25

Анонимен

преди 3 години

ПРЕЗ СОЦИАЛИЗМА ДРУГАРИТЕ ОТ БКП СЕ "ОБРАЗОВАХА" КАТО ЯДЯХА ТУБЛЕРОНИ ОТ КОРЕКОМ И ПИЕХА ШОТЛАНДСКО УИСКИ. ЗА НАРОДА ТОВА БЯХА НЕДОСТЪПНИ НЕЩА.

24

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПрез соца беше примитивизъм, престъпност, беднотия, простотия и мизерия. Образованието беше пълна дупка, хората бяха прости, диви, тероризирани от БКП.

23

за 25

преди 3 години

"Образование е да отсяваш информацията от дезинформацията и информационния шум. "ХАХАХА КОМУНИСТИЧЕСКАТА БЕЗМОЗЪЧНОСТ ВЕДНАГА СИ ЛИЧИ

22

за 25

преди 3 години

До АнонименОбразованието е информация. За нормалните хора, за комунистите образованието се изчерпва с 1-2 зле прочетени партийни брошури. Като при теб.

21

Анонимен

преди 3 години

Добре че беше соца , да видим и ние образование, държавност, морал, спокоен и сигурен живот. Блажени са тези които си отидоха през соца, днешното падение е позорно и недостойно.

20

Анонимен

преди 3 години

КАКВО ОБРАЗОВАНИЕ ПРЕЗ КОМУНИЗМА БЕ ЛЪЖЕЦ? АХАХАХАХАХА ИМАШЕ ЕДИН УЧЕБНИК ВЪВ ВУЗА И ТОЛКОВА, И МАЛКО РУСКА ЛИТЕРАТУРА. В НАТФИЗ СИГУРНО Е БИЛО ДРУГО, ТАМ МНОГО НЕ ЧЕТАТ КАДУРИН ОТ ОБРАЗОВАНИЕ НИЩО НЕ РАЗБИРА.

19

Анонимен

преди 3 години

Информацията не е образование. Образование е да отсяваш информацията от дезинформацията и информационния шум. А това е способност, която се изработва с култура и интелект. Второто е природна даденост, а първото - семейна.

18

Анонимен

преди 3 години

През социализма образование на практика нямаше, имаше едни окрадени читалища, мизерия и вътре само партизански книги и глупостите на ленин. Във университета и институти библиотекита бяха занемарени, нямаше книги. Единствено Народна библиотека беше добре снабдена, но тя за обикновените хора бе недостъпна. Днес благодарение на САЩ и интернет информацията е в изобилие, образованието е навсякъде.

17

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Другаря Кадурин като е от старото поколение и е толкова образован защо не успя в Холивуд? Но не успя. А една млада българка днес успя, защото за разлика от него е образована нормално.

16

Анонимен

преди 3 години

Жалки комунистически пенсионери като Кадурин лъжат безсрамно за да прикрият собствената си примитивност.

15

Анонимен

преди 3 години

ДНЕС ОБРАЗОВАНИЕТО Е ХИЛЯДИ ПЪТИ ПО-ВИСОКО НИВО, ИМА МИЛИОНИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ. СОЦА БЕШЕ ЕРА НА ТЪМНИ ВРЕМЕНА, НЕГРАМОТНОСТ, ПРОСТОТИЯ, ДИВАЩИНА, ПРЕСТЪПНОСТ.

14

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

ХАХАХА ДРУГАРЯ КАДУРИН ПАК Е ПРЕПИЛ С ПАТОКАПо времето на комунистическия режим висшето държавно ръководство беше НЕГРАМОТНО и се гордееше със своя неграмотен селски произход, Живков, Младенов, Балев, дори Луканов... и те командваха! България беше във властта на сервитьори, пъдари, бензинджии, крадливи малограмотни директори, управители на ресторанти и т.н. ПРОСТОЛЮДИЕТО властваше. Образованието бе лесно само за партийните чада, няколко интелектуалци не променяха общата картина..

13

Анонимен

преди 3 години

Сега за разлика от социализма няма необразовани. Днешното образование е хиляди пъти по-добро.

12

Анонимен

преди 3 години

Навремето образованието беше некачествено и да влезеш в университет беше лесно ако си от БКП. Децата на висшите партийци учеха на запад където имаше добро образование.

11

Анонимен

преди 3 години

Георги Кадурин - мръсен комунистически бездарник

10

Анонимен

преди 3 години

ПРЕЗ СОЦИАЛИЗМА ПОЛИТБЮРО БЕШЕ ОТ НЕОБРАЗОВАНИ И СЕ ГОРДЕЕХА С ТОВА.

9

Анонимен

преди 3 години

Навремето образованието беше качествено и да влезеш и завършиш университет беше трудно, защото трябваше да се учи и мисли. Сега университети и специалности повече от желаещите и ако платиш завършваш без да учиш.Упадък тотален.Не е за вярване.

8

Анонимен

преди 3 години

Ами щом повече от десет години ни "управлява"крадец - еднокнижник,какво има да коментираме повече!

7

4326

преди 3 години

То сега всеки се води образован. Който не се е записал нещо, той не е завършил

6

ДДТ

преди 3 години

Странното е, че последователите на един абсолютен илитерат 12 години го боготворят и не се замислят,че са по-образовани от него.