328

AZP

преди 3 години

Изборите на 11.V. ще са съдбоносни. След тях ще стане ясно накъде ще върви България - към Русия или към Европа, към корупцията и мафията или към развитите демокрации. Чалгата (ИТН), БСП, Радев и Мутри вън! не трябва да поемат съдбините на Родината ни. Те ще ни сринат за вечни времена и тогава плачещите от демографската криза ще станат свидетели на понятието какво значи емиграция. Животът ни е един и той не е чалга, популизъм и корупция, а с най-елементарни ценности- достойнство и свобода.

327

КАКВА ИРОНИЯ

преди 3 години

ГЕРБ Е В ИЗОЛАЦИЯ НО ПЪК ХУНТАТА НА РАДЕВ НИ РАДВА С НАТОЧЕН БАТКА - ШЕФ НА НАП И НЕПЛАТИЛ НА ДЪРЖАВАТА 1 000 000 ЛВ ДАНЪЦИ КАТО ПРЕХВЪРЛИЛ ФИРМАТА СИ НА КЛОШАР, МАНОЛОВА ДЕФИЛИРА КАТО НА МОДНО ДЕФИЛЕ И СЕ УСМИХВА РЪСЕЙКИ ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ, ТУК Е ГНОМЧО КОЙТО ИЗЛИЗА СЪС СТАРИ НОМЕРА- ПОДСЛУШВАНИЯ, ВИДЕНОВ И ТОЙ Е ТУК С АЛКОХОЛИЗИРАН ВИД, И ОЩЕ ОНЯ С КОВЧЕЗИТЕ , СМЪРХОЛЯН, ПИЯН ТОШКУ, НАДРУСАН СЛАФЧУ- НО ГЕРБ СА В ИЗОЛАЦИЯ...НОВИТЕ ГЕРОИ СА ТУК- ГОСПОДИ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ...

326

Анонимен

преди 3 години

Само не комунисти и чалгари! Всеки друг, но не и тия дето ни влачат към дъното от години. Държавата ни никога няма да стане нормална западно европейска държава, ако се управлява от чалга помия. За мен тези избори са време разделно. След тях ще реша окончателно напускам ли за винаги чалгарията или оставам, защото все още има надежда. Знам само, че не мога да живея в Ориента! Никой образован и нормален човек не може да оцелее в ориенталска среда. Най-важните избори в живота ми ще са тези!

325

пулев

преди 3 години

не съм съвсем сигурен дали "Мозъка"Райчев измисли тази теза,която повтаря още от нощта на 4.април-че Слави трябва да отиде на втори избори,които да спечели убедително, но със сигурност той е стратега на анти-ГЕРБ метежа.Повтаряш се Райчев, вече си ясен...

324

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Абе *** ***, ти какво искаш ГЕРБ да ти направи деца и да ти ги гледа в детската градина, а ти да си вееш байрака по дискотеките ли?

323

Анонимен

преди 3 години

Според мен, ГЕРБ трябва да остане като партия, дори и да не победи на изборите, не може сега да създавате втора диктатура срещу ГЕРБ , а и трябва да има дясно , не само ляво, за да има демокрация! СДС също е добра партия, те бяха даже жертва на герберското управление преди доста време.

322

до 356

преди 3 години

Е как може болшевики да са под болшевишка обсада ?! Имам предвид герб. Голям смях. Или са се ОСЪЗНАЛИ вече. А злоупотребата с ромския вот ,с машините няма да мине. Или вота на умрялите. Това означава единствено свличане до истинските резултати за герб(бкп 2).

321

Анонимен

преди 3 години

време е и за новите лапачи да има от софрата.

320

Анонимен

преди 3 години

Герб са под болшевишка обсада. Разни комунисти и сатанисти са готови за линч.

319

Друг Помнещ

преди 3 години

Айде да дочакаме 11.7, па тогава да изводиме.

318

Анонимен

преди 3 години

До Срутището ГЕРБПо времето на Станишев, Костов и Царя къде бяхме?

317

Дими Митушев

преди 3 години

До Дими Митушев..Черепа е пародия адаш! Само едноклетъчен може да вярва, че Черепа е политик - той сам призна, че е давал подкуп, което е престъпление!? Стана милиардер с ГЕРБ - мафиот и бок--лук!? Обаче родните едноклетъчни ще го вкарат в НС... За Мая и Слави само две думи - печени шоумени! Всичко с тех е "има-няма" - така ще го извъртят, че ще ни го набутат до дъно! Радев е чик--ия - не изглежда лидер. Не виждам кой, адаш? Трябва им Народен съд на всички във властта последните 30 години!

316

Митев

преди 3 години

Е, щом е Райчев е ясно. Комунист и нищо повече. Иска му се на човека. Приказва си

315

Дими Митушев..

преди 3 години

Не казва нищо за омбудсмана-Мая-конопа,нито за Радев-ФИГУРАНТА на Черепа..... Нито за Трифонов - ДС агента.....

314

ДБ....... ДБКП..

преди 3 години

ПАРТИЯТА НА ИВО ПРОКОПИЕВ-КАОЛИНА.............. ПИТО-ПЛАТЕНО...................

313

Дими Митушев

преди 3 години

Пичове, бат Боко ви е най-малкият проблем. Всеки го знае и всеки е тръгнал след него. Ако се е забравил, някой ще го предаде - знаете как е в Гербомафията!? Проблемът е онези, които не се виждат! Какво стана с пършифия оранг-утан Дон Доган? А с гнусните КГБ-рски изр--одч--ета братя Велчеви?Ами с кръглоликия Влади Горданов? Ами "моторът" Ц.Цветаноф, който сега надува дебелия *** американски плондир Павел Вълнев? Що не пише никой за тях?! А всички тука си биите ч--кийки с износения бат Боко?

312

ИМВ..

преди 3 години

КОАЛИЦИЯТА НА БОЖКОВ - ЧЕРЕПА................ ПИТО-ПЛАТЕНО...................................................

311

ИТН..

преди 3 години

ПАРТИЯТА НА РУМЕН РАДЕВ............ ПИТО-ПЛАТЕНО........... ВИС1/2....................................................................................... НИЕ ПАК СМЕ ТУК.................. ...

310

Анонимен

преди 3 години

На кого му пука какво мисли дъртия *** Райчев?

309

Анонимен

преди 3 години

До Срутището ГЕРБА вече три мандата на Бойко сме все *** опашката на ЕС - най-бедната държава с най-бързо намаляващо население.---------------------------а преди него къде бяхме бе каскет смачкан? 3000лв/$ забрави ли ги? Отвличанията?