намират завоалиран начин и без свидетели да направят на пехтия един враг на обществото. Аз защитих могократно честта на Френската държава дори с цената на престъпни действия.Полицията ме спаси.

22

гешефф спиш

преди 3 години

или на боко **** държиш

21

До 23

преди 3 години

Взимам, ама на тебе комунистите не ти и плащат шото те не плащат, сигурно се възползват по друг начин от безмисленото ти съществувание

20

Анонимен

преди 3 години

Гробарски алгоритъм:Става нещо лошо = пишеш радеффф и бегашСтава нещо хубаво = викаш за боко колко клавиатура държиНе става нищо = инсинуираш, че ще стане лошо и пак викаш радеффНезависимо от новината, нейната конотация и възможните други обяснения. Ама какво да се очаква от платени провокатори с капацитет на амеба ? Скоро шкафчето ще се затръшне и ще трябва да си продавате дупката на други.

19

И преди, и сега

преди 3 години

Шефът тук е Х. Мустафа!

18

до 21 на амбразурта

преди 3 години

то кат гледам и ти се продавашш...колко взимаш на пост ?

17

Ива

преди 3 години

Така ше е с правителството на ягодинерачите от Белгия и Англия :) ... опадъчния материал на България гласува от чужбина, за ви мачкат комунистите тук в България ! Хахахаа смех

16

До 19

преди 3 години

Не съди по себе си, това че правиш федерки на позитано за 20 кинта на ден не прави всички като тебе ;)

15

Анонимен

преди 3 години

И кво... у нас правосъдие има ли. Пак ще започнат разни адвокатчета да говорят глупости по телевизиите, че им е било повлияно на тия двамата от извън_земните.

14

Анонимен

преди 3 години

Платени тиквенски тролчета дрискат срещу президента. Скоро тиквун главни ще е при бай Ставри, колкото и да пискате.

13

Миро

преди 3 години

Ще ревете за Борисов съвсем скоро, България се върна 30 г назад само за месец служебен кабинет !!! Бог да пази България !

12

Мдааа

преди 3 години

С тива ни служебно правителство и по-зле ше става. В момента лодката се носи на вятъра, единствета им цел е да клеветят миналите, комунисти ко да ги ораиш. Жалко за човека. Да живее Радев

11

Факти

преди 3 години

Служебния кабинет на червения другар Радев до това води... мутренските години се завърнаха ! Честито на стадото!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Момчетата сигурно са имали причина да го набият. Със сигурност с нещо им се е заяждал. Я че си изнасилват момиче на улицата, я че дерат котка, я че си хвърлят фасовете на земята. Кой знае. И момчетата правилно са защитавали правата си. Истински патриоти!

9

Анонимен

преди 3 години

Не е добре дивите селяни да пият защото не знаят какво правят.Миналата година пак някъде там или по врачанско някакъв убил брат си с трактор го размазал и след тва се прибрал да си допие и да измие тракторът.

8

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Вечна му памет на този българин.Българи ли са нападателите! Най-вероятно не. Дали ще бъдат критикувани думите ми или не,все тая. Ще кажа само,че линчът на малцинствата в Царство България е неизбежен. Идва време на сеч за всичката тази армия от неграмотни и зли,м ур г ьави и грозни ***. Не само в Родината ни ще е така. Във Кралство Франция започнаха да стрилизират без много шум. Защото иде реч за генетични психари. Долу чистата и свята република на малцинствата!