25

Док

преди 3 години

До 25А нашите хотелиери не ни правят на маймуни, нали? У нас всичко е на световно ниво. Гърците правят тия неща от злоба, от завист че не могат да предоставят перфектния туристически продукт, характерен за България.

24

Анонимен

преди 3 години

Тия постоянно ни правят на маймуни, но ние продължаваме да се бутаме да ходим при тия простаци ,които не ни смятат за хора ! Ако сте контактували по-близо с гърци ще ме разберете.

23

престъпната хунта

преди 3 години

Новият милиционеросоциализъм на БКП-ДС. Ураааааааааа

22

аламинути

преди 3 години

Топла бира и студена скара от фризера.... и накрая крадливи келнери с балтията!

21

xaxsasб

преди 3 години

До 15 - Как можеш да сравняваш технологията от преди 50 години с днешната? Бабите ми и дядовците ми са живели перфектно за времето си така както аз живея перфектно за моето време. Като мина по магистралата баба ми има история за всяко селце и всеки изяден компот, а ти се мислиш за много хитър като набиваш глупости в главите на хората.

20

Анонимен

преди 3 години

Дотам ни докара 10 години управление на престъпната хунта.

19

Док

преди 3 години

Гърците пак ще се изхитрят. Щели да приемат и антиген тест. Иначе доста време бучаха наляво-надясно, че ще извършват строг контрол с което приспаха конкуренцията в съседните държави. Всеки си казваше, че и тая година няма да се ходи там заради мерките. Сега няма да се учудя ако от 1ви юни обявят, че ще тестват с бързи тестове направо на границата и на нашите хотелиери съвсем ще им висне ***.

18

Анонимен

преди 3 години

Другарите първо плюят Черноморието, сега пък им е гадно че българина има кинти и яко ходи в Гърция. И къде да ходим друзя? Айде идете в Северна Корея на почивка да кажете как е.

17

Българейшани

преди 3 години

До Анониментака ни наричаха персонала на морето и тичаха за западни туристи със валута!

16

Анонимен

преди 3 години

Масово хората не се пазят и игнорират опасностите ! време е метеорит да джасне земята !

15

xaxsasб

преди 3 години

Тц, тц хората предупреждават за трафик на пункта, а коментарите пълни с глупости, хахаха. В кой век живеете, че да генерализирате една екскурзия като евтина или скъпа? Единият отива на палатка, другият на хотел, третият на еърбиенби. Чудо голямо кой отишъл в БГ, кой отишъл в Гърция. Истината е елементарна, всеки ходи където му е кеф и не зависи от политика. Играя една дота, удрям един бургер с телешко и отивам на фитнес и спа. Пари? Всичко има нема 5.50 хахаха. Осъзнайте се.

14

Анонимен

преди 3 години

През комунизма беше много хубаво, пътя до морето беше 8 часа с Москвича през селата и бурканите в багажника. Никой не ходеше в Гърция на почивка.

13

кенеф!

преди 3 години

До лайномориетоЧерно море западна.

12

лайноморието

преди 3 години

До ЗаевЧерно море е ***!

11

Зоро

преди 3 години

Снимки на коли чакащи на границата е най близкото до бг туристи, което ще видите тази година, който си е направил експеримента на черно море миналата година знае.

10

герб

преди 3 години

Откъде пари, че да ги хвърлят за пср 150 лв ли? На семейство 600 лв.? Не мога да разбера. Това е една минимална заплата, нали работите за толкова повечето?

9

Заев

преди 3 години

Средиземно море е радиоактивно.После ракове и оплаквания...*** народ в Гърция иска.

8

нали другаре

преди 3 години

всяка събота и неделя в Гърция е резултат от ниски доходи , скъп бензин и скъпи винетки .

7

Анонимен

преди 3 години

До 5Хаха правилно казано. Само плюят по нашето море, ама в Гърция като отидат са като мишоци няма как да плюят и да се държат селски,понеже са бай никой и няма кой да ги толерира.

6

Анонимен

преди 3 години

софиянчето като стъпи на бг море се държи като Божество и иска всички да му робуват....после се чуди защо получава кофти отношение!...а в гърция е ТУРИСТ!!!