9

Анонимен

преди 3 години

16 като разбираш толкова я кажи кое не е вярно,коминтар 10 е мой

8

Анонимен

преди 3 години

do 13и защо то пишеш тука ?

7

Боже!?!

преди 3 години

Реших да изпратя картичка за празника на свой близък - избрах една с текста на Химна на Светите братя. С изумление видях, че като автор е посочен Иван Вазов!?! Е, спрях се на друга картичка.

6

Анонимен

преди 3 години

Ето го Истинският национален празник! Уникален и неповторим!

5

Поцинкована кофа

преди 3 години

Народе възродени, оди пеш!

4

Анонимен

преди 3 години

къв български празник бе създотелят на тези букви е роден и живял в македония,аман от непознаващите историята

3

Анонимен

преди 3 години

Един от най-българските празници, най - емоционалните. Детството ми е свързано с много венци и цветя, с много весели преживявания. Всеки от нас каквата и професия да упражнява, минава през училището. Тези спомени са ми много скъпи, такива трябва да бъдат те за всеки българин.

2

Родолюбец

преди 3 години

2 -Драги ,можеш веднага да преминеш на латиница,никой не ти пречи да се отваряш към нещо си !А ние ще си пишем на кирилица-както гърците пишат на тяхната азбука,еврейте на тяхна писменност ,китайците с йероглифи и т.н.!!!!!Да живее България!

1

о, не ..

преди 3 години

Искам да се откажем от тези писмености и да преминем към латиницата.Латиница ни отваря към света, а не ни затваря!Успех на всички.Нека да хапнем и да пийнем яко, ама нещо добро, а не шльоковица.Живота е кратък, нека достойно да му се порадваме.И стига с тези братя Кирил и Методий. Тях отдавна вече ги нямана този свят.Нека да бъдем европейци с латиницата.