352

пияница мистик

преди 3 години

Винаги когато управляват некадърните комунисти и 0cират яко нещата излизат с обвинение към опозицията. Преди на мода беше: "Костов е виновен", сега вече е заменено с "Бойко е виновен". Бойко Борисов - новият Иван Костов за комунистите....Ахахахахахахаах :)))

351

Анонимен

преди 3 години

А, бе, комунисти .. Каквото и кажа ... Махни си микрофона от устата ми ...Не виждаш ли, че определям съдбата на Европа ... Аферим, машала-а-х, тадуф-тадуф ...

350

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Ако искате да разберете какво се случва с нарциси четете стара литература, там са описани.

349

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

За криминални индивиди, ще ползвам мисъл на Чърчил който казва, ако истината има много страни, то лъжата има много гласове, изводите оставам на вас

348

Анонимен

преди 3 години

Бокаса младши пак се изцепи,така е като африкански диктатор е.

347

Анонимен

преди 3 години

Имаше някакъв смътен спомен за едни филета и едни суджуци ... Обаче, чак за канибалстване ??? Да е'ба и това уиски ... Повече няма да близна от него ... Сега ... какво ... ???Да отрича или да бъде мъж ... ??? Реши да бъде мъж ... като отрича ... И без това, на тая *** пу'тка Севда, кой й гледаше мензисните клипчета ... Отричам и това е ... Сети се за дедо си ... Ето на ... И него комунистите го бяха у'тепали ... Или май не бяха комунистите ... Или не бяха го утепали ..

346

Анонимен

преди 3 години

Сега го атакуват от страх. Щото ще бъде парва сила след изборите, щото няма кой друг. Слави се оказа въздух под налягане. След изборите няма да видите такива новини, игра е! Мечтайте си, че някой ще ходи в затвора :Д

345

817

преди 3 години

Никога не сме имали по-*** премиер! Цели три мандата! За да опустоши напълно България. Да ни се начудиш на ума. Защото се оказахме по- глупави и от него!

344

Анонимен

преди 3 години

На фона на непрекъснатата беднотия - парична. На фона на ограбената държава от комунистите. На фона на запростяващото население нечетящо книги незнаещо духовно бедно. На това че навън няма деца които да играят. Хора които да се обичат веселят и радват на живота. Това просто е смешно.Ние сме за Борисов!

343

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе споменавай Божието име напразно. Бог е любов. Бог не наказва.

342

Анонимен

преди 3 години

Дай БОЖЕ час по Скоро да търка нара.

341

Анонимен

преди 3 години

Той ни сасипа.Б.Б- канибала от Банкя.

340

Анонимен

преди 3 години

Много народ изяде ББ:всички продавачи на цигари и алкохол без бандерол, МНОГО от пишман земеделци с фалшиви документи за животни/ олучаваха субсидии за овце, но НЯМАТ никаква овца/. КАКВО ДА КЯЖАТ РАЗКРИТИТИ ПЕЧАТНИЦИ? ТОРМОЗ! НАЙ-ПОСТРАДАЛИ СА БОБОКОВИ,ЧЕРЕПИ, ВАСИЛЕВ,АМИ ДЕЛАТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА 33 ,ВЕЧЕ ДАНС ПРЕДАДЕ НА ПРОКУРАТУРАТА!

339

Анонимен

преди 3 години

До 448 Верно ли бре? И от кога го помниш Рашков,та да му даваш определение каквото и да било? Май само от скоро а? -:)

338

въх

преди 3 години

малии, идвала 44-та, турското робство, забравиха купоните за хляб и млякосамо да не ни карат да преплуваме Дунава назад

337

Анонимен

преди 3 години

Черепа и съдружници си връщат контрола по мутренски!Силово с прислуга от компрометирани деформирани индивиди от дс службите.Тези от обслужващия персонал,получили по някой лев,защото са алчни,но и записани някъде,имат ли мисъл в главата на кои хвърлят държавата,родината и народа и то държава от ЕС!Това ли трябва да получим,власт в ръцете на грабителите!Ей,прислугата,осъзнайте се,не разчитайте само на тъпите от тълпата,те не са реалното общество!

336

Анонимен

преди 3 години

Това е само началото на червената диктатура. Ако още се маем и си траем те скоро ще започнат с оръжия да ни изкарват от домовете ни и да викат, че това било разграждане на модела Борисов.

335

Анонимен

преди 3 години

Тия обърнаха държавата на пазар с долни ***. Натовци крещят по мирно работещи хора, насочват оръжие срещу тях, министъра се хили като зелка и обяснява, че било нормално! Куку ли сте бе? Утре по улиците ли ще ни карате да залягаме, че и се хилят... Тоя пък министър един му казал за некви пържоли, кой е тоя? Кажете му името поне, че иначе заприлича на селски мегдан с едни разкази от едни лели по адрес на други лели... обърнахте държавата на селска седянка. За утре каква е програмата?

334

Анонимен

преди 3 години

Марш в Анадола Гербераско недоразумение

333

помнещ

преди 3 години

Др Борисов! Бивша мутро,от началото на "прехода от социализъм към демокрацията лъжлива"която ЛИЧНО ПОМНЯ В ЗОРАТА НА 1989 г! И теб самият разбира се! Осъзнаваш ли какво ПАДАНЕ ОТ ВЪРХА ТИ ПРЕДСТОИ? -:((( Вече вдяна нали? Излизат нещата,които криеше и не бяха достояние,на българина! Какви пари сте въртели,какво и на кого сте "плащали" от данъцит ни,обслужвайки личните си политически интереси? Свършен си,като "политик" и като човем мутра др Борисов! иМАШ САМО "СМЕТКИ" От този момент Борисов!