63

До АРЕ

преди 3 години

Учителки про ста кеси бол - си написалПрав си, ама те идват от същите тези ученици, а не от космоса. Та госпожата маже да е права относно учениците.

62

Анонимен

преди 3 години

Шокирана съм от случващото се в детските градини и училища в България. На 25г. бях, когато осъзнах, че не искам да раждам и отглеждам децата си в родината. На "учителката" уволнение не ѝ стига, бих завела дело срещу нея. Нечовешко е да се държиш така с едно дете!

61

Стар школар

преди 3 години

Ех как ми липсва допира от топлата длан на другаря Генчев.

60

ddd

преди 3 години

моето дете учи програмиране онлайн в специализирано чуждо училище..а за вашите деца като завършат сигурно и в макдоналдса няма да ги вземат

59

malart

преди 3 години

Има го и този момент, че много учителки са под критичното интелектуално ниво. Сега раздават дипломите и всеки, чул за увеличението на заплатите, се натиска за начален или по история и български език учител, че там най-лесно се завършва. После полуграмотни и с липса на всякакви социални умения се набутват с връзки в училищата и става мазало

58

Народна просвета

преди 3 години

Навремето шамарите в училище си бяха нещо нормално, дори препоръчително. Аз след 466332 шамара от другарката Михайлова се класирах трети на регионалната олимпиада по физика :)П.С. Боя изгражда

57

Анонимен

преди 3 години

И кмета на Арда и той сочи с пръст

56

Анонимен

преди 3 години

Тва там не беше ли Пацо от Дупница на финала ? Сочеше публиката с пръст

55

Анонимен

преди 3 години

Родителите да си възпитават гаменчетата, преподавателите не трябва да търпят простотиите на вашите дечурлига.

54

Аре

преди 3 години

Учителки про ста кеси бол. В бъдеще компютърна програма, създадена от най-големите световни умове ще преподава на децата ни.Ще се учат как да оцеляват в живота и как да извлекат максимума от собствените си способности, ще се учат да вярват в себе си и да се стремят към постижения,ще се учат как да изискват от себе си, а не да завиждат на околните и да гледат как да отнемат собствеността им.

53

Анонимен

преди 3 години

Хората не са от желязо. За всички е ясно, че на повечето деца им липсва възпитанието у дома. Все още не сме осъзнали, че има професии и хора които са подложени на ежедневен стрес- учители, полицаи, мед. сестри и пр. В никакъв случай не оправдавам поведението на учителката, но разбирам защо човек може да стигне до там

52

Анонимен

преди 3 години

До 54В училище ще е, не на твоето, в маалата. Твойте по - добре да е в маалата, там повече познания ще придобие за живота, отколкото в българското училище.

51

Уф

преди 3 години

Някаква пледира за наказуемост сред учениците, защото не учели. Наказуемост би трябвало да има за малолетни престъпници, но за това, защо не искат да учат, причината трябва да се търси в мотивацията. Мотивацията я създават учителите и материалът в учебниците, които са толкова зле направени, с толкова много материал, че децата няма как да го осмислят и да придобият трайни знания. Налага се ние родителите да обясняваме допълнително, защото поне сме получили качествено образование.

50

Анонимен

преди 3 години

Недопустимо е да се обижда когото и да било. Особено малко дете на по 6-7 години. То още е просто едно малко дете и нищо повече. Тази жена не е за учител и определено има нужда от уволнение. Дори трябва да й се потърси наказателна отговорност, защото има основания и за това.Ако дете не се държи прилично в час, то си има наказания за това. Само неучил и невъзпитан човек може да си позволи такова хамалско поведение.

49

Наблюдател

преди 3 години

Преди години дъщеря ми се прибираше от училище редовно със синина по ръката. Накрая призна, че учителя по химия я налага с показалката. Отидох да поговоря с въпросния учител, а той се държеше надменно и агресивно, като ми обясни, че тя си го заслужава. Такъв шиш му извъртях, че човека се пенсионира след възстановяване.

48

Само

преди 3 години

Само бой по тия нагли малки чалганизирани хеантутничета !

47

Анонимен

преди 3 години

Ами уволняват я и това е. Има достатъчно хора с образование без работа. Някои са и човечни, освен че могат да свършат работата.

46

Истината

преди 3 години

Така ще е докато няма осъден педагог за насилие над малолетен, независимо физическо или психическо. Всеки да си носи отговорността заедно със заплатата!

45

Факт

преди 3 години

Родителите сте виновни, че не си възпитавате материала , учителката не е там да ви възпитава децата, а да ги учи ! Разликата е огромна ! Пак искате друг да ви върши работата като родители.

44

До Фикрет

преди 3 години

Хайде сега се върни и съвсем внимателно прочети какво си написала...