47

ДО 35

преди 3 години

ТОВА Е СЕРИОЗЕН МОТИВ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !

46

Варна

преди 3 години

За съжаление двама мои приятели починаха от Ковид, без придружаващи заболявания. От семейството ми и приятелите бяха болни около 35 души, с доказан Ковид, половината от тях много тежко, в болница. Болестта е ужасна, много хора останаха инвализирани и още не са се възстановили. Дано да оздравеят някога!

45

neon7

преди 3 години

ДО ВАРНА - Престараха се с надписването затова сме на първо място .

44

Павето

преди 3 години

До ВарнаЕй, зомбар! Гледа ли видеото в което "ваксинирания" доближава крушка до убоденото място и тя светва? Магнитите, металотърсачите и пищящите детектори за радиация няма да ги обсъждаме. Кажи ве, зомби? Ти инжектира ли се, че ръсиш пропаганда?

43

Леша

преди 3 години

До ВарнаТи колко болни и умрели познаваш? (от ковид)

42

Ще

преди 3 години

Се ваксинирам когато ЕМА одобри немската ваксина РНК на CureVac чийто характеристики са в пъти по добри от Файзер и Модерна. Всеки има право сам да реши кога и коя ваксина да използва.

41

Варна

преди 3 години

Заради това отчайващо невежество и яростна пропаганда на простотии, България е на трето място по смъртност от Ковид в целия свят, на последно място по брой ваксинирани в Европа и още много невинни българи ще умрат заради глупостта ви.

40

Леша

преди 3 години

До Иван --- това с конспирациите и шапките приключи, хората поумняха - скоро като ти секнат парите от НПО-та ще с-е-р-е-ш гладен, или ще те хване някой като мен и ще те прави жена. Разбра ли, ковидзомби?

39

Да сравняваш

преди 3 години

Прекарването на ковид с ваксиниране е същото като са сравняваш опасността от тигър и кокошка.

38

Иван

преди 3 години

До Леща: Надявай станиолената шапка, психопат!

37

D

преди 3 години

Доктор Фаучи, главният експерт, е основен обвиняем в причиняването на пандемията заради връзки с Китай. Някои хора четат и между редоветен и различни източници на информация. Айде, бъдете здрави. Едностранчивото мнение не е журналистика. Не цитирайте тенденциозно едната гледна точка. Има и други експерти от чужбина, които са ги сложили в информационна изолация.

36

Леша

преди 3 години

Срамно е да се живее на планета пълна с ковидзомбари. - Търсете инфо преди да се боднете. - Как ви звучи да си инжектирате Graphene + Superparamagnetic iron oxide nanoparticles (SPION) + Hydrogel разработен от Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) и още кой знае какви гадости. --- Отвращавам се от ковидарите, заради тях ще започнат репресии срещу нормалните.

35

Варна

преди 3 години

Няма 100% гаранция от никоя ваксина. Но сегашните РНК ваксини са с възможно най-висока ефективност от всички досегашни изобщо . Технологията им е гениална и откривателят заслужава нобелова награда. Учудващо е колко много глупости циркулират в обществото ни и колко много хора им вярват. Достойни са само за съжаление!

34

От ваксините

преди 3 години

Печелят всички. Производителите милярди, политиците милиони, докторите по 10 лв на ваксиниран (има шефове, които правят по 100 ваксинации на ден, документално), ваксинираните печелят хиляди антитела. Само антиваксърите нищо не печелят.

33

Анонимен

преди 3 години

Да сравняваш Т лимфоцитите с антитела е все едно да сравняваш крави с кокошки или дървета с магданоз. Т-лимфоцитите след боледуване са здравите дървете ,а лехата с магданоз е защитата след ваксина,Дърветата ще останат с години

32

Анонимен

преди 3 години

Ама всичките, или само които преживеят и двете дозички

31

Анонимен

преди 3 години

Абе верно почвам да се замислям... когато на някой доктор му повишат заплатата, направят го депутат или министър, и обръща палачинката! Нали не е така? Или е???Доктор Симидчиев беше против маските, сега е ЗА маските. Беше против ваксините, сега е ЗА ваксините. Буквално днес гледах интервю с него (отпреди няколко дни) в което обяснява (уж научно), че имунитетът от ваксините бил по-добър. И защо? Защото ваксините унищожавали еди кой си протеин, който ни подтискал имунитета! Ама това да не е СПИН?

30

до 31

преди 3 години

това е вид Данък, ама по-лошо - вече ако си здрав и отказваш да приемаш експериментални лекарства те Затварят!

29

Бай Пешо

преди 3 години

За неразбраните, всичко е за едни пари. Ваксини, сертификати, лъжливи статии. Всичко е за едни пари. И за това да ви поробят. Но овцете блеят и се редят на опашка за боцкане. А лекарите за едни пари близо 10лв. На калпак са готови и човек да убият.

28

Анонимен

преди 3 години

Ковидпcиxapите мрът кат мухи и се редят на опашки да се набодат. Ненормалници. Може и херца да си нашият и тя помага.