197

Анонимен

преди 3 години

Подслушване, обаче записи няма. Съдът също каза, че не е давал разрешение. Аз пък мисля, че и мен ме подслушват. Оставка, оставка!

196

Истината

преди 3 години

Тоя Гном лъже повече от г-жа Лъжа.

195

Хунтата

преди 3 години

На Фигуранта хунтата им е спукана работата.

194

Значи

преди 3 години

Фътмакот лъже.Гномът лъже.Лъжат и всички *** минисърчета.

193

Корекция

преди 3 години

Не може да си "за" и "против" едновременно.

192

Анонимен

преди 3 години

Атлантикът Цветанов подслушваше всичко наред с цецомобилите и какви ли не технологични средства от САЩ - никакви проблеми. Сега по БНТ НПО-та, свързани с американското правителство се възмущават от подслушване?! Не да си "за" и "против" едновременно.

191

чоко

преди 3 години

Защо трябва да вярваме на гнома Атанасов.Кой е той,някакво обидено ченге,използващо калинките на Радев да събира подкрепа от разни европейски и американски агенции.Незабравяйте за обратната страна на "нещата",прокламирани от ДБ.

190

Анонимен

преди 3 години

Ами за това не са подслушвани политици. Те са се обаждали на подслушвани по разни дела, и сега е рев да се изкарат жертви.

189

ДА ВЕ !

преди 3 години

''Без разрешение от съда , никой не би посмял '' , нали , особено И.Костов от който тръгна подслушването , на гл. Прокурор - Филчев ...Филчев : Иване защо ме подслушваш !иван: Вярно е , но си трай за да не се разбунтува народа !Филчев : И аз си замълчах !ФЪФ Бг , подслушването става и БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕТО НА СЪДА !

188

алоо , ГЕРБ !

преди 3 години

На какво се надявате , никой не ви иска !Ци-ганката дето ви хвалеше я няма !Лиляна Павлова да върне парите за язовира в Перник ,...и това ли не е вярно !

187

Анонимен

преди 3 години

Това, че съдът не предоставя документи, не значи, че не е имало подслушване (цялата история прилича на "гузен негонен бяга"). Да не говорим, че се чакаше всъщност МВР да се произнесе по въпроса. А историята показва, че подслушвания са се правили преди (и даже един висш шеф от МВР умишлено повреди техника, за да не открият доказателства).

186

8

преди 3 години

Ама че глупост и то от висш държавен орган!Кой съд ще представи документи за подслушване?Това е самоубийство!Те са подслушвали и без съда.Затова боковци ревнаха "Дайте доказателства!"защото знаеха , че е послушвано незаконно ,без документи!Кой ще ви поверва?

185

Анонимен

преди 3 години

Някъде прочетох, че всички документи били унищожени от наводнение.Нещо тази история не успя да се пласира и бързо наводниха доказателствата....

184

Анонимен

преди 3 години

Е как спец съда ще признае, че е давал разрешения за подслушване?! Знае се какво е дерджето на спец съда и на кого се подчинява. Подслушването е станало под прякото ръководство на ББ. Не случайно директорите на службите веднага излязоха в неплатен отпуск. Кой ги пусна ?! На кого пряко са подчинени?! Отговорът е на ББ.Въпросът е къде са записите. Скоро очаквам да се разнасят флашки по редакциите на вестниците. Така, че чакаме! Ще има продължение!

183

Анонимен

преди 3 години

Значи службите на ГЕРБ са подслушвали без разрешение на съда

182

Доцента

преди 3 години

Извини се бе, Атанасов. Извини се, че излъга най-нагло с тия подслушвания.

181

Анонимен

преди 3 години

Без разрешение от съда рядко някой би посмял да прави запис на политици, камо ли на президента. Освен ако шефът на службата (по-точно на ДАНС) нареди това на свой близък подчинен, но за такова нарушение наказанието е доста строго. Само че Рашков и ген.Янев ги достраша да пуснат полицаи да проверят кога и как са подслушвали спецслужбите. А щяха да изреват много хора, включително и от спецпрокуратурата и спецсъда...

180

Анонимен

преди 3 години

За свирепа гавра с политически ръководители от БГ и зарубежом форумът на гъзетник СЕГА даде фира, което не беше случайно.

179

Анонимен

преди 3 години

За да успкоим топката, требе да се каже, че пресата, форумите, блоговете, чатарниците се следят от посолствата. Тази благородна задача се е паднала на прес-аташетата и техния антураж. Днес без подслушване не може да се съществува. /// Разразилият се скандал на Острова около подслушванията на кралското семейство вкара у панделата офицери от Скотланд Ярд и ЕмАйФайв 5, но между Англия и България има три-часова дистанция със самальот.

178

Анонимен

преди 3 години

Аз ако съм на мястото на тези служби, до сега да бях взел на работа Мата Хари