184

жертва е

преди 3 години

Това без съмнение е мероприятие на руските служби. Трябват санкции и решителен отговор на тези главорези, ама ние вместо президент имаме матрьошка

183

ЛЛ

преди 3 години

До българкаРодителите й са починали, когато е била на 13 г., отгледана е от баба си. Голяма трагедия. Да почива в мир.

182

Анонимен

преди 3 години

До Един боклукОтчаянието е голям грях. Можеш да помогнеш на майка си и себе си с молитви към Бог. Уви, не знаем как, но лесно се научава човек. Искрената молитва и покайните сълзи помагат. Съвзе ми се, колкото и да е трудно. Почни да четеш. Житотът ни е един изпит, който трябва да го вземем желателно с по-висока оценка.

181

kukoto

преди 3 години

До Анонимен В такъв трагичен момент мога да кажа само ,че ти си един непоправим извратеняк и ***.

180

Анонимен

преди 3 години

До СталинОф. Стига с тия пропаганди. Колко млади у нас не искат да се ваксинират и си щъкат навсякъде. Отлагат ваксинацията и накрая се разболяват. Има хора много тежко изкарват короната. Има починали млади колеги след повторно заболяване. Има хора 5 антибиотика сменят, докато се излекуват. Вие пак обвинявате. Бог да прости момичето.

179

перничанин

преди 3 години

Руснаците ни намразиха вече.

178

Metal

преди 3 години

Възможно е да са я уморили нарочно, все пак е от вражеска за тях страна. Немърливост и некомпетентност също са възможни.

177

Анонимен

преди 3 години

Много тъжно....Но е починала от Ковид-19 толкова, колкото лудата жена от съседния вход, която се хвърли от петия етаж. Но на смъртния й акт пишеше - Ковид-19!

176

Анонимен

преди 3 години

Не, не, не, неее...

175

Сталин

преди 3 години

Руското здравеопазване и ваксини в цялата им прелест, другари!!! Прочетете и статията за финансовите предложения от руските служби към блогари във Франция и Германия да плюят срещу мерките и ваксините!!! Един ден ще осъзнаете колко са ви облъчвали другарите на Путин, дано не е късно!!!

174

Киро Хикса

преди 3 години

Толкова ми е жал, че ми иде да кажа по-добре аз да бех умрел, вместо това дете красиво и изящно! Как па не можа Корнела, Таско Ерменко, Янаки Стоилов или некой от останалите торби с миризливи изпражнeниа, които караха ковито да се тръшне, а това дете да живее! За него не е имало лекарски грижи в чуждата държава, както за изедниците *** тук! За тях веднага ВИП апартамента въе ВМА беше готив! Мир на душата му на това красиво създание!

173

Анонимен

преди 3 години

Излезе информация ( може и да не е вярна ) , че е имала заболяване на белите дробове. С ковид се е борила над 40 дена , положението е било толкова тежко , че е имала нужда от трансплантация. Уви , приятелка е на моя позната , днес се обади да ни каже и плачеше по телефона , а до нея малкото и момиченце неразбиращо какво става само питаше мамо защо плачеш . Жалко , много , изключително тъжно и жалко. Да почиваш в мир слънце.

172

noFreeman

преди 3 години

Вярвате невярвате в измислената зараза, всички ще ви инжектират, това е единствената цел - друга няма.

171

Анонимен

преди 3 години

Борисов щеше да я спаси, да прати Спартана. Този резил Радев я е оставил при Путин и скапаните руски доктори са я ликвидирали. Ще тежи на съвестта на този предател

170

Анонимен

преди 3 години

До Един боклукне те познавам, но и аз съм без майка-починала буквално за два дни,трагично и от една год.и без баща, майка на млада възраст бях като я загубих,затова не се депресирай, не пий сума ти народ е по-зле и от теб, знам много боли, но ако имаш семейство ще търсиш там опора.

169

бай брадър

преди 3 години

RIP

168

34

преди 3 години

Гледах я в предаването 'Търси се'. Толкова красиво, интелигентно, финно, одухотворено момиче. Стойностен човек. Голяма загуба.

167

Магъра къдееее е,бее

преди 3 години

Да изпелтечи нещо?

166

Анонимен

преди 3 години

Тази да не е Мата Хари ?

165

сектант

преди 3 години

До Един боклукти да не си от някоя секта ?намери някакъв смисъл в животаживотът е кратък и пълен със зло (Евангелиета), в сравнение с вечния живот, които предлага Исус !Прочети четирите Евангелия ! Ще ти помогнат много !