38

ПроСоТо

преди 3 години

Мая е емоционална и припряна..Което не е чак толкова лошо...Госпожа Дончева,от друга страна,е изключително уравновесена и логична..Аз избягвам да слушам бръщолевенията на "политиците",но заговори ли г-жа Дончева,ставам целия "на слух"..И то с удоволствие!..Аз самия се лаская от мисълта че съм логичен и последователен,което и виждам и в г-жа Дончева...На предните избори тези ги прескочих,но на следващите ще се позамисля дали да го повторя..Само не разбрах какво означава "...и ЕНП"..(.герп?!)

37

Анонимен

преди 3 години

В Полша Унгария Чехия такива никога няма да видят парламент BG изберателя трябва да знае че с вдигнат юмрук мерене на домати и краставици политика не се прави

36

Веселин 7112136860

преди 3 години

Има две категории, в които влизам. Аз съм Монархист,не само защото почитам изконният Български Цар Симеон Втори, а и защото сам аз нося кръв от Българските Вокили. Не съм единственният. Уви, след полуОсвобождението руснаците заграбват архиви...църковни наши архиви. Руснаците заграбват архиви и при окупацията а България около 09.09.1944 г Другото,което съм е ЕТНО-КОМУНИСТ. Мразя Маркс,Ленин,Хитлер,Сталин и Тито. Обичам дядо Благоев и Тодор Живков. Уви, в България повечето левичари са русофили.

35

Анонимен

преди 3 години

Явно, шефът от Дубай, е скръцнал със зъби и е заповядал на "блудната дъщеря" Дончева, да се завърне в отредена й ***.

34

Анонимен

преди 3 години

ИТН, Мутри вън, отровното трио не са партии, а протестни агитка, сбирщина, които, освен да крещят, да отправят обиди, и клевети към бившите управляващи, друго не знаят. Безидейни-без партийна платформа, безпринципни, некадърни, опасни за сигурността на държавата.

33

Анонимен

преди 3 години

е кой бяга от парите на Божков нали Дончева

32

Анонимен

преди 3 години

Тия двете бяха мутренски по---длоги винаги. Дончева на Мултигруп, Манолова на Божков. И сега двечките скандалжийки в партия "Мутри вън" Да се смееш ли да плачеш ли. Ама ко от туй.

31

Гиб Мелсън

преди 3 години

Добре, че Изправи се. Мутри вън влязоха в парламента, че без тях никога нямаше да разберем как бизнеса се е сраснал с Винету, как за да ти мине стоката през границата, първо трябва да звъннеш на Винету и как от един подарени на държавата фурми може да излезеш на печалба. Интересно беше да научим и ако Винету те покани на рождения си ден, какъв подарък трябва да приготвиш.

30

@

преди 3 години

Дончева каза: "Оставаме..."Това означава следното: Тя се е опитала да изнуди Мая Манолова и ко. чрез преговори-постановка с Корнелия.Явно изнудването е успяло, и Дончева е получила това, което е поискала. Както разбираме, вече квотите са 70:30...

29

Дяволът

преди 3 години

- Снимка на щерките ми - гордостта на тате! А Капон и Нинова са на друга снимка.

28

Анонимен

преди 3 години

Изклатиха Дончева, защото прояви алчност за постове. Върнаха тази провинциална пръчка обратно, откъдето е излязла.

27

Анонимен

преди 3 години

има поговорка''ХИТРАТА СВРАКА С ДВАТА КРАКА''

26

Анонимен

преди 3 години

надявам се и вас да ви няма

25

Анонимен

преди 3 години

Тези двете и Ива Митева въртят казана с кашата а Тошко подържа огъня, такива политици всеки би искал да има

24

Сексолог

преди 3 години

Тия баби ще оправят българина!

23

анонимен

преди 3 години

Нинова прекара лошо Манолова! Накара я да се бори за кмет на София и да си остави хубавата работа! Сега Мая се бъхти, за да влезе пак в парламента!

22

анонимен

преди 3 години

А на снимката две изправени мутри, плямпат ли плямпат!

21

моч

преди 3 години

И в най-прогнилия бар дак може да открием много повече морал , чест , почтеност и хигиена отколкото тия двете заедно и по отделно носят в себе си , още по-малко са в състояние да предложат или осъществят.....

20

Анонимен

преди 3 години

тези двете са за партията на безработните

19

Анонимен

преди 3 години

Само БСП ние сме повече