20

Анонимен

преди 3 години

Ей къде сте тръгнали бе хора ,от там казаха ,че рязко се е вдигнал броя на заразените,май си търсите белята.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Ами провери от къде спасяваха български туристи като започна пандемията! Не бе от Гърция, а от какви ли не екзотични дестинации. И то след като имаше предупреждение, че не е препоръчиелно. Та тезата ти за 'бедните" българи издиша.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Такааа, българите не били бедни викат троловете на ГЕРБ.Да видим, ако аз бях богат къде щях да отида?Сигурно в Гърция, ще кажете вие, уважаеми ***?Нищо подобно! В Кан, Монте Карло, Сен Тропе, Ница...До скоро обяснявахте как българина бил супер беден и не ходел никъде, сега минахте на вълна българина е супер беден и ходи в Гърция

17

Бебо

преди 3 години

Видно от репортажите по телевизиите, колите по опашките са предимно със софийски номера. То софиянци ако не идат в Гърция, ще им падне селското самочувствие.

16

гръцки митничари

преди 3 години

Споко бе - опашки имало........ Нали си носите храна и вода , гладни и жадни няма да останете ! ! ! А,да не забравяме - - - добре дошли :) :)

15

Анонимен

преди 3 години

Докарания до гладна смърт то Бойко Борисов народ отива до Гърция с надеждата гърците да го нахранят.Скоро след като Слави Трифонов спечели изборите и направи правителство българите вече няма да ходят в Гърция

14

Джо

преди 3 години

Вийте БГ мутри, за калноморието опашки няма, нали?

13

Анонимен

преди 3 години

Колко са тези дето пътуват за Гърция. Едва 5 процента от 6 милиона колко народ са това. Да не би целокупният БГ народ да пътува. Пътуват мутрите и калинките от администрацията нищо правещите на които им плащаме тлъсти заплатки. Пътуват банкерите и секретарките. Пътуват мутресите. Защо не съм видял някой обикновен човек от бедният народ да пътува. Те едва връзват краищата за храна и сметките да си платят. Но иначе мутрата викаше я глейте какви опашки за гърция има. Да има от мутрите и калинки.

12

Радо

преди 3 години

Къде са се юрнали трудолюбивите, добри и културни българи. Нали в гърците са мързеливи византийци, лукави и негостоприемни.По- злобни от българите няма.

11

Анонимен

преди 3 години

Такааа, българите не били бедни викат троловете на ГЕРБ.Да видим, ако аз бях богат къде щях да отида?Сигурно в Гърция, ще кажете вие, уважаеми ***?Нищо подобно! В Кан, Монте Карло, Сен Тропе, Ница, изобщо, Френската Ривиера, Лазурният Бряг!Ами Гърция? Ако ми плащат може и да отида...

10

до 9

преди 3 години

На чужд гръб и сто тояги са малко!!!

9

само да поясним

преди 3 години

Т.н.QR-кодче в графичен вид съдържа..трите щестици..666! Едни такива "симпатични квадратчета. Виже сами. И след като сте съгласни...да ви идентифицират с "числото на дявола"...на добър път!!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Сега ... Ако искате да изкарате почивка с 300-400 лв. за 4 човека и 10 дни, Гърция не е за вас.Но при едни прилични доходи, изобщо не е толкова скъпо.

7

Анонимен

преди 3 години

реве се че нямало кинта, а все по почивки и ресторантите откакто отвориха пълни, та ще се пръснат

6

българин

преди 3 години

До: номер 5Това че ти си добре, съвсем не означава че всички са добре като тебе.Тези тапи се създават от гръцка страна. И защото българинът традиционно е мазохист, решил е че на всяка цена трябва да ходи в Гърция.Всички които познавам и са ходили в Гърция разправят коренно различни неща от това което пише и се говори по медиите.Например, за прехвалените ниски цени. Изобщо не е евтино а е по-скъпо от България.По-евтино е от Френската Ривиера, затова ходят тук и е по-близко.

5

До 5

преди 3 години

***, ходенето в Гърция не е признак на благополучие, богатство, висок статус и т.н.*** като теб няма как да го разбере.

4

Анонимен

преди 3 години

До БауНродът почива, а гербаджийските тpoлове залягат над клавиатурите.

3

Анонимен

преди 3 години

Оставка на ГЕРБ, българите бягат в Гърция да си починат от мизерията тука. Президента Радев да затвори границите веднага както през комунизма и да организира задължителни бригади и ленински съботници за да вдигнем България на крака.

2

MR Buch

преди 3 години

Спрете се, тези мерки не са за бели хора. Даже и към собствените си хора в държавата гърците се гъбаркат с тези измислени мерки. Пък вие на раменете тикви ли имате или глави? Как може при тези бузимни мерки да ходите изобщо в Гърция? То не е ПЛФ, ПСР, вечерен час, маски в КОЛАТА, маски на улицата, маски на разходка!!! Границата затваря и отвара с работно време като на квартален хранителен магазин, опашки, чакане, нерви, допълнително ти бъркат по всички дупки разни некадърници на границата! Смях

1

Бау

преди 3 години

народа беден и нещастен, ама си почива :D