73

Анонимен

преди 3 години

Срещна ли се на полянка Македонка и Тата.рин . Тури вади вади тури народили чуку.ндури. Хем ев.ливи хем крадливи хем й завистливи.

72

РЕШЕНИЕТО..... Е..

преди 3 години

СВАЛЯНЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ............... - РАДЕВ И БКП..................................... СВАЛЯНЕ НА СЪРБОМАНИТЕ ОТ РСМАКЕДОНИЯ....... ЗАЕВ, МИЦКОСКИ........................ ...

71

Паисий

преди 3 години

до Анонимен - 72На твоята прабаба,нейната майка е била от Влашкото или Молдовското кралство.След обединението на тези две кралства Влашко и Молдова на Цариградската конференция през есента на 1861г. се налага названието- румънска държава-та казваш: И к'во от т'ва?Чети бре,ограмотявай се!Нема лошо да си и румънец ,а ми си знай и почитай историята!!!А колкото до севромакедонците Ще е интересно да видим ,как е вървял животът след 1945-та година.Период известен като "ранна антична македонска епоха".

70

Браво но късно

преди 3 години

Това е хитър ход и трябва да е 10 г програма, македончета на лагери безплатно из България, така ке разберат от малки кой крив и кой прав! Но проблема ке дойде от Македония отново! Ше заплашват родители ако си пуснат децата, е с това как ще се справим не знам! Примера е от Людмила Живкова и лошия соц!

69

Анонимен

преди 3 години

Поредните празни приказки на празният човек

68

Анонимен

преди 3 години

Радев, ще отнесеш доста плювни. Не забравяй, че любимата партия на българите е ГЕРП, защото тя държи съвсем целенасочено и умишлено минималната заплата на българите по-ниска дори от македонската. Какво да се прави - умни изборатели имаме!

67

куку

преди 3 години

Радев голямо близане го чака тогава .

66

РАДЕВ...... ПРЕДАТЕЛ

преди 3 години

ИГРАЕ РУСКАТА ИГРА...... В ИНТЕРЕС НА РУСИЯ, СЪРБИЯ И РСМАКЕДОНИЯ.......

65

и те така

преди 3 години

да ги съберем , па да ги и оженим .

64

Анонимен

преди 3 години

Радев, кажи какво ти каза папата за джоба и дявола и защо точно на теб го каза?

63

Тия младите

преди 3 години

Да минат на връщане през СУ и да обяснят на Илчев и Матанов,че с комунизма е свършено.

62

Бай Ставри

преди 3 години

Радеф дано по скоро ни сЪберЪт с тебе

61

Анонимен

преди 3 години

До: ПаисийНа моята прабаба нейната майка е била румънка. И к'во от т'ва?

60

Анонимен

преди 3 години

Ае нема нужда тия нищо не заслужават ни добро ни лошо... Ембарго и изолация тва е единствеанта политика срещу западна объркана България

59

тотално изтрещяване.

преди 3 години

Нация,създадена със заповед на Коминтерна,която краде чужда история и език,е обречена.Северомакедонците говорят на осакатен български език,затова и мисленето им е осакатено.

58

друг българин

преди 3 години

До: номер 60 (Българин) Виж сега, нещата за мен са по-различни отколкото ги представяш. При македонците има деление подобно като при нас българите между млади и стари. Докато по-възрастните въздишат "Ееех, колко беше хубаво при бай Тошо", то младите не искат и да чуят за комунизъм. Така и с македонците: По-възрастните сигурно още са болни от македонизъм, докато младите са отворени за света и нямат негативно отношение спрямо нас.

57

Анонимен

преди 3 години

Сега остава да ги поздрави и за азбуката и ще завършен ............... Запълнете многоточието по избор

56

Паисий

преди 3 години

О,неразумни изроде,защо се срамуваш да се наречеш българин?!Нима не са били българи бабите и дядовците ти?!

55

"татар"

преди 3 години

Хич, ама хич не ми дреме какво казали от РСМ, Пендаровски, Заев, някой си! Не ми пука! Имаш договор и поставени условия - изпълнявай! Иначе - няма ЕС. Да лаят и да скачат колкото си искат, тая работа така не става! Иначе казано - ВЕТО!

54

Анонимен

преди 3 години

До Българин:Добре бе (анти)българино, кажи как точно да им "очистим мисълта от антибългаризма". ДАВАЙ, ДА ТИ ЧУЕМ УМНАТА МИСЪЛ!!! Да ги стреляме ли? Или да ги поканим на хапване, пийване? Кое от двете би им очистило антибългарската мисъл?