287

Анонимен

преди 3 години

Това е средна статистика,която самомпоказва,че има хора които изхвърлят изключително много.Моето семейство не изхвърля и килограм храна.

286

Вярно...

преди 3 години

До ГЛЕДАЙТЕ КОКОШКИ 293Политиците, заради това гледат журналистки.

285

Анонимен

преди 3 години

До обективен. Хйде да правим разлика между Европа и ЕС. В Европа има много по-бедни от нас. А като цяло в света има поне 150 държави които са по-бедни от нас. Тъй че да не драматизираме колко сме били зле. Караш ли кола- сигурно караш. Имаш телефон,имаш интернет,не си лягаш гладен,не ходиш бос,вероятно имаш собствено жилище или такова което ще наследиш. Значи не си чак пък толкова зле. Както и повечето мрънкащи.

284

Хляб няма яжте вакси

преди 3 години

Няма храна яжте ваксините за всекиго ще има по две три дози.

283

Анонимен

преди 3 години

Нямам кокошки и връщам това което не става за ядене от там където съм го купил. Гледат ме злобно , но им става ясно.

282

45 години са т`ва.

преди 3 години

Хората се ограничаваха, ограничаваха, пращаха ни луканки и свинско в буркани от село. От Перестройката нататък, нали. Купони имаше, ама не като вашите, мили деца... Опашки от 6 ч. сутринта, за да си пласираш купоните.Пък сега имаме да компенсираме - претенциозни сме. На предишното поколение им е било малко и оскъдно, сегашното има нужда да компенсира недоимъка на стоки. Иска "качество" и "разнообразие".Следващото поколение, което сте Вие, няма да се впечатлява от луканки и ще бъде нормално.

281

експерт

преди 3 години

Нищо вярно няма в твърдението , че ВСЕКИ БЪЛГАРИН бил изхвърлял 100 кг храна ! Също така този който е дал пари за храната си може да прецени , че храната не става и да я изхвърли . Бъдете умни , а не глупави и кухи.

280

протестъри

преди 3 години

просто въобще не е вялно, че сме най бедните в европа. почти навсякъде в западна европа доста хора живеят по-едно отколкото тук, в бг.

279

Анонимен

преди 3 години

Може да сме най-бедни, но за сметка на това пък сме най-злобни.

278

Анонимен

преди 3 години

До Началото на края Добре, че никога не си излизал от махалата ти ....

277

в Сомалия

преди 3 години

В Сомалия магазините също са пълни.

276

Началото на края

преди 3 години

Да, изхвърля ..... ЗАЩОТО ХРАНАТА КУПЕНА ОТ МАГАЗИНА Е ТОЛКОВА НЕКАЧЕСТВЕНА И НАТЪПКАНА със Е-ТА , ОВКУСИТЕЛИ, ОЦВЕТИТЕЛИ, ПОДОБРИТЕЛИ, И ВСЯКАКВА ДРУГА ХИМИЯ ЧЕ ДОРИ ЕДИН ДЕН СЛЕД КУПУВАНЕТО И НЕ СТАВА ЗА ЯДЕНЕ ....В България пристигат храни в недосегаемите за закона ни Западни вериги магазини , които в други европейски държави биха били забранени за продажба и ИЗГОРЕНИ ... и то на завишени дори за европейския потребител цени.

275

Анонимен

преди 3 години

При БКП родителите не си колеха децата от бедност и отчаяние.

274

В България

преди 3 години

Магазините са пълни с некачествени и развалени храни, а най добрата продукция от храни е предназначена за износ за да пълни джобовите на алчни индивиди, които накрая ще си отидат голи от този свят, също като нас прошляците.

273

промяна-подмяна

преди 3 години

Служебната хунта ни съсипа напълно!

272

не иска и сравнение!

преди 3 години

Между турското,комунистическото и днешното робство!През турско имахме религия,имущество,право на оръжие, а БКП ни запечата границата

271

Анонимен

преди 3 години

Служебнито правителство повиши тока и парното в петък. Вижда се, че това е промяната, която ви обеща.

270

ПроСоТо

преди 3 години

До Гадини..Едва ли..Те цените растат постоянно и без никаква "теоретична обработка на населението"..Обаче ми хареса тезата за .."Занаятчийския хляб",струващ..ШЕСТ лева!!...Свежо!

269

Анонимен

преди 3 години

Не материалната бедност е от значение. А духовната бедност на човечеството!!!

268

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен..Нещо си афектиран/а и не схващаш,или се правиш че не схващаш мисълта ми.. ..Е,пожелавам ти ПЪЛНИ КОЛИЧКИ и на теб!!!!...Приятно пълнене!../А,сега се сетих:-Тук,до нас,има един комшия,живеещ в къща с двор..Всяка година отглежда по две прасета...Ако знаеш само как им пълни копанята всеки ден,ще им завидиш!...Айде със здраве!/