10

някойси

преди 3 години

Турция най-много заслужава да бъде в ЕС защщото е красива държава с прекрасни паркове, сгради и инфраструктура, не е *** като нашата тука, дето турист да дойде е като сред развалините в Сирия след бомбандировката! Турция в ЕС!

9

Сатира

преди 3 години

Супер, Турция вече 100 години се показва като може би най-добронамерения съсед на България

8

Турчин

преди 3 години

До Минувач; Ти щом толкова много неща искаш,защо"на минаване" не се отбиеш за да кажеш,поискаш всичко на всеуслушание в Едирне?Няма лошо.Едно е да искаш друго е да можеш, трето е да ти го дадат.Те ще ти дадат нещичко, пък може и да ти хареса-със или без лубрикант.Защо се *** на метеното?Знаеш,че твоето няма да го бъде никога.Обратното може.С тези изоставени обезлюдени градове и села-ми се вярва Пазарджик да стане Татар Пазарджик,Смолян-Пашмаклъ,Хасково-Хаскьой,Пловдив-Филибе,Сливен-Ислимие.

7

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 3 години

НИЕ СИ ОБИЧАМЕ КОМШИИТЕ И СМЕ КРЪВНО СВЪРЗАНИ С ТЯХ.АЗ СЪМ БЪЛГАРИН , НО НИКОГА , НЯМА ДА ВДИГНА РЪКА НА КОМШИЯТА! УМНИТЕ И РАБОТЛИВИТЕ ХОРА , ТРЯБВА ДА СЕ УВАЖАВАТ И ПОЧИТАТ!

6

Минувач

преди 3 години

България и българите не подкрепяме Турция за ЕС. България и българите подкрепяме Гърция по отношение на желанията на турците да присвоят чужди острови.Ако Турция иска да влезе в ЕС то тогава трябва да върне Одрин на България.

5

ПроСоТо

преди 3 години

Свързани сме от векове с тези отвъд Босфора...Не коментирам дали е за добро,или за лошо..Макар че имам собствено мнение по въпроса,но в случая става въпрос за ДИПЛОМАЦИЯ и за това ще си го спестя...Но:-На пръв поглед без връзка с темата,обаче много важно:..-Двойното гражданство ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ в България!!!!!..То е основание за КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ и ако отчетем настроенията на огромната част от съгражданите ни с двойно гражданство,би трябвало много,ама много да се замислим..

4

гласоподавател

преди 3 години

Турците са умни хора и добри търговци.Вдигнаха визите за всички(включително и за руснаците-без да ги е страх,че ще ги завладеят),след 01.06.2021 ще започнат PCR тестовете за влизащите туристи още на границата за 20 лева.Възможно е хотелите да поемат PCR тестовете на заминаващи туристи-ето ти решение на въпроса.За да дойдеш в България трябва да събереш десетки документи,да висиш пред консулството да дадеш 150 Евро за виза и на края *** в консулството ти казва"ВИЗАТА ТИ Е ОТКАЗАНА" ЗАЩО?НЕ ЗНА

3

баба мара

преди 3 години

султанът да върне сирииците на асад и да спре да изнудва ес за пари разрушихасирия съсипаха хората там хаиде сега всички юнаци да помагат сирия да сесъвземе от разрухата някога сив строеше в сирия и ирак сега всичко замина

2

Анонимен

преди 3 години

TURCITE SA EDINSTVENNITE V REGIONA KOITO UVAJAVAT BALGARITE

1

94291

преди 3 години

Важно е да се поддържа добър диалог с всички - и със съседи, и с по-отдалечени страни, да развиваме сътрудничествво във всички области.