59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61Не признава македонци, щото няма македонци.

58

Анонимен

преди 3 години

Очаквам "набиване на канчето "на руските слуги в България и приобщаване на нашите братя от Македония в ЕС. Руснаците вият от злоба, барабар със Сърбия....

57

Анонимен

преди 3 години

Нацистка България окупира почти цяла Македония, не признаваше правото на съществуване за македонците, тяхната култура и език - всичко това трябва да стане българско. Първите месеци на окупацията македонците са почти изключително "за", искрено смятаха окупаторите за свои, но скоро тоягата на българските нацисти се изправя срещу тях. Българските нацисти изумяват местните със своята арогантност, грубост, алчност и ускорена "българизация" на всичко. Едва след това македонците се осъзнават като отделна нация, за което в София все още скърбят.

56

Анонимен

преди 3 години

Македонски език признаваме само ако и те признаят,. че е диалект на българския. В противен случай те могат да претендират, че българския език е македонски и подобно простотии. Ясно и точно се записва в бъдещ договор.

55

Анонимен

преди 3 години

Само нацисти са горели знамена на чужди държави, само нацисти са издевателствали върху хора които са се смятали за други. Днес това се случва във фашистка Македония.Не е зле Брюксел да се извисти за тези случаи.

54

Анонимен

преди 3 години

Като ви чета писанията си мисля че малко ви е било - трябвало е да ви депортират сичките та да не замръсявате Европа с лъжи и гов...на.

53

Анонимен

преди 3 години

Нацистка България депортира десетки хиляди евреи в концлагерите на Хитлер като почти всички от тях намират смъртта си там. Нацистка България окупира част от Гърция, която в резултат на следвоенните събития се озова в западния блок и издаде милиардна сметка на съседите си. Не е необходимо да си плащат само по една причина - заради застъпничеството на Русия, който прощава всичко на българите и иска от другите да простят. Очевидно не си е заслужавало.

52

Анонимен

преди 3 години

Хищническото поведение на Нацистка България и жестоката политика на българските нацисти в окупираните територии на Гърция и Македония е нещо, което Русия позволи на българите да забравят, а те с радост са забравили. Те просто не се чувстват виновни за случващото се в онези години: те казват, че са живели спокойно, а след това е дошъл руски нашественик, който по някаква причина е увековечен в Пловдив.

51

Българин

преди 3 години

Вярно е, че Нацистка България е извършвала зверства в окупираните от нея територии на Македония, но Нацистка Германия е извършвала по-големи зверства в Русия.

50

Анонимен

преди 3 години

Абе НИКАКВО ЕС. И да риват за нацизъм и да ни риват -НЕМА ЕС .ВЕТОООООООООООООООООООООООО.Точка.Риват като вдовица за х......

49

Анонимен

преди 3 години

В тубата има филм как са посрещани българските войски в Македония начело с цар Борис.Никога никоя войска не е посрещана с толкова цветя и баници.

48

Анонимен

преди 3 години

А не може ли по приемра на Македония - Северна Сърбия, тоест СС и нацизъмИма Южна Гърция, исторически и географски Македония е южна държава, като South Europe, това е европейска държаваСМ е нацистка теория за държава без история, а къде да ситуираме тогава историята на самата Македония?

47

Анонимен

преди 3 години

До Ние Езика не става за една вечер. Днеска е бг а утре маке. Всеки учен ще ти каже че е векове за да се оформи отделен език.

46

Анонимен

преди 3 години

Сърбите дъепат някаква про американска псевдоашександровска теотия за "акександър от сърбия", който обаче се ксзва simply john, а пък Македония като северна корея.Хейтъри

45

Анонимен

преди 3 години

Едип Цар да си кръсти региона на Северно Хасково, за да го обикнат хамвриканците

44

Анонимен

преди 3 години

Малко да се поогледат за зверствата на любимите им сърбе. Заедно със сърбете си избиха роднините и сега се кефят. Само че избитите ви гледат от небето и няма да ви пуснат в ЕС.

43

Make IT

преди 3 години

Северна Корея и Северна Македония?!?! Маледония трябва да си върне името на РМ

42

Овенен пенЦионер

преди 3 години

Айдееее... и Македония у НАТО. Ше има набиване на канчета. Петоколонниците газчица пикат.

41

Анонимен

преди 3 години

А Заев и ПедеРАСКИ са типични македонски фашишчета ,дето си мислят, че с агресия и ръгане Европа ще ги погледне. Нали ходи заеко у Гърция и му показаха вратата.

40

Анонимен

преди 3 години

Едип цар да си кръсти провинцията Северно Хасково и да тества дали го обичат от САЩ?