22

РВД

преди 3 години

До Чудно няма да има и доларчета и евракис :) ГОТ!

21

Анонимен

преди 3 години

Ще има война и там и в Черно море,затова руснаци и ингилизи масово продават имоти в БГ!

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8, ква е Москва, че въздушното пространство над Беларус да е толкова важно. Русия е изпята песен, бивша империя, нещо като Второто Българско Царство. Било квот било товарищ.

19

зозо

преди 3 години

нема да ги ръсят с коронавирус западните самолети

18

зверствата на Европа

преди 3 години

Ние сме единствената правилна цивилизация, нашата религия е най-правилна и всички трябва да приемат нашите ценности. На това построи Европа цялата своя история, унищожи почти цяла Ларинска Америка, ограби Африка, опитаха се да унищожат Китай - отидоха там и казаха - по нашите цивилизовани правила трябва да търгувате с опиум, и нашите цивилизовани правила плюят на това, че народът ви се изражда и ги заставят със сила.

17

Чудно

преди 3 години

Супер над Беларус няма да има кемтрейлс. И това ако не е позитив.

16

Анонимен

преди 3 години

До Патриот . . . . . Путин няма да им врътне кранчето, защото тогава ЕС ще рухне, всичо ще спре да работи и руснаците ще трябва да купуват китайски перални, прахосмукачки и коли, а те за сега не са толкова добри като немските и европейските. Русия няма интерес от това. Може да го врътна само при конфликт, но това е много крайна мярка.

15

Анонимен

преди 3 години

Путин е прав, че атаките към Русия и съюзниците и няма да спрат. Западна Европа воюваше с Руската империя, воюваше със Съветския съюз, воюва с Руската федерация. Лъжеха, че се борят с комунизма. Бореха се с Русия, както преди Съветския съюз, както и след Съветския съюз.

14

Анонимен

преди 3 години

Западна Европа биеше жълтите жилетки, Минск и Москва не се намесваха във вътрешните извращения на Европейския съюз......................Минск има избран нов президент - Тихановска. В Минск трябва да управлява опозицията и назначения от САЩ и Брюксел президент.

13

Гошо

преди 3 години

Като Луфтханза нещат има други дето ще ги заместят

12

Анонимен

преди 3 години

Беларус е трън в очите на евроатлантици те, защото е плацдарм в линията за пресичане на Русия.Номера за сега не минава, но опитите продължават. В цялата стратегия обаче прозира нова война, и вероятно последната за сегашната цивилизация.

11

Анонимен

преди 3 години

Не се притеснявай, в подмандатната територия има кой да назначава, вече 30 години назначава.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен3И нема да ни ръсат с 5G. И с HAARP!Малий! Колку су умен! Кути менье! Язе имам завръшен 5-ти клас, оти после са ожених и требваше да ода пу кофите! *** па си намерих компутер и ми го попраиа ени бъгъре бес паре (шашовои) и глей сеги ка ти пишъ и нъ тебе та да са учиш и тизе! Нали виде дека моа да пишъ и знаьи куту удивителен!

9

До 8

преди 3 години

Те пък европейците всичките сякаш се втурнали към Москва ! Просто ще заобикалят, и толкова ,авиокомпаниите си знаят работата !

8

Предложение

преди 3 години

Според мен ще е по-лесно и по-евтино вместо това да се бомбардират всички беларуски военни летища и да се ликвидират всичките им изтребители и пво-та. Тогава авиокомпаниите ще могат спокойно пак да си летят над тях в абсолютна безопасност.

7

Анонимен

преди 3 години

Безумци! Погледнете картата, бе! Беларус е в центъра на света! Откъде ще мине самолет от европейски град до Москва например, ако не над Беларус?

6

верно ли бе

преди 3 години

защо тогава в момента виждам полски самолет над беларус lot678 ?

5

Патриот

преди 3 години

Сега Президентът Путин ще им врътне кранчето и ще спрат всички полети поради липса на гориво! А България има уникалнен шанс! Можем сега да предадем изцяло суверинитета си на нашите по-големи братя. Да поискаме от Президента Путин да назначи определени от него хора на всички отговорни постове тук - министри, депутати, кметове, директори на фирми, журналисти, съдии,... всички! И тогава ние ще си имаме газ!

4

Анонимен

преди 3 години

Мустачкото ще настъпи скоро мотиката...

3

Анонимен

преди 3 години

Супер, по-малко Кемтрейлс.