457

До

преди 3 години

Заквичат,ли ГЕРБ,Имаш грешка ДПС+ГЕРБ+ЗЛАТНИЯТ ПРЪСТ НА Перхидроленият пудел Волен Сидеров.

456

българин

преди 3 години

Не знаех, че комунистите от 1944 г. са всичките завършили с отличие Харвард и други престижни западни университети! Вчера гледах новия ни служебен министър на икономиката, и бях много впечатлен от него и биографията му, който е завършил именно в Харвард, и същевременно бях ужасен от разкритията му за калинките от ГЕРБ!

455

Заквичат ли ГЕРБ,

преди 3 години

значи сме в правият път! Задължително гледайте снощното(27.05.20 год) предаване на Тошко, ще ви светне пред очите какви са ги вършили ГЕРБ+ДПС, крали са като за последно, затова Доган каза, че той раздава порциите в държавата!? Гледайте и ще пиете вода от извора, ще знаете абсолютната истина. Затова ГЕРБ+ДПС не трябва да са никога на власт!

454

Само

преди 3 години

Пулееееееееев!

453

Анонимен

преди 3 години

Ще го търситееее.......

452

????

преди 3 години

Бат Бойко , не се оправдавай, ами кажи за златните кюлчета и за пачките евро в шкафа , дето ги намериха, истина ли е , или е лъжа?

451

????

преди 3 години

Колко заеми взеха ГЕРБ, да кажат, от кои чужди банки , при какви лихви и т.н.???Да не се окаже така, че тия заеми ще ги изплащат не само децата ни, но и внуците ни???30 милиарда ли бяха или повече?? Левове или евро??Вече се обърках...............да каже бат Бойко!!!!

450

????

преди 3 години

Бат Бойко , не се оправдавай, ами кажи за златните кюлчета и за пачите евро в шкафа , дето ги намериха, истина ли е , или е лъжа???

449

Анонимен

преди 3 години

Ъхъъъъ, нещо за едноличнито управление на ГЕРБ няма ли да каже ??Хората и държавата му бяха бащтиния, белите робите мълчаха

448

Анонимен

преди 3 години

Сега вече знаем, защо социализмът не се наложи а се компрометира и защо комунизма никога нямаше да дойде! Защото БКП е подслонявала такива половинчати и недоразвити в хуманно отношение личности като Бойко Методиев Борисов! Засрамете се бивши комунисти, че сте допускали такива срамни неща! Учудена съм, че е още на свобода!

447

Радослав

преди 3 години

Ооо дърти *** тиквондур, що се срамиш да си признаеш, че целува комунистически к*рове само и само да се издигнеш. Магистралните жрици не са въртяли толкова орална любов колкото тоя дърт *** само и само да го избутат в партията и да се добере до първия ***. И сега комунопитека се опитва да изплюе цялата семенна течност която е поел като клевети тия на които до ония ден им духа! Дърт ***!

446

Радослав

преди 3 години

Колкото и да плюе тиквондур по комунизма, няма как да отцелува всички *** които е целувал за да се издигне! Колкото и да се опитва да алуже сега всички знаем, че се е издигнал чрез орална любов правена на бившия първи (живков). В тая тиква има толкова впръскано комунистическо семе, че стига за цяла Северна Корея! Господаря на минетите и първи червенокнижко, тиквондур комунопитекско, първи от комунистическата семка!

445

Радослав

преди 3 години

Каза индивида който обещаваше и раздаваше милиони от нашия джоб без дори да е гласувано в парламента. Казва индивида който раздава дежурни депутати като картофи. Казва индивида който управляваше държавата от джипката и не е стъпвал в парламента от години. Ей дъртия *** лъже и маже, по стара комунистическа традиция. Ти ли бе дърто БКП ще говориш за родата си от БКП? Кои те издигнаха от село? Индивиди издигнали се, през червена книжка като тиквондур нямат право да говорят против комунизма!

444

Точно това пробва

преди 3 години

Радев опитва преврат. Следващите избори трябва да ги наблюдава ЕС. Иначе кой-знае какво ще фалшифицира комуниста Радев

443

Анонимен

преди 3 години

Да Борисов си им каза на Гърците ? Вие ни пуснахте сега се излагате тука ! По повод работите между Гърция и Турция АМА ? те пък винаги са били зааедно така че ...

442

БЕЗ АЛТЕРНАТИВА...Е.

преди 3 години

КОЙ..?...... БСП/БКП...... . ЧЕРВЕНИТЕ КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ....................................................................ИТН..................ЧАЛГА..+..КЮЧЕК..+..НЕГРАМОТНОСТ.....................................................................ДБ/БКП.............ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ НА КРЕДИТНИТЕ ТАРИКАТИ............................................ДПС..................ОБРЪЧИ БЕЗКРАЙ.................................................................................... ....

441

Станка Златева

преди 3 години

И Закла Микова ще оправят положението!

440

1

преди 3 години

За публичните заплахи към опонентите си, че ще им изпрати 20, 30, 50 млади буйни симпатизанти на ГЕРБ, прокуратурата спокойно може да се самосезира. Да не подминава мутренски заплахи. Записът е наличен и не може да се оспорва дали е фалшив.

439

българин

преди 3 години

Тиквата вече е НИКОЙ ! Не го показвайте повече !!

438

izh

преди 3 години

Ало, дежурните редактори! Това че говоря истини, дето не може да ви развалят чупката в кръста към червените мутри, не е причина да изтривате коментара. И не се увличайте в писането на икономически глупости и лъжи, че нещо стилово много обеднява форума ! ! !