48

за Мишустин

преди 3 години

еййй друже аз карам ТИР от 15 години и минавам и през и за Украина. Смятай ,те нямат пътища бе. Единствено западна Украина мяза на държава. Цените за 5/6 години стигнаха нашите ама там заплатите са по малки. Изтървана работа ,не виждам какъв ЕС ще си сложи такъв камък на шията да и стане член.

47

Анонимен

преди 3 години

Добре де, приземения боливийски президентски самолет е факт, питат ви същия въпрос ,пиратство ли е??

46

до Мишустин

преди 3 години

абе пич ква евроинтеграция и атлантизъм в Украина бе. Държава пълна с фашизирани структури които действат безнаказано от властта. Седем години обедняване и разруха в основни отрасли за Украина. Седем години залъгалки от Запада като за ***, огледалца и съкълца...Хайде нема нужда . Да не говорим че няма никаква демокрация, там неудобните ги квалифицират русофили и ги затварят.

45

Мачкай нещастниците

преди 3 години

Браво, стига западно лицемерие, това са им скапаните ценности, които изповядват. Само не знам в коя църква ги изповядват, но трябва да е тази около Ада...

44

Анонимен

преди 3 години

Путин: събрахме се....диктаторите!Лукашенко: не другарю Путин, липсват Асаад, Мадуро, Ким Чен Ун...Путин: те са на втори коловоз!

43

Иван

преди 3 години

Путин печели изборите с 85 % ,Лукашенко с 86% ,сириеца Садат с 95%,сега сме ние наред,ха честито.

42

Анонимен

преди 3 години

Поне не вечерят хора като някой други диктатори

41

Анонимен

преди 3 години

Срещата между Путин и Лукашенко в Сочи се състоя онзи ден. В самото начало на 5-часовите разговори, Путин си позволи по отношение на Бацко тролинг 80-ти левел. С мек дружески тон му каза, че при това хубаво време и ласкаво море и след напрегнатата седмица, изживяна от Лукашенко, би било естествено и предпочтително да поплуват в морето. Защо казвам тролинг 80-ти левел? Защото температурата на морската вода край Сочи вчера беше +18 градуса по Целзий.

40

До лъжата 53

преди 3 години

Това с навеждането е типично за вас гей-модерното общество. По американски.

39

ОФ

преди 3 години

Государят Путин застана плътно зад Бацко Лукашенко. В подкредпа на лидера на съюзническата държава, вчера Русия изстреля противоспътниковата хиперзвукова ракета "Нудоль" /абсолютно безаналогова/. Успешното и точно премерено и поднесено във времето изстрелване на "Нудоль", папари като късна майска слана започналия да избуява "изблик на емоция" на страдащия от колективна старческа дeмeнция колективен запад.

38

Мишустин

преди 3 години

Не съм се замислял бее гладна мишко аре дърпай

37

пияница мистик

преди 3 години

До МишустинАми да бе, другарю Олиг, ясно ни е на всички това което пишеш. А на теб ясно ли ти е, че всички тези държави искат да избягат от орбитата на фашистка СССР-2 на джуджето убиец и да се влеят в нормалната цивилизация на Запада и САЩ? Всички искат да са с ЕС и НАТО, ама диктатори като Лукашенко не им отърва, че трябва да имат само по 2 мандата. На Джуджанка също не му отърва и затова измени и Конституцията. Защо печелят с над 80%, замислял ли си се, другарю Глупи?

36

Анонимен

преди 3 години

Нормално е диктаторите да се подкрепят

35

ХА ХА ХА

преди 3 години

Щом младите се обичат - нека се вземат!Ние от село ще помагаме с каквото можем...

34

Анонимен

преди 3 години

"застана плътно зад Лукашенко"Ха ха ха

33

пияница мистик

преди 3 години

Ехаааааа, сега вече говорим за шведска гей тройка. Преди жужето Пyтиk беше само с Ердоганя, сега добавиха и Лукашенко :)))

32

А

преди 3 години

Сватба ще има ли ?

31

Анонимен

преди 3 години

Добре е че Лукашенко не е зад Владимир Владимирович, че ако го подкара с това голямо шкембе не се знае дали ще издържи на лашкането. Хехех. Иначе браво - събрали са се компанийка и правят сечено на лицемерния Запад. Важното е да има забавление...

30

Бацко

преди 3 години

Вариме шкембе чорба.

29

Пурку

преди 3 години

Запада такъв подарък направи на Путин, даде им на готово Беларус.