17

Gancho

преди 3 години

Какво стана с Българската ваксина??? Нали каза преди няколко месеца,че ще бъде съвсем скоро готова. Незнам какъв учен е и професор,но е безогледен лъжец.

16

Лойко

преди 3 години

На този професор остава ли му време да работи в БАН,защото по цял ден ходи по студиа и телевизии, и как не му е неудобно след като сам се хвала в капана на лъжите си.Уж преболедувал и не му била нужна ваксина,а след няколко дена се озова в болницата болен от корона вирус.Поредното перде псевдо учен.

15

Анонимен

преди 3 години

Професора е прав ,че непрекъснатото ваксиниране е бизнес,както и че естественият имунитет е по-добър(нещо ,което някои негови колеги ,,забравят''), както и че децата не трябва да се ваксинират.Пропаганда ,манипулация и ненаситната лакомия и алчност е свързана с тази истерична ваксионна кампания.Ваксините са одобрени за ,,спешна'' употреба при болни,стари,затлъстели хора с високо кръвно,диабет,други придружаващи заболявания, защото при тях инфекцията с Ковид ,може да е фатална.

14

Nona

преди 3 години

Такаааа,сега възрастните са на прицел! Да се разтовари пенсионната система,и новият министър смени плочата-вече мисли точно обратното на онова,което говореше преди една година. Да се чуди човек ...

13

Анонимен

преди 3 години

По-дълбок?????Направо се излага!

12

търговец

преди 3 години

Ваксини за продаване, ваксини за продаване.

11

Анонимен

преди 3 години

"......имах два дни болки в гърлото......" това каза , Чорбанов. " ....няма да се ваксинирам, имам антитела, изкарах ковид" " Явно не съм го изкарал и съм в болница"Мисля, че няма право да кометира и дава съвети

10

Анонимен

преди 3 години

До 13Ти откъде знаеш съдържанието на спринцовките? Инжектираш ли си храна?

9

Анонимен

преди 3 години

До ВеселякТи си от новата раса - ковидарзомбар

8

Анонимен

преди 3 години

При Рaдa Дълбoкaтa е още по- дълбок!

7

Ганю пулев

преди 3 години

Този от кога стана професор

6

Анонимен

преди 3 години

Ако съм доктор ще унищожа всички флакони на ковид ваксини в кабинета ми.

5

Анонимен

преди 3 години

Професоре, умен човек си, пожелавам ти успех с ваксината. Но знаеш ли колко ми пука дали ще бъда ваксиниран или не? Ама въобще не ми пука. След като има лекари, които ни управляваха и манипулираха като манифестираха върху страховете ни ще живеем ли или не, ефикасният начин против такива гнусни манипулации е да изкореня тези страхове в мен. Сега вече пет пари не давам за живота си. Но лекарите продължиха: "Ама ти не пазиш баба и дядо!". Абе я сиктир бе!

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5И обратното е вярно - някои умират от ваксината без да са боледували.Въпрос на личен избор.

3

Веселяк

преди 3 години

Престанете да давате трибуна на тоя абсолютен профан и некадърник.Тоя е против маските а най добрата лекарка ,която се казва проф.Лео казва че маските трябва да се носят поне 18 месеца след приключване на пандемията.

2

Mitaka

преди 3 години

Заради Чорбанов СЕМ трябва да задължи като някой говори за ковид да се обяви:Всичко казано е лично мнение, за което няма научни публикации и доказателства и вероятно не е вярно!Твърденията за които има научни данни се изнасят от сериозни учени и лекари и те го обясняват.

1

Анонимен

преди 3 години

Ех, един плюс да имам от тая болест