244

123

преди 2 години

едно нещо съм сигурен-всеки на отговорен пост,трябва да служи на държавата и хората,а не на партията и властта,това е което е необходимо на този изстрадал и обран от политиците си народ

243

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 265 Точно така,т ъ п а н а р ч е т а,сега вашите миризливки ще заменят нашите калинки.Но не се притеснявайте,вашите ще бъдат изчегъртани по-скоро отколкото си представяте и то от тези,които ще гласуват за вас сега.Защото сте гола вода,въздух под налягане и жива трагедия.Такова своеобразно 3 в 1.

242

Анонимен

преди 2 години

ей няма да свършат тези ком уни сти в БГ,проруско антинатовско правителство, жалко за България

241

Анонимен

преди 2 години

Новият е дясната ръка на Божков. Да почват арестите на гербери!

240

Пак по Борисовски

преди 2 години

Уж махнаха Б.Борисов, а пак трябва да носим АРАБСКИ маски в магазина.Тия И.ди.оти да вземат да си сложи- вълнен КОЖУХ, Вълнена ШАПКА и ШАЛ на главата. И накрая може да им сложим и една ЖЕЛЯЗНА маска, хваната с винтове... Както на някакъв затворник му сложили ЖЕЛЯЗНА маска, да не му гледат лицето , преди 700 години.

239

Аз

преди 2 години

Нещо не ми се пасва. Някаква назначена / а не избрана от народа/ група, наречена правителство / забележете: не законно избрано/ обединена на не знам какъв принцип и за краткия период от 2 месеца, с основна задача организирането и провеждането на парламентарни избори, за 15 дни подмени състава на най- големи държавни служби и администрации, включително национална сигурност и разузнаване. Ама това го няма никъде по света.

238

izh

преди 2 години

Абе Дочоолу, да не би да идат избори?

237

Вместо да подготвя

преди 2 години

уловия за нормални нови избори служебното правителство на Радев-БСП, сменя областни управители, уволнява масово професионалисти и назначава културисти и др. подобни аматьори, но другари, разсипвайки държавата и бавно насочвайки ни в Евразийското блато, чака ни нова ЖанВивенова зима и в портофелите и в душите !!!

236

Чиста проба

преди 2 години

Примитивно отмъщение за разкритата руска шпионска мрежа, на втори етап шпионите по стара комуно-социалистическа традиция ще бъдат оправдани, обявени за герой и борци за свобода, братство и равенство, ще им се издигнат паметници и ще получат пожизнени държавни пенсии

235

Бесепарчето

преди 2 години

Янев обезоглавява и разсипва службите на една европейска и натовска държава по заповед на рассия и е оръдие в ръцете на империята на злото за хибридната война която расия на диктатора ***-лер води срещу Европа и България, заова тази марионеткка Янев трябва да бъде съден за измяна от новото правителство и да лежи в затвора

234

Дядо Йоцо

преди 2 години

гледа и НАТО,гледа и ЕС,тя работата ясна ако продължава така и след изборите пари ще дадат от Брюксел ама друг път,чака ни нова Виденова зима

233

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков шом е с отнети права до класифицирана информация и е заплаха за националната сигурност защо е в служебното правителство? За да уволнява журналисти и служители на спец. служби ли?

232

ДВОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

ГЕРБЕРСКИЯ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ НА БЛИЗНАШКИ Е НЕДОСТИЖИМ ПО ЧИСТКАТА, КОЯТО ИЗВЪРШИ... ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ, В ДАНС, ШЕФОВЕ НА АГЕНЦИИ ПРОСТО НЕСРАВНИМА ЧИСТКА БЕШЕ. ИНТЕРНЕТ Е ВАШ - ЧЕТЕТЕ ДА ВИДИТЕ ЧИСТКА

231

Анонимен

преди 2 години

Тиквата се изтропа на метеното и Резидента кацна....

230

Анонимен

преди 2 години

Може ли човек да е спуснат парашутно за шеф на ДАНС без да е работил в ДАНС - ами може ето те този е такъв.

229

Анонимен

преди 2 години

ПРОБЛЕМА Е ЕДИН - ЩОМ ЕДНА СЛУЖБА ЗАПОЧВА ДА ОБСЛУЖВА НЕ ДЪРЖАВАТА А УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ, СИ ПЛАЧЕ ЗА ПРОМЯНА. НА САЙТА НА ДНЕВНИК ИМА АНКЕТА И ОГРОМЕН БРОЙ СОЧАТ ЧЕ ПРИЧИНАТА ЗА СМЯНАТА Е ПРЕКАЛЕНАТА ПОЛИТИЗАЦИЯ НА СЛУЖБАТА... ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО, КОЙТО ГАЗИ ПРЕЗИДЕНТСКИ СЪВЕТНИЦИ И ПОСЛЕ АРЕСТИТЕ СА ИМ ПРИЗНАТИ ОТ СЪДА ЗА НЕЗАКОННИ НЕ Е ДОСТОЕН ЗА НЕЗАВИСИМОСТТА КОЯТО МУ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ОТ ЗАКОНА. В МВР Е ПЪЛНО С ШЕФОВЕ ГОТОВИ НА ВСИЧКО, ЗАЩОТО СА ЗАВЪРШИЛИ ИЗМИСЛЕНИ ОБРАЗОВАНИЯ С ТРОЙКА.

228

Анонимен

преди 2 години

не знам за кой викаше Радев "мутри вън", той и така не каза кои са мутрите само кряскаше но пък и никой от народа не сети да го пита да на зове мутрите по име, щото так да кряскане нещо не се разбира.Та като гледам служебното правителство то мутрите са май в това правителство.

227

Анонимен

преди 2 години

разграждат държавата момчета

226

Анонимен

преди 2 години

Най-добре това правителство да вземе да обяви вече изборните резултати както им отърва. И разбира се- ГЕРБ с най-малко гласове.

225

Анонимен

преди 2 години

Защо дъщерята на шефа на ДАНС е надзорник в БНБ, назначена преди да е завършила образование с квалификация: шафнерка на автобус?