18

Сис

преди 3 години

Нагласена работа. Фики и в пъти по-талантлив от арменеца и докато течеше шоуто, държеше първото място и почти винаги вота на публиката. Народа е измислил поговорката: Имаш вуйчо владика, ставаш поп !

17

Анонимен

преди 3 години

Мрън, Рафи не бил българин-сериозно ли? Но пък човекът с изконното българско име Фикрет, чиито баща преди да излезе от делиорманското село български не е говорил(и досега му личи) е истински българин

16

Соня Джамбазова

преди 3 години

Толкова нагласена беше тази победа за Рафи,че чак дрънкаше!Но какво да се прави,шуробаджанащината властва в тази телевизия!Само си загубих времето да ги гледам и слушам!Мошеници!

15

Танев

преди 3 години

Има поговорка: "Не гледай сламката в чуждото око, а виж гредата в своето". Към пишман националистите. Обвинявате Путин, че казал, че азбуката дошла от Македонската земя. А що не виждате, че на най-БЪЛГАРСКИЯТ ПРАЗНИК се провежда състезание, където песните не са Български, а чуждоземни. Не е в качеството на шоуто, а в това че финалът се провежда точно на този празник. Сами се омаскаряваме, ама дирим вината в чуждите. Как да ни уважават, след като сами се омаскаряваме.

14

До Нина

преди 3 години

Рафи е много талантлив и с възможности да пее почти всичко. Включително има харизма и актьорска игра. Което показа още едно време в Х фактор.Но така и не успя да направи собствена кариера. Извън участието по шоу програми и пеенето на чужди песни.

13

Анонимен

преди 3 години

С продуценти арменци, арменец спечели. Не го очаквахме... Лошото е, че най-нагло вече демонстрират шуробаджанащина.

12

Додо

преди 3 години

Мммм...браво! И хоп, така и отведнъж, без никой да предположи, арменец победи и взе голямата награда в шоу, собственост на ...арменец. Брей, че изненада.....

11

Анонимен

преди 3 години

Не го гледах. Но ми попадна точно на финала. Погледът на ч алгаря, когато обявиха, че Рафи печели беше безценен. Напълно му потънаха гемиите.Едва ли му дреме за наградата, но явно е очаквал, че всичко е чалга.

10

Киро Х

преди 3 години

Можеше, поне този път, хей така, за разнообразие Българин да спечели. Но не, косматият българомразец и хейтър Мангата Халваджян никога не би допуснал подобно нещо - не само, че българин не победи, но и българин не бе допуснат до финала. Интересно, кога ли наивните българи, които пускат СМС след СМС за джоба на арменеца, ще се усетят колко ги мрази той!

9

666

преди 3 години

Три месеца занимаваха безмозъчните с халтура!

8

Анонимен

преди 3 години

Продуцент арменец, жури арменци. Какво му трябва на човека? Рафисян е на работа в забраненото шоу на Рачков. Връзкари в България един през друг се бутат. Превзели са телевизията едни и същи хора от години. Хората не вярват на конкурси.

7

17

преди 3 години

Заслужена победа! Най-добрата имитация на финала беше неговата !

6

Гост

преди 3 години

Кой гледа тия простотии , бе ?!

5

Анонимен

преди 3 години

Все едни и същи хора гледане ....в политиката, в шоубизнеса, в бизнеса, .... Омръзва и изнервя.Баш тез ли нямат пари за една кола, че тях канят все?Тъпо

4

Анонимен

преди 3 години

Рафи и Фики са много близки по ниво на пеенето си, може би мааалко по-напред е Фики, който и вчера се представи с невероятно ниво на последното си изпълнение. Дали не беше по-добре и двамата да бъдат обявени за победители на предаването "Като две капки вода"?

3

Сержант

преди 3 години

Що се занимавате с ...........

2

Анонимен

преди 3 години

Естествено че в арменско шоу ще спечели арменец!!!ако не са продуцентите арменци Рафи ще е вечно безработен!!!

1

х

преди 3 години

Кой гледа тая боза...