219

Зозо

преди 3 години

Скрап. Тези машини са от времето на Наполеон :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

218

До сатаНато

преди 3 години

Ми къде е бил Волен Сидеров ??!Да залегнат с Чуколов пред конвоя и със свещенните си тела да спрат танковете.Танкове на Русия,която ни обяви за неприятели!

217

Сата НАТО

преди 3 години

Всичко това е минало през България по времето на Борисов и ГЕРБ. После да не се чудите с какво ви убиват.

216

Анонимен

преди 3 години

До Веселинъ 7112136860......Подлите бомбандировки над Белград....... пспряха и предотвратиха операция "Подкова" на Милошевич, целяща етническо прочистване на Косово. И щяха да са с мандат на ООН, ако не беше съпротивата на Китай и Русия. Милошевич беше изверг, комуниситчески извратеняк, който окървави балканите и съсипа народа си. Ако не беше намесата на западните сили, конфликтът така можеше да ескалира, че сега да не си пишем пред екраните, а да си комуникираме с димни сигнали.

215

Анонимен

преди 3 години

Правят ги на колония.Няма безплатен обяд

214

Съветските болни

преди 3 години

Заплатите в Мордор 150 долара руснаците гинат от глад ама Таваришч Жужин раздава стара съветска техника тип скрап на Сърбетата само и само на не влезнат в НАТО и ЕС, ама нейсе като влязат скоро всичката ,,безаналогова,, съветска техника отива за скрап.Пълен абсурд и трагедия

213

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Подлите бомбандировки над Белград не бяха единственните извършени от американската армия. Не забравяйте,че Българите бяхме в готовност да помогнем на сърбия и бяхме възпрепятствувани от бомбандировка в близост до София. Колко имежду нас си спомнят как бе заплатено на едно семейство с бомбандирана къща да млъкне. Успяхме да помогнем на сърбите с петрол и други база суровини и мои приятели сърби никога не са отричали това. Мястото на цивилизована Сърбия е в цивилизована Европа!

212

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Братя сърби, моля Ви да престанете да се подавате на шантаж от Русия. Руснаците правят с Вас и нас това,което някога направи Хитлер. Сърби и Българи носим една кръв.Тази кръв е тракийска и няма нищо общо с хазаро-викингската на руснаците. Именно Русия е основната причина за нашите военни сблъсъци. Спомнете си как Вас освободиха нарочно първи,а нас последни от османското зло. Така те Ви подариха Ниш, за да е винаги това повод за конфликти. НАТО не може да бъде победено. Русия е окръжена !

211

баба мара

преди 3 години

а кои пусна ам самолети да прелетят над българия за да бомбят мостовете набелград това предателство ще се забрави ли

210

За питащите

преди 3 години

От къде е минала доставката - минала е през България без разрешение. Вече нямаме техника и ресурс за охрана на въздушното пространство, в момента сме разграден двор, единствената ни охрана са няколко камери и телена ограда на границата с Турция. Който не е решил - той не е преминал през нашата територия, дори не съм сигурен че имаме и радари, с които можем да следим поне.

209

Striker

преди 3 години

Тия подаръци ги знаем, хахаха! ПС: мисля, че 99-та им беше малко, не е лошо няколко седмици НАТО да ги раздруса пак.

208

бг

преди 3 години

Русия въоръжава Сърбия срещу Балгария.Русия знае че сърбите предизвикаха няколко войни след разпаденота на империята Сърбославия и въпреки това ги въоръжават.Ето какви са братските руски чувства. в къото ни убеждават койпековците.

207

Анонимен

преди 3 години

Работата е като със Спутника: "подаряват" нещо, което никой не иска.

206

Анонимен

преди 3 години

Самолетите с тия товари минават от тука. Кво пречи да им се пусне по една АН2, да се принудят да се приземят на летище София, щото АЗИС пратил мейл, че има бомба, от вътре да се извади 50 гр. хероин и да се конфискуват и самолетите и танковете и екипажа. Одма си решаваме въпроса с превъоръжаването, без нито един лев.

205

Анонимен

преди 3 години

Е , нема що. За какво са им ?

204

Анонимен

преди 3 години

ДО оня с байрактаря. тези ги сваляме за секунди с "направи си сам" чаралъци от махленския магазин. я не се излагай с дрончета сглобени с електроника на детски играчи. Даже вече ги спряха от производство а байрактарчетата още не са видяли бял ден.Само гледай следващия път как падат като круши или хващат обратния път от където са излетели.

203

Анонимен

преди 3 години

Конвоят е минал през задният ти двор, толкоз е разграден, че не си разбрал кога са та минали. Няколко пъти. Тол такси ли щеше да им събираш. Е пропусна.

202

Анонимен

преди 3 години

Ний пък харизахме 4 милиарда за 8 музейни експоната, които ще се произведат следващата петилетка, *** първо ша сколасат завода, че още не са го парцелирали.

201

Анонимен

преди 3 години

Интересно какво ще изфъфли онзи фикус В.Сидеров по въпроса,.

200

Анонимен

преди 3 години

Сега поне на това старо желязо ще има кой да му плаща ремонтите