18

Анонимен

преди 3 години

До 13Много слабо си информиранАвтомат,, Калашников"се продава в оръжейните магазини на САЩ,преди време покрай изборите в САЩ репортерка от БТВ взе интервю от продавача в такъв магазин ,а пък той й показа АК произведен в България и каза ,че е много търсен!Нещо повече , АК се произвежда и в САЩ, по руски лиценз.

17

Lina

преди 3 години

До 13 - факт е , че въпросното момче ( влачено по психологични помощни училища психиатрии за малолетни , което от 5 г рисува как коли семейството си си набавя Автомат ( точно така , правилно си прочел. И на мен не ми се вярваше , но е факт. На 5 декември 2007 е " измисленката " случка. Друг пък си закупи оръжие от суоермаркеъа- точно така там до гащите и хляба. И днес също има стрелба, вероятно и нея съм си измислила?

16

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

В България това трябва да се направи също така възможно най-скоро...Мафията си купува калашници изнесени на части от Арсенал и няма нужда от разрешително за тях и даже ги продава зад граница...Този, който е психически нестабилен няма нужда от огнестрелно оръжие за да убие - може да ползва нож, брадва, чук или автомобил и те ли трябва да се забранят и да се иска разрешително за тях?Истината е, че държавата и в частност властта се страхува от въоръжен бунт и затова въвежда разрешителни...

15

до 11

преди 3 години

Те да няма да воюват с автомати, бре. То си има ракетки и бомби. Ти си дръж оръжието в ръка

14

Анонимен

преди 3 години

Браво!Най добре да разрешат да се ползва срещу BLM-престъпници

13

Ебассси

преди 3 години

До LinaАК ... ? Автомат Калашников ? Това в Блатная ли си го гледала , щото в САЩ не се предлага НИКЪДЕ, АК . Дори и нелегално. Единственото място където можеш да видиш АК в САЩ това е В КИНОТО на някоя холивудска прожекция . ... ама вие от село де ще ги знаете тия работи. На вас още ви виси портрета на Ленин в Хоремага и като се напиете пеете руски революционни песни.Айде стига с тая комунистическа пропаганда.

12

Lina

преди 3 години

А съвсем скоро ще ги раздават и в детските градини. Гледах документален филм , който разказваше историята на младеж, лекуван в психиатрични клиники, който съвсем свободно си закупи АК и влезе с него в мола.Не ги съжалявам, заслужили са си го.

11

Анонимен

преди 3 години

Това е най-въоражената нация на света ,тежко и горко на тези които опитат да воюват с Тях .Това особенно важи за ушанките от Блатная.

10

Сажда Гангста

преди 3 години

...Хмм, аз имам пистолет ... ама и тоя дето искам да обера , СЪЩО има пистолет... работата е ясна , ще се стреляме ... ама ако аз не улуча ... отивам директно 2м. под земята да правя компания на червеите ... рисков стана тоя занаят с въоръжените грабежи....... еееех, а колко хубаво беше когато имахе забрана за носене на оръжие и само ние гангстАрите носехме патлаци. Ако има протест против узаконяване на оръжието ... там съм .

9

Анонимен

преди 3 години

И какво става, когато всеки в Карлуково се сдобие с оръжие?

8

Сат Н

преди 3 години

Хората ще станат приветливи, тактични и уважителни, без резки маниери. Ще почнат да ходят на църква и ще се научат да контролират емоциите си. Няма да "правят забележки", споменавайки майки и лели.

7

Анонимен

преди 3 години

Така трябва да стане и в Европа. В частност и в България.

6

Анонимен

преди 3 години

а у нас кога? Искам сда си защитя собствеността, и като дойде апаш, искам да го напрая на талаш.

5

Сат Н

преди 3 години

Носенето на оръжие не означава, че можеш да убиваш безнаказано.

4

Булгаристан

преди 3 години

нали е вече щат на САЩ, тук няма ли свобода?

3

Анонимен

преди 3 години

Докато в тексас носят оръжия с гордо вдигната глава ние българите носим маски с наведена глава.

2

Анонимен

преди 3 години

Чудесно - нека се изтребват краварите !

1

123

преди 3 години

Браво