12

Лекар

преди 3 години

До МайораА ти къде видя "добре смазана" машина за 15 месеца?!ГЕРБ се провалиха тотално още от началото на пандемията.Аз работя на първа линия и много съм наясно че никаква "машина" нямаше а само умишлено всяване на масова истерия чрез купените медии!!!Всичко,което направиха беше глупост след глупост!!!Така че тия простотии си ги пробутвай в кварталната кръчма!!!

11

до 11

преди 3 години

Бойко Борисов не се крие заради компромати, а да не му светят маслото, особено от сръбската мафия които му се канят от години!Сега като остане без държавна охрана как ще се опази жив?Естествено само на едно място - в Москва, при неговото приятелче Владимир Путин!Сигурно е там! Там ще се чувства в безопасност!

10

смешковци

преди 3 години

рашковциедин мутафчийски е 100 по-кадърен от цялото правителствотъ****

9

Анонимен

преди 3 години

Ваксини имало достатъчно, желаещи липсват. Причината е липса на достатъчно информация за страничните ефекти на предлаганите ваксини. Защо не опитате да ни предложете /на нас/ руската ваксина "Sputnik V" ида проверите дали отношението на българите ще е негативно. Пробвайте. Може би негативизмът не е към ваксинацията въобще, а към предлаганите от правителството ваксини? Някои европейски страни одобриха "Sputnik V" и никой не разстреля управляващите там.

8

56 годишен

преди 3 години

Точно така! Ще се справим с пандемията само тогава, когато над 70% от възрастните хора над 60 години бъдат имунизирани!А каква е тая работа сега? Всичкото младеж се юрнало да се ваксинира, не от грижа за здравето на баба си или дядо си, а за да получи заветния "сертификат" който ще му позволи и това лято да си пече д***то на морето в Гърция!Тотално сбъркани мерки!

7

Анонимен

преди 3 години

Хе .празни приказки ,гарга на гарга око не вади )

6

Анонимен

преди 3 години

така е защото ги държат с компромати и ги оставят да докладват на бойко рашков

5

Майора

преди 3 години

До анонименАбе ти акъл в главата имаш ли?Кой ще тръгне да саботира по поръчение?Това не са ти ония времена , в които комунистите саботираха всичко , фалираха банките , направиха долара 3000 лв. и изнесоха парите на хората! Но явно ти си възпитан с чалгата и Слави и не помниш това!Но какво да се прави- *** народ , проста държава!

4

Анонимен

преди 3 години

Eee, искам цирк! Искам всичко да се смени, за да има "промяна". Нали това беше лайт мотива. Защото "хората" го искат. Калинките летят през пролетта! Къде е Мая да предложи болниците да се ръководят от гражданите на улицата. Така е най-демократично!

3

Ама чакайте малко

преди 3 години

Каква е тази чистка, какво е това дърдорене нон стоп. Защо никойнищо не е направил до сега като е виждал, че има проблем??? Президента не е от вчера, парламента работеше до преди 2 месеца на пълни обороти. Тоест всички седели и мълчали до сега и от онзи ден - да оправяме държавата! Абе хайде моля ви! Ние да не сме паднали от Марс - все едно не е ясно какво се случва. Вашите *** ченгеджийски действия няма да променят нищо. Хората пак ще гласуват за ГЕРБ, защото ги харесват. Харесват и Бойко!

2

Майора

преди 3 години

И тук , както и в другите министерства , тече реваншизъм! Не може да сложиш прът в колелото на добре смазаната машинаи да очакваш подобрение на работата и! Жалко за новия министър , но явно и той следва повелята на Радев!

1

отровна гад

преди 3 години

Радевата хунта взе да ги хваща шубето!