193

що пишете минуси

преди 3 години

До Станиславбе? Някой ден ще си платиме за нашата гадна неблагодарност към Русия!Русия и Путин не са едно и също нещо? Кой си спомня сега за Брежнев или Хрушчов?

192

Учителя

преди 3 години

До Станислав Приносът на Русия към България обаче е много отрицателен. Приносът за мира между народите също е отрицателен - Русия е абсолютно най-агресивната страна в света - там лягат, стават, пият, манифестират, правят паради - всичко е с мисълта за война

191

ало

преди 3 години

какъв шеф си, като ми излизаш в неплатен отпуск за такова време? В края на краищата това не е фирма по снегопочистването, а ДАНС?!Не съм фен на Радев, ама на негово място и аз бих постъпил така!Няма драма - освободен от поста, да не са го линчували?А пък тая Т.Дончева - може и да е права, но не може да окачествява новоназначения, като "селски дансаджия"! Доста обидно за човек, който изглежда добре си е вършил работата! Все пак работа не се върши само в София!

190

ще допълня

преди 3 години

Станислав,не трябва да се бъркат братските ни чувства с руския народ и одобрението или не на политиката на руското правителство!

189

ИСТИНАТА

преди 3 години

Браво! Разкриват корумпираните служители на ключови позиции!

188

Станислав

преди 3 години

Непонятно е за мен да си българин и да си враждебен на Русия.Русия е велика славянска страна, с изключителен принос към световната наука, култура и мира между народите. И вместо да сме горди, че това е най-близката до България страна по език, произход и вероизповедание, ние слугуваме на чужди интереси.

187

ДА ПОВТОРИМ 1996 Г.

преди 3 години

КАЗАХА КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ ОТ БКП.................... РУМЕН РАДЕВ ОТГОВОРИ :............ "СЛУШАМ." .!..................." ИЗПЪЛНЯВАМ..!!........

186

Р.Р

преди 3 години

Този поглед ви казва всичко!- А къде е тоалетната хартия?

185

Анонимен

преди 3 години

Вървиме към съюз с Русия и Беларус...

184

неуверен

преди 3 години

За новоназначения шев на ДАНС се пишат добри работи /резултати от предишната му дейност имам предвид /. Друг е въпросът, дали ще се справи с мафиотизираните върхушки в София, които си царуват независимо коя партия е на власт!Донякъде е права Татяна Дончева за това назначение.Ама от друга страна в България май не останаха много читави и стойностни хора!

183

Анонимен

преди 3 години

Ало др.Радеф спри се малко,цял мандат проспа и сега накрая се активира,еми как не-за нищоправене-15000лв и пенсия-4000лв.а другите да мизеруват а?Втори път няма да ти дам шанс!!!И ти правиш същите грешки,назначаваш бивши които цял живот са били на държавна ясла-заплата и голяма пенсия едновременно като теб,има толкова млади кадри....

182

Анонимен

преди 3 години

Виждаме вашите действия и Вече знаем за кого да гласуваме на следващите избори.

181

ошашавен

преди 3 години

Нашата управия е толкова скапана, че тия увонения и назначения нищо няма да променят!Има много поговорки, които да абсолютно верни - напр. "преоблякъл се Илия , погледнал се - пак в тия" и много други

180

Т54

преди 3 години

Е, и какво като сме в НАТО и в Европейския съюз ?Станахме най-слугинската, най-бързо топящата се нация на континента. Без армия, без собствена икономика, без морал, без правосъдие...... Устремили сме се уверено към *** си бъдеще.

179

Цирк

преди 3 години

Значи, докато беше Герб, почти всеки ден се отпускаха средства за решаване на всякакви проблеми от Ковид естество. Никой не ни занимаваше с това има или няма пари, откъде и как. Те просто решаваха и ни информираха. Сега тия ореваха орталъка. Всички министри пищят, че нямало пари, че било окрадено, че трябвала актуализация и куп глупости, та сменям канала. Ако не разбират, да викат предишните, за да им казват къде са парите, ако ги има, защо ни манипулират? Да идват избори, за да се приключи!

178

Анонимен

преди 3 години

Недейте псува комунистите, че гепр си обиждат...

177

Смешно е и е тъжно

преди 3 години

Този семпличък човек, попаднал съвсем конюктурно на най-неподхождащото му място, както сам признава преди години пред баджанака Славчо, че не става за политик, а пък шутът, сиреч шоуменът го убеждава да опита, та този зъл човече така се е разгонил, така се е нахъсал, че може и да си повярва, че става. Тези, които са около него го усещат, но им е удобен, за да свърши мръсната работа. Италианският Политико разказва в пряка реч, как приканвал съвсем непрофесионално журналистите да им даде интервю.

176

Анонимен

преди 3 години

Воят на герберските тролчета ясно показва, че това е правилния път.

175

Анонимен

преди 3 години

Всяка нова власт в България мрази и завижда на предишната власт за рушветите, затова при всяка смяна има уволнения и назначаване на "наши хора". В миналото е било и по-зле, помня, че един политик преди 1944 е бил измъчван и убит по особено жесток начин от "сънародници". Сега поне само уволняват.

174

Достоен

преди 3 години

Най-достойният президент. Избран от два милиона и половина Българи. Вторият му мандат е сигурен. Истинси ГЕНЕРАЛ