93

Анонимен

преди 3 години

До помнещ 102"! От мутренското след 1989 г което ЛИЧНО ПОМНЯ!"А помниш ли кой е Любен Гоцев?А помниш ли кой е Майстора?А помниш ли те при кой работеха и и до днес работят?М?

92

помнещ

преди 3 години

до 96 Виж господине. Чудя ви се на такива като теб,след като Борчето подхвана тази тема и кампания. Как за кратко време,успя да ви ги втълпи тази глупост! -:( Елементарни сте вярвай ми! И аз бях там и никой НЕ МИ Е ПЛАЩАЛ! И ако беше зрял мъж,трябваше да знаеш прекрасно.Че Мутрата Борисов и Божков,са от едно потекло дружки! От мутренското след 1989 г което ЛИЧНО ПОМНЯ! Помня и мутрата като "пазач" на Тато па после като пазач на Мадритският крадец Симеон.ТОВА СИ Е ТЯХНА ЛИЧНА "война"!НЕВЕЖ!

91

необразован

преди 3 години

Никоя фирма занимаваща се с производство не може без кредит!Дори и търговските!Друг е въпросът как го обезпечава и обслужва!Какво ненормално има в това 8 фирми да теглят 1000 млн кредит?Това си е политика и отговорност на банката. Има сигурно и контрол от БНБ!Ако някой не си върши работата в тая сфера, това вече е друго!

90

Факт

преди 3 години

Пеевски не обича да връща кредити!

89

Анонимен

преди 3 години

Ама, забранено ли е в България да се дават кредити? Ако имаш обезпечение можеш и милиарди да вземеш. Просто комунистите се опитвате да оправдаете поредния фалит на банка в България под благовиден предлог, но цената на фалита ще бъде платен точно от тези от вас със 700 лв заплата.

88

Анонимен

преди 3 години

По време на кризата е имало спасителна програма за ... олигарсите на ГЕРБ. Да, кредити са, които се връщат с печалбите от спечелените нагласени държавни поръчки и подобни на тях сделки. Няма ли пак някои да каже, че ББР е банка, която работи с цел печалба и такива неща са нормални, или това беше само в случая със СГ Груп? Сега предполагам всички ги е срам прекалено много, за да говорят.

87

Анонимен

преди 3 години

До ПомнещХората не бяха будни като протестираха, те просто бяха платени от Божков. Раздаваха ви всеки ден пари пред президентството, затова и явката ви беше там.

86

каква е истината

преди 3 години

Шарани, някой ви подхвърли стръв и вие захапахте!Това са част от кредитите на банката!63% са на дребни и средни фирми23% са на едри фирмиКолко още банки има в България, те също имат кредити на едри и дребни фирми!Не искам да ставам адвокат, нито на банката, нито на герб!Ама докъде стигаме само с отрицание на всичко? Тогава вие по-добри ли сте от тия, срещу които негодувате?

85

Анонимен

преди 3 години

До СтранноЧе то милиони хора получават кредити, бе профи. И да не е забранено някоя фирма да взема креди бил той и милиони?

84

Анонимен

преди 3 години

За милиони няма закони.За ракия и грипава кокошка ,няма прошка.

83

Анонимен

преди 3 години

Най голямото творение БКП е шиши.

82

Анонимен

преди 3 години

Той , горкия служебния министър , откъде да ги знае тези работи .

81

Анонимен

преди 3 години

Другаре, сега цъкате минуси, после ще си гледате празните джобове, щото сте тарикати и се радвате на червения преврат.:)))))

80

Анонимен

преди 3 години

До Странно"Като е толкова нормално,защо е тайна и научихме едва сега кой всъщност получава кредити в България...."Що, твоите кредити явни ли са?

79

Анонимен

преди 3 години

Къде се крие дебелия главатар на разбойпиците?

78

Странно

преди 3 години

Като е толкова нормално,защо е тайна и научихме едва сега кой всъщност получава кредити в България.....нима ГЕРБ се страхува от нормалността? А истината е,че колкото видяхме пари от КТБ...толкова ще видим и от кредитите на Пеевски, Домусчиев и сие....над всички тежи сянката на Маджо и неговата прислуга... Тиквата.

77

Вий

преди 3 години

Мафията е и БСП ,и ГЕРБ и ДПС .А те са дело на БКП .и ченгетата.И нищо не се е променило.А вий....вий сте ид и оти.

76

Анонимен

преди 3 години

До HelloГ н, Борисов не е на власт, да ти припомня,

75

Анонимен

преди 3 години

То Гешев за какво да се самосезира, какво престъпление има в ББР?

74

Анонимен

преди 3 години

Айде всички да ви нема още утре !