40

ИзвинетИ , амЪ:

преди 3 години

Дъжавата намаля , като население с 2.5 милиона , и пак не стигат детските заведения .Защо някои тук , оправдавате ГЕРБ за некомпетентността им !

39

Анонимен

преди 3 години

До факт!Говорим за пазарно и демократично решение. А това са по-високи заплати по селата от София. Непазарното и недемократично е софийско жителство но нали искаме демокрация и пазар.

38

факт!

преди 3 години

Фандъкова вече я командват работниците и , след 2-рия мандат още се сработи с фирмите за държавни поръчки , и разписва поръчките под НАТИСК !Защо в другите държави , няма трети мандат , а най-много два мандата за такива постове ,....защото влизат в престъпни схеми след 2-рият мандат !

37

Анонимен

преди 3 години

Проблема е от 30 години (когато махнаха Софийското жителство) и може да се реши само ако се върне същото или във София спре да става за живеене. Докто прииждат хората от всякъде няма как да бъде решен.

36

Костовистите

преди 3 години

Приватизация, Крадене, Приватизация на безценица - от правителството на другаря Костов и после обвинения към ГЕРБ! Крадеца вика "дружте крадеца"!!!

35

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеННе може навсякъде в София да отворят децки градини. По-добре е да върнат хората по селата с по-високи заплати от София.

34

аз

преди 3 години

Работа, Работа, Работа!

33

АнонимеН

преди 3 години

МИНАЛАТА ГОДИНА ГЕРБ ЗАКРИ ДЕТСКАТА ГРАДИВА В КВАРТАЛ ПАВЛОВО НА УЛ.ПУШКИН ЩОТО ЗЕМЯТА БЕШЕ ВЪРНАТА НА РЕСТИТУТИ И ОТ ОБЩИНАТА ОТКАЗАХА ДА ПЛАТЯТ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЗА МЯСТОТО!!!________ ИНАЧЕ ОБЩИНАТА ИМА 2 МИЛИАРДА БЮДЖЕТ НО БОРИСОВ ГО ИЗТОЧВА КАТО КАРА ОБЩИНАТА ДА ПЛАЩА НЕЩА КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАТЯТ ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ!___________ГЕРБ И ПРЕСТЪПНОСТ Е ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!

32

Ристо Маджов

преди 3 години

ЗАРАДИ КРАДЛИВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА ДРУГАРЯ КОСТОВ, НАРОДА ИСКА ГЕНЕРАЛЧО НАСКО ГНОМА И ОСТАНАЛИТЕ РАЗБОЙНИЦИ ОТ ДСБ (ДС) И "ДА ГРАБИМ БЪЛГАРИЯ" ДА БЪДАТ СЪДЕНИ И ВКАРАНИ В ЗАТВОРА!!! НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22 Ти и семейството ти сте големи столичани...сигурно след 1990г. в Люлин

30

Майора

преди 3 години

Много странно да искате оставка на кмета по този въпрос! Явно не разбирате , че не може да се предвиди колко хора ще дойдат в София. Или вие сте екстрасенси и знаете!ДБ и Маджото за нищо не ставатеосвен да отричате всичко !

29

и не така

преди 3 години

До и те такаЗащо при бай Тошо стигаха местата , и народа беше 7.5 млн ., а сега е 2 пъти по-малко и места няма !

28

ъъъ

преди 3 години

До МикиА препоръчително ли е тия нахалници да смятат, че не са длъжни да плащат и данъци на столична община?

27

Анонимен

преди 3 години

Я да сменим столицата както са направили Римляните.От населения и прогнил Рим са отишли на едно приятно място в Константинопол. Предлагам да сменим столицата и да направим Свищов новата столица.Да оставим София на бандиткото й минало.Дринов я направи столица щото мислехме за Македония ,но не ни били писано.В Свищов е приятно и има страхотна река.И без това румънската икономика е напред и ще ни издърпа.

26

Ninja

преди 3 години

До МикиДоста си ограничен, дали София щеше да е на същото положения икономически ако ги нямаше провинциалистите да работят и да си харчат парите в нея.И наистина ли смяташ, че провинциалистите са виновни, а не тотално неадекватното управление на град с милиард и осесмстотин милиона годишен бюджет.За тези пари града трябва да е слънце без значение дали са един милион или милион и двеста хиляди.

25

и те така

преди 3 години

до анонимник 28 : драги ми смехурко , за Повсеместно унищожена икономика и обезлюдяване на селата оди да протестираш пред централата на бсп ! оди хвърляй яйца по къщите на костов, виденов , нейски , луджев и подобни . те са виновните , а не Фандъкова или Борисов . бсп бяха 20г. във властта , колко ясли , градини и училища построиха или ремонтираха ? на колко годинки си бе *** та не знаеш кой съсипа България ?

24

Анонимен

преди 3 години

В МОМЕНТА СЕ СТРОЯТ 16 ДЕТСКИ ГРАДИНИ,А ДО КРАЯ НА ТАЯ ГОДИНА ЩЕ БЪДАТ ГОТОВИ 8 ДГ. А БЕЛОСЛАВ ЩЕ ГИ ИЗЧАГЪРТА ЛИ.

23

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов -Бойкиев ,наследник на хард комунистически род.Отгледан ,хранен и сега спонсоририан от НПО.Този ще определя политиката на България.

22

Мики

преди 3 години

Само че,Фандъкова е омъжена за софиянец и е нормално да живее при мъжът си в София.А тези семейства дошли от провинцията не трябва да смятат,че столична община е длъжна да осигурява места на децата им в детски градини.Хубаво е жабата да си знае гъола.Препоръчително е да се спре с това НАХАЛСТВО.До Анонимен

21

и те така

преди 3 години

с това темпо на заселване от столичани в повече , колкото и детски градини да се построят , все ше са малко ! де бъ да почнат да протестират срещу презаселването ! а иначе де бъ да се еб в гъ .