32

Анонимен

преди 3 години

ми то няма смисъл вече да сме в тоя съюз, за българите това ни беше хубавото че може да пътуваме и да се преселваме в държави с по-добри условия на живот и да пътуваме свободно, герб окрадоха евро парите от всички проекти ...

31

Чоко

преди 3 години

До Анонимен 31Интересното е , че аз като преболедувал трябва да доказвам наличието на антитела, за да мога да пътувам а ваксинирания не. Ами ако и той няма антитела и може да се зарази или да заразява. Да не говорим, че вече се уговорих с личната лекарка да ни пише ваксинирани и да ни издаде сертификати за ваксинация а дозите да лисне в мивката.

30

мамин сладък

преди 3 години

До 27Хората, които пътуваме, не сме набоцкали с изпитателни течности, а с тестове - много по-здравословно е

29

12

преди 3 години

Тия ваксинираните много ги е яд, че се прецакаха, ама сори то се мисли преди това.За едно пътуване да се прецакаш, а то можло и с PCR.

28

Чоко

преди 3 години

След като си наксиниран и не можеш да се заразиш, какво те интересува дали аз , неваксинирания, разнасям всички щамове на Ковита. Май идеята е съвсем друга. Да се направи експеримент със здравето на хората .

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Всъщност статията е недоизпипана. Тези, които са изкарали заразата също ще могат да пътуват нормално. Просто тези, които не са ваксинирани или не са минали през болестта ще трябва да си правят тестове за доказателство.

26

Анонимен

преди 3 години

Здравният фашизъм продължава

25

до 27

преди 3 години

***, кара ли те някой да се ваксинираш насила?! Не те кара. Къде пътуваш ти, бре? До Гърция с торбите от Лидл и обратно. Смешка. Хората, които пътуваме, сме ваксинирани от февруари още.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Ти май си болен, ама твоето с ваксина не се оправя!

23

Анонимен

преди 3 години

Айде пак блудкави опити да се мине къмзаставяне на хората да се ваксинират с още недоизпробвани илачи!Абе не ме интересува дали ЕС ще въведе такава дискриминация! Ако я въведе - явно става, че идеята е да се задължат хората да се ваксинират. Защото и ваксинираният, и неваксинираният еднакво разнасят зарази и няма ни една причина първият да е привилегирован. Няма да ме заставят по никой начин да се пиша овца за марка на ухото. Елементарни похвати!

22

Анонимен

преди 3 години

Неваксинираните са опасни само за себе си. Ваксинираните носята зараза и заразяват и другите даже и с ваксина..Нищо не се разбоира защо ги делят хората.

21

мамин сладък

преди 3 години

До Европеец 22Пълни глупости! Тези "паспорти" са новите визи - измислят всякакви начини да ограничат хората, вкл. и по отношение на мисленето им, както и налагат ваксинирането (и то срещу вирус с ниска смъртност) като стандарт на живот.Да не говорим, че ваксинираните дори не доказват антитела, въпреки,че са с 85-92% ефективнист за разлика то преболедувалия, който е със 100% антитела.

20

.

преди 3 години

До Анонимен 21 от 17Хубаво им каза, н оедва ли ще ти повярват до момента, в който нещата почнат да се случват...

19

Анонимен

преди 3 години

Евроинтеграторът Хитлер в Германия се провали през 1945 година защото беше победен от Русия, а днешните евроитегратори се провалиха по всички показатели сами без никой да ги побеждава, и Русия никога не е била толкова слаба след 1990, само от няколко години едва започна да се възтановява, но и сега ще обвинят Русия.

18

Анонимен

преди 3 години

Европа е с празни газохранилища, газта поскъпва.

17

Анонимен

преди 3 години

И пак няма да се кастрирам.

16

Анонимен

преди 3 години

И пак няма да се кастрирам.

15

Европеец

преди 3 години

Нормално е при демокрацията в ЕС да се изискват имунизационни зелени паспорти за придвижване. При демокрацията има свобода и на всеки е гарантирано правото да се имунизира и да придобие зелен паспорт за свободно придвижване. Само в изостанали тоталитарни държави като Русия които се управляват от диктатори убийци не въвеждат имунизационни паспорти и гражданите им не могат да се ползват от правото на свободно движение с имунизационен паспорт.

14

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните също разнасят вируса както неваксинираните, а и ваксинирате могат да заболеят. Ваксината само създава антитела за известно време - няколко седмици, но не се знае дали тези антитела ще се задействат наистина, има много случаи на ваксинирани кото пак заболяват и прекарват вируса много по тежко ако тези "ерзац" антитела не сработят.

13

ДА

преди 3 години

Не разбрахте ли,че вече няма ЕС!!Свободно придвижване-бля,бля,бля.....Да се въртят едни пари за ваксини,да се боцкат хората и да се противопоставят!Европейски фашизъм или световна конспирация-както ви се харесва!Ваксините не пазят нито ваксинираният ,нито неваксинираният!!Доказано,който каквото и да говори!