14

Да,

преди 3 години

До Анонимен "Да Я плюете" се отнася за женски род, а това "Да Е плюете", за кой род се отнася?

13

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Утре може и на камила, ще е оргиналдЪ!

12

Представете си

преди 3 години

Съпоставка: Наши с народни носии тропкат ръченица облечени във вълнени и миризливи дрехи, потни и *** през 18 век. В същото време в Париж хората танцуват минует (много бавен и величествен танц) облечени в коприна, гримирани, вкл. мъжете и със скъпи перуки. Кое избирате?

11

Анонимен

преди 3 години

По-добре с каруца, а не помпозно с лимузина. Дават сумата пари за скъпи автомобили и рокли. Целта на абитурентският бал е да се съберете за последно всички от випуска, да се видите, да си поприказвате и да приключите с този етап от живота. Абитурентският бал не е нито модно ревю, нито изложба на скъпи автомобили.А освен всичко това момиче няма никакви комплекси от материална гледна точка!

10

Анонимен

преди 3 години

Има селяни и селяни, да не ги обиждаме :) Животните радват хората, когато ги обучиш са верни, не е като при нас "човеците" :)) Момата е свесна, недейте да е плюете, радва се на коня :)

9

Анонимен

преди 3 години

Най смешното е, че хем искат с народна носия, хем искат модерно. Мъжете с впити в дебелите им зaдници тесни панталонки, а не широки потури, а жените с впити по тлустите им туловища 5 ката дрешки. Смееех

8

До маскараден бал

преди 3 години

Прав/а си!Стигнало се е до там, че почти всяко културно съдитие накрая се превръща с долнопробен селски събор с тропкащи като бесни хорце потни мъже и жени облечени в миризливи шаяци (вълнени дрехи).

7

Анонимен

преди 3 години

По селата са така. Още с каруци се придвижват. А и по манталитет са в 19 век.

6

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха.... нема лошо :) Аз като видях за първи път крава се уплаших :)) Бех малък, кравата голема, нормално е :)

5

Маскараден бал

преди 3 години

Хора, престанете с това "народно"!!! Погледнете портретите на българските възрожденци и революционери и намерете един от тях с народна носния! Не всички те са облечени по последна европейска мода. Запомнете това!!! Европа е нашето бъдеще, а не вмирисаните народни носии. ВСЯКО НЕЩО, С ВРЕМЕТО СИ!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Можеше и с магаре да отиде , седнала на сапата. Още по-голяма атракция щеше да е :)

3

Анонимен

преди 3 години

Селяния до шия. Направо до живот, карма.

2

сокол

преди 3 години

Видях в Копенхаген група млади красиви момичета, облечени с народни носии и с цветя в косите с каруца отиваха и те за някакво веселие.Много е красиво.Приказка.

1

Анонимен

преди 3 години

Само да внимава спиралата да не стане тиква в 12 часа.