18

Сащ

преди 3 години

За да се ускори трябва като американците, на паркинга, директно в колата... Това е начинът. Със записване, с редене пред болница с ковид отделение, не е много умно... Да не говори за предимства за възрасти и т.н. Времето на фазите отмине, сега е времето на масовката.

17

Анонимен

преди 3 години

Мутрите слагаха по 6000 дози средно на ден, в началото по-малко, после повече - до около 17000 средно на ден в последните дни. Затова в България само 10% от хората са ваксинирани с поне една доза.

16

НОВИТЕ ДЕМОКРАТИ

преди 3 години

РАДЕВ, ЩО ДОПУСНА ВЪЗРАСТОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ ЗА ВАКСИНИРАНЕТО......КОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ

15

НОВИТЕ ДЕМОКРАТИ

преди 3 години

ОСТАНАЛИТЕ ШЕ ЧАКАТ ДА ГИ ТРЕСНЕ....ВИРУСА....РАДЕВ, НЕ ВИЖДАШ ЛИ КАКВО СТАВА....НЕ СЕ СКАТАВАЙ

14

Анонимен

преди 3 години

Трудно е личния лекар да събере достатъчно желаещи за ваксиниране в един ден, заради които да отвори флакон с 10 дози. В поликлиниките и малките болници е същото. Записват се 25 човека през портала, а идват 3-4. Решението е голями ваксинационни центрове, където да няма проблем с отварянето на нов флакон с много дози.

13

Анонимен

преди 3 години

Сега като има ваксини за всички ще ваксинират точно тия които предизборно ги лъгаха, че ваксините са опасни и ги отказаха съвсем от тях. Тиквата валсинираше по 40 000 на сен а тия нама да успеят и 4000 да стигнат

12

д

преди 3 години

Пълно безумие е да се спрат зелените коридори, че то като ходих да се ваксинирам, 90% от хората бяха под 60 години, от десетина човека на опашката само 1 пенсионер имаше (и браво на него).Останалите младежи и хора до 50 години някъде. А ваксини поне в момента вече има и продължават да пристигат. По скоро трябва да се мисли за малките градчета да се отворят и там зелени коридори напълно свободно. А за съжаление повечето ми познати възрастни ги слушам как гордо заявяват че няма да се боцнат.

11

Анонимен

преди 3 години

Служебното правителство наследи голям хаос при ваксинирането и едва ли за два месеца ще успее да въведе ред.

10

Реалист

преди 3 години

Решението, че първо трябва да се ваксинират хората над 60 години е добро, в другите държави отдавна го направиха, но начина, по който мислят, че ще стане, е погрешен.

9

Анонимен

преди 3 години

Вече ваксинираните до септември ще останат без антитела, но тогава ще обявят появата на нов още по-ужасен щам и ваксърската кампания ще потегли наново с пълна скорост.

8

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И РУМЕН РАДЕВ!

7

Грешиш

преди 3 години

Това не е пробутване, а спиране на достъп до ваксини. Значи македонците ще получават нашите ваксини безплатно на границата, а ние ще чакаме ред, както по комунистическо за мандарини и банани по Коледа.

6

Анонимен

преди 3 години

По цял свят хората отказват да се ваксинират, властите са принудени да махнат мерките и скоро тоя вирусен балон ще спука, независимо дали ви харесва или не. Обаче много бизнеси никога няма да се възстановят. В САЩ броят на безработните и бездомните е скочил драстично. Вие се чудите как да си пробутате ваксините и да реализирате скапаните си печалби.

5

Гарантирам

преди 3 години

Мислейки за пенсионираните си избиратели, завинаги се погребахте като партия. На следващите избори ще сте под чертата.Старите, които искаха да се ваксинират, отдавна го направиха, но сега е важно, останалите да не могат.

4

Анонимен

преди 3 години

За мен от петък до неделя е невъзможно. Явно ще чакам да навърша 60 години, за да се ваксинирам.

3

Анонимен

преди 3 години

Защо трябва да ограничавате хората по възраст в държава пълна с антиваксъри. Когато минавам около Пирогов на опашките за ваксиниране почти няма пенсионери. Повечето са на възраст от 30-50. Имаше дори и група студенти. Ако по-рано бяха пуснали платени ваксини за нас работещите, можеше да се спасят доста животи.На това решение му се вика, с чужда пита, помен прави. Не стига, че нямаме свободен достъп за закупуване на ваксини, а с нашите пари купувате ваксини, които раздавате хаотично безплатно

2

Анонимен

преди 3 години

Айде, почна се с глупавите решения. Записаните през системата за седмицата ще се ваксинират в петък, събота и неделя. Пълна подигравка с хората. Засрамете се, бе!

1

Анонимен

преди 3 години

Чудите се какви по-примамливи оферти да предлагате, като че рекламирате шоколад. Биг фарма излива милиарди, за да ни пробута отровите си и ако не успее от първи път, задължително ще повторят и потретят ваксинациите, докато не минем всички под иглата. Пандемията няма да приключи, докато и последната човекоединица не бъде ваксинирана, а после ще ни задължат превантивно всяка година.