51

Анонимен

преди 3 години

Рашков е отдавна в системата, изглежда стабилен :) Радев е военен, уважава го народа, ама не си мисли че е некакъв "гений" :) Бокича се самозабрави, това му беше грешката, помисли си, че държавата е негова, тази болест на властта ви е позната, нема нужда да обяснявам :))

50

Анонимен

преди 3 години

Човек без право на достъп до класифицирана информация, няма право да става министър. Защо са го назначили питайте служебният министър председател.

49

Анонимен

преди 3 години

До българинПрочети си в закона за специалните служби на кого не се дава достъп до класифицирана информация, това са хора извършвали шпионаж в полза на чужда държава или извършвали престъпления на наша територия.

48

Анонимен

преди 3 години

51- НЕ НЕ СА ГИ ЛИШИЛИ ОТ НИЩО ПРЕДВАРИТЕЛНО- ЧЛЕН 39 ОТ ЗАКОНА ЗА ДОСТЪП ДО КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ....АВТОМАТИЧНО ДАВА ДОСТЪП НА ПРЕЗИДЕНТ, МИНИСТРИ,МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ....

47

Анонимен

преди 3 години

Както и да го въртят и сучат в момента групата на проруските слуги, мекepета и измeкяри Радев, Янев и Рашков правят преврат в служба контраразузнаване с незаконни средства под натиск от Москва. Факта че атакуват само ДАНС и забравиха окончателно за ДАР, недвусмислено говори за невиждан руски натиск върху податливи на русофилски забежки хора антидържавници като групата на споменатата тройка сваляща българските *** пред Русия. След тоя погром никой няма да смее да каже копче на руските шпиони.

46

българин

преди 3 години

Значи тези бивши управляващи от ГЕРБ,са вързали ръцете,на всички които имат правото до такава информация! Тоест,предварително са ги лишили от това право,без самите отстранени,да са знаели! Е това не е ли ,защото са се извършвали некоректни подслушвания? И всеки от правоимащите е можел да разбере и ги види?-:) Тези Гербери,са се подготвяли,да ни клатят 100 г а?!-:) Нямат шанс вече!-:)

45

Анонимен

преди 3 години

Достъпа се отнема на база определени документи. Не е нужно да се информира лицето, на което е отнет достъпа. Информира се началника му, ако лицето борави с класифицирана информация. А когато избираш подчинен, проверяваш дали има забрана за достъп. Иначе може да си търси правото на достъп в съда, но нивото е национална сигурност, разузнаване и пр.Там игрите са дори ниво НАТО, и наш съдия няма да се противопостави заради политически мераци на местни елити'

44

НОВИЯТ БЕРИЯ

преди 3 години

РЕЖИМЪТ НА РЕЗИДЕНТЪ ЩЕ СЕ ЗАПОМНИ МНОГО ДЪЛГО- НИКОГА,НИКОГА БЕРИЯ В МВР.

43

Анонимен

преди 3 години

руско *** си, затова нямаш достъп до класифицирана информация.

42

Анонимен

преди 3 години

Едно време преди 32 г преименуваха Народната Милиция в Полиция. Но Милиционерите не харесваха това и поискаха да останат милиционери. Доста милиционери напълниха редиците на ГЕРБ и я превърнаха в най-милиционерската партия - Маноил Манев, Главчев, и др

41

Анонимен

преди 3 години

Съдбата на КТБ била решена на ТАЙНА СРЕЩА по време НА ДОМАКИНСТВОТО на СЛАМЕНОТО човече Роско Листчето с Цацата и гуверньора на БНБ.СРЕЩА, осъществена 10 ДНИ ПРЕДИ НЕЖНАТА акция / АТАКАТА на Банката от цацаратурата.

40

Анонимен

преди 3 години

Бившият шеф на дирекция Вътрешна сигурност Стефан Банков, познат в средите на МВР като Стефчо, случайно или не се оказа натиснат от медиите. Доскорошният началник се възползва от неудобната ситуация, за да разгърне артистичня си потенцииал и да ни съобщи с уплашен поглед и пресъхнала уста, че министърът на вътрешните работи Бойко Рашков е насилник и терорист, защото върху него бил упражнен натиск да напусне поста си. Бомба!, би написала със сигурност някоя пиклива медия.

39

Анонимен

преди 3 години

Преподавах в УНСС Научен комунизъм и нямах нужда от достъп до секретна информация.

38

Анонимен

преди 3 години

Тези служби по сигурност са обслужвали само сигурността на кухатаТиква! Наглецът Георгиев бил председател на ДАНС при пет правителства - може би има предвид три на ГЕРБ и две служебни, по времето на които е бил в отпуск?!

37

Анонимен

преди 3 години

Службите за сигурност не са публични, моето момче.

36

Анонимен

преди 3 години

Ясно е защо Рашков е с отнет достъп, при Станишев той постоянно се занимаваше като шеф на Следствието с подслушване на неудобни политици, най вече на Румен Петков. Цялото управление на Тройната коалиция беше под знака на Бойко Рашков и неговите интриги.

35

Анонимен

преди 3 години

Тоя, Димитър Георгиев, да го пращат в ареста за лъжите, които изсипа. И да седи там докато цялата дейност на ДАНС не стане публична. Утре ще се изцепи, че ми бил взел достъпа до банката и ще иска ареста на ... портиера, че е вдигнал бариера, нищо, че ходя пеша.

34

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПише се - риторичен въпрос, а не рЕторичен

33

Анонимен

преди 3 години

Изнесеното от шефа Вътрешна сигуроист в МВР показва много ярко какво се случва в монета в държавата.

32

Анонимен

преди 3 години

В този ред на мисли, Шехерезада,ти и Влади ще трябва да давате показания за целта на редовните си посещения в покоите на Васил Божков.Не, че някой се интересува от интимния ти живот, а защото се касае за подкупи и злоупотреби в особено високи размери.В случай на отказ от ваша страна да съдействате на следствието, или опит за подаване на невярна информация, съществува висока степен на вероятност да бъдете включени в раследването, но вече в качеството си не на свидетели.