28

преди 16 години

Румен Петков е най-качествения и адекватен политик в България в момента, ето защо има много завистници, които биха дали мило и драго да му навредят както намерят за добре - и вътре БСП и изобщо в българското политическо и обществено пространство. Недоброжелателите обаче не са си направили сметката, защото Румен има достатъчно трезвомислещи и сериозни привърженици, спечелил е уважението на достатъчно много хора и като човек и като политик. Тези хора няма да го предадат, независимо от политическите интриги в БСП и простотиите в МВР. Това което се случва напоследък е небивала кампания за очерняне лично на Румен Петков и на клеветниците не им пука за реда и законността в България, а искат само да дискредитират министъра и да го лишат от влиянието му в обществените процеси на България! Главните действащи лица в тази кампания са всъщност от самото БСП, но това е друга тема. Факта е, че с работата си като министър на вътрешните работи Румен Петков спря кранчето на доста заинтересувани от келепира и беззаконията в БГ и те на свой ред му спретнаха кампанийка, жалък опит да се наклевети един трудолюбив и съвестен човек и политик. Безсъдържателни са задявките и подхвърлянията за личността и поведението на Румен, такива твърдения са несериозни и жалки. Скоро няма да има такава политическа фигура като Петков в България, затова е нужно той да бъде запазен, защото е полезен за напредъка и добруването на нашата страна!

27

Червения дракон

преди 16 години

За съжаление Румен Петков е сам в борбата с престъпността, заобиколен е от завистници и некадърници, които му пречат да установи истинска законност в страната! Никой от останалите във МВР-върхушката не е на негова страна, правят му спънки, ето защо на министъра се налага да се бори сам, сам да отстоява законността в България, а това е тежка задача! Оценете по достойнство усилията на този човек и чак тогава пишете простотии! Румен си знае работата и я върши добре!!!

26

Долорес

преди 16 години

ЧИСТКАТА ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧНЕ ОТ ГЛАВАТА, КОЯТО НЕ САМО МИРИШЕ, А ВОНИ - ТРЯБВА ДА СЕ ПОЧНЕ ОТ ШАДРАВАНЕНИЯ ПИКЛЬО - РУМКАТА ПЕТКОВ

25

преди 16 години

Смех, смех, така ще е, няма как да е друго, след като длъжностите в сегашното политическо МВР се раздават след корупционно наддаване.

24

благия

преди 16 години

ЦЕЛТА - ВЛИЗАНЕ В ПОЛИТИКАТА е не за да се оправи положението на наРОДА , а собственото лично положение и благосъстояние , мисля че това е ясно вече и на децата от предучилищна възраст !!! Защо политиците не искат да има МАЖОРИТАРНИ избори - защото тогава 90% от тях , от сегашните в парламента няма да стъпят повече там , и това им е много ясно , така че скоро оправия няма да има , докато не се въведът мажоритарни избори на които да се избират определени личности , а не партии , щото в партиите си се подреждат после пак същите муцуни !!!

23

преди 16 години

Такава жалка двойка министър-гл.секретар в МВР не е имало от 10000 преди новата ера.

22

преди 16 години

Такава жалка двойка министър-гл.секретар в МВР не е имало от 10000 преди новата ера.

21

Homosapiens

преди 16 години

За съжаление когато Костов управляваше,положението беш същото и в момента това правителство,а и това на НДСВ преди,продължава да управляват по същия начин.Костов и неговото ДСБ са компрментирана опозиция-и опзиция без идеи,вадеща само компромати-без реална алтернативна политика.Затова изборите са само фасада на политически лица от различни парти-с празни обещания,като стремежа е единствено личното и партийно съсловното облагодеталстване от публичните средства на държавата.Жалко за България-остава ни само да се бием в гърдите и да викаме Ich bin Bulgar,за да не ни забрави света и да ни прати някое подаяние за да можем да кретаме и преживявяме ден за ден.

20

преди 16 години

Гледам ,че се дърлите на комунисти и седесари.. Нима Българина не вижда истината? Не проумяхтели ,че през тия 19 години всички правителства само са крали от нас Българите.. Не виждатели ,че цялата държавна машина е проядена от корупция.. Като се почне от министри,депутати,кметове,общински съвети и т.н. и стигнем до редовите-полицаи,Катаджии,данъчни,лекари,митничари ,гранична полиция,учители,университети и т.н. държавни служители.. Да не би случайно Катаджията да не ви е гърбил при Костов с 20лв. скрит в храстите? Просто рибата е вмирисана от главата до опашката.. Корупцията е прояла всеки чиновник.. А ние работещите Българи ,които им плащаме заплатите нищо не предприемаме.. Муцуните в парламента са едни и същи близо 20 години и никой не ревизира предходната власт- Защото Гарван ,гарвана око не вади.. Така ,че няма Костов ,няма Станишев -всички са маскари..

19

ddt

преди 16 години

ama verno s R.Petkov triabva da zapochne tazi chistka, ama Stani Shef ne si go dava tzennia kadur , a Kostofff drugaria ne e na vlast shtoto osra peizaja ei s takiva mazni *** kato niZkoto vlechugo s izpuknalite ochi , koeto nishto ne razbira ot nacionalna sigurnost, no razbira ot vadene na papki o tpod masata i se misli za velik .........emi to ,ako vzemat da podslushvat vsichki prima karti , shte uvolniat polovinata politzai bre ..... za KAT da ne govorime

18

Т.Николов

преди 16 години

Според мен Иванов е изгорял като бушон ,за да се предпазят големите риби.

17

преди 16 години

Тия двамата на снимката са от една група, една специалност, един випуск на ПУ "П.Хилендарски".

16

преди 16 години

От това нищожество на снимката трябва да започне чистката - да обясни пред съдът защо позволява на *** *** безнаказано да тероризира България. Заслужава да бъде съден за държавна измяна и разстрелян редом с *** бандити, които покровителства. В цялата Българска история този министерски пост не е заеман от по-жалка личност.

15

преди 16 години

Костов и компания ги нямало от 8 години! Алооо, ами кой създаде всичко това и каква опозиция е вмомента Костов - да вади само документи ли? И какво - мижава опозиция, което трябва да ти подскаже, че няма да рита срещу тези, които са го създали, само от време на време ще пуска по някоя сензацийка! Еййй, *** народ и това е! То иначе как щеше да се казваш Спиро, дишай, докаато живееш! хахахха

14

Българин

преди 16 години

... нямат изчистване.

13

:)

преди 16 години

Костов е виновен!

12

преди 16 години

Ето че имаме вече добри резултати от съвместната работа на МВР, ДАНС и прокуратурата при борбата с корупцията. Държавата дава много ясен сигнал за безкомпромисност в това отношение.

11

Spiro

преди 16 години

"Значи вие можете да гледате в паничката на който си искате, но другите не могат да гледат във вашата???Хвала на такива "органи на реда" като вас, хахахаСмешници, хората много добре знаят, че сте бистра вода ненапита, ама само докато вземете властта...""Костов го няма от 8 години, скъпи комунисти. През това време вие осрахте и опикахте пейзажа, и се омазахте до уши. Не мога да разбера защо при всеки сигнал за корупция все го обръщате на - "а пък Иван Костов ...". Забравете го Костов, той вече не играе в играта, погледнете се вие какво направихте. Едно голямо нищо направихте, и НАТО и ЕС ви беше поднесено на тепсия от омразния Костов. Вие просто трябваше да седите мирно и да не правите глупости, но вие и това не можахте да направите. То не беше крадене, то не бяха скандали, то не бяха убийства. Стигна се до безпрецедентни мерки от страна на различни комисии от ЕС и вие пак се правите на неразбрали. Ето заради това винаги съм бил на мнение, че демостративното убийство на Чеушеску в Румъния имаше много положителен ефект върху развитието на държавата. Румънците в момента са по-добре от нас и продължават да се развиват с бързи темпове. Няма друг начин на диалог с комунист освен бързия разстрел до стената. И сега пак обвинявайте Костов, и пак се чудете защо парите не ви стигат в магазина. Хайде, със здраве ...

10

преди 16 години

СПИРооооо, каква паничка, бе, шут, такъв? Ти пак на сини и червени делиш българите! Колко си ограничен! Значи не може да се казва нищо лошо за хората на Костов? И ЗАЩООО? Тогава Атанасов защо не получи дискетка, по пощата, а? И вярваш, че такава бомба с информация някой ще му я прати по пощата? Егати наивника! Исках да кажа, че когато си честен и коректен, няма наши и ваши! Всички са гнили и затова сме толкова зле! Нека да си идат виновните, но да не се отърват само с едното си слизане от стълбичката, а да ГНИЯТ В ЗАТВОРИТЕ, но ВСИЧКИ, които са омърсени! Ясно ли ти е! Ти си неосъществен червен и затова си станал син, а ние, истинските не сме членували никога в никаква партия и затова сме обективни, а не пристрастни като теб! Мисли с главата си!

9

e

преди 16 години

кой ще го освободи???