10

До 11

преди 3 години

Ти 15 години имаш ли?Изобщо напъна ли се малко да разбереш за какво иде реч? На кой му пука как ще се нарочат те или ти?

9

Анонимен

преди 3 години

Невярно твърдение е, че македонците #произхождат от българите. Вярно твърдение #е, че България е издавала документи на #македонци по тяхно желание въз основа #на някакво доказателство за български #произход. Вярно твърдение е, че Македония #прави преброяване на населението и има #графи за всякакви националности, но не #и за българи. Ако искат в ес трябва да си #поправят грешката, трябва да се върви #по тези линии, защото има и други неща. #Пълен преглед на политиките им.

8

Анонимен

преди 3 години

Не е необходимо да питаме чуждиакадемии за неща, от които си няматпонятие, това е само едно унижениена хора, които не си знаят собственатаистория и не си пазят паметници идокументи.

7

Анонимен

преди 3 години

Кражба на език няма. Точка. Няма как да има ине е никакъв довод. Има само кражба на история, преиначаване на факти, унищожаванена документи и т. н. Българската научна общност трябва да си прегледа много добре позициите втези преговори защото има неверни неща и на международно ниво нямат шансове.

6

Анонимен

преди 3 години

Типичните комунистически номера на съветските и югославски агенти, които наричат себе си историци. Ако се държи така, това посмешище на държава никога няма да влезе в ЕС, докато ние сме там.

5

Хахаха

преди 3 години

Макетата, както се отказаха от античния идентитет, така ще се откажат от всякакъв до 1944гРедно е нашите политици да припомнят на Европа, защо имаве две назионални катастрофи и цежанзи от Одринска и Беломорска Тракия.Заев е долно ***, но идва и неговият край.С обиди и лъжи политика не се прави

4

Анонимен

преди 3 години

Това е била целта на Зайовците Байовците пък вие продължавайте да ги наричате братя. Братя, друг път! Тръгнаха из Европа да ръсят лъжи и глупости а ония невежи ще им повярват. Крайно време е политиците да се научат да бъдат наистина такива, тоест като се захващат с един регион да познават добре историята му а не да робуват на политически клишета. То хубаво че искат да се разширяват но защо не си зададат въпроса възможно ли е това при тези обстоятелства? Абсолютно не.

3

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Имам едно преосмислено мнение. Нека ,с възпитан тон, БАН се обърне към всички световни Университети-катедра история и еквивалентни на БАН академии-френска,италианска,сръбска,руска,американска, английска... Нека се изискат професионални академични справки от ИСТОРИЦИ, които да обосноват фактологически историчността на Царство България и РСМ. Защо БАН не е направила досега това? Нека попитат също японските и китайските академици. Без бавене,че е позорно бездействието на БАН !!!!!!

2

Нагло

преди 3 години

Нагла и агресивна е лъжата!Жалко че някой е успял да направи това с македонците.Жалко за обикновените хора - онези, които се страхуват да се нарекат българи.А онзи певец, който беше сложил в клипа БГ-знамето?! Холко хули отнесе!

1

Анонимен

преди 3 години

Нужно е, да се засили "образованието" на международната общност, правителства, университети, научни институции, които не са осведомен, за истината, за кражбата на българска история и език, от северомакедонските псевдонаучни и политически кръгове. Публикации, от рода на "Бяла гнига", с обяснение, за тези, които все още не знаят, за българската позиция.