25

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Дребният и среден бизнес го съсипа Бойко бе дебилен. Раздаде парите на олигарси те вместо на тях. Аре у лево герберски ***. Край с герб

24

Lina

преди 3 години

Ах милия бивш директор и той калинка. Заемчета били, ми те щели да ги върнат - много ясно.***, *** на умиране.

23

Анонимен

преди 3 години

Вижте какво , гадни отмъстителни злобари такива, на които ви дай само да дрънкате глупости, сега ви се е паднало, надявам се тези два месеца да свършат възможно най - бързо. Тези пишман експерти които Радев натика в служебното правителство като нищо ще съсипят и малкото което се направи. Вече ще кроят стратегии и ще спасяват дребния и среден бизнес за два месеца - как ли пък не. Просто целта е да се заличи това което се направи от правителството на ББ и да се охули. Те това е.

22

Анонимен

преди 3 години

именно... съобразена с политиката на действащото правителство! кви малки фирми кви пет лева

21

Анонимен

преди 3 години

Не забравяйте да окаушите Цецо-интелекта от училището за бавноразвиващи се!Апартаменти и т.н., той е елементарен, ще изпее всичко, а най-важното и много знае.

20

Бау

преди 3 години

Права е Кьовеши, която каза, че Цветанов и Борисов откраднаха 1милиард евро.

19

Бойко Банкянски

преди 3 години

Въпрос на време е тея да осъзнаят че олигарсите никой не може да ги спре, затова е по-добре да си братиньо с тях. Така има по нещо и за матряла , а той доволен и пак ще съм нъмбер оне.

18

2луп

преди 3 години

Бате, ако залогът е да учернят герб това е доста лесна работа. Те герб са се у. рали до шията. Голямо краен и раздаване на олигарси е падало. Дори не са си правили труда да прикриват нещата, защото не са вярвали, че няма да управляват. Вместо да подпомогнат малкия бизнес, които страда те са наляли на олигарси те едни стотици милиони за да може Вълка да си купи ново Бугати.

17

Анонимен

преди 3 години

Мутрата,не бил зависим от Доган ама иначе отпуснал кредити за близо милиард лева на фирмите му!

16

Анонимен

преди 3 години

Не ги е срам, че не дадоха пари на Левски от тази банка, при положение че раздавали такива пари

15

Друг

преди 3 години

Боко , Боко...немаше ли в шкафчето 800 лв ..една от хартийките по 500 евро да бе дал и да купиш тия 8 - осем акции по 100 лв! Да си бе банката държавна. Колко от тия кредити се докреватиха до теб?И ти пак не знаеше и финансовите ти министри гении....като с лотарията а?

14

Stoedin

преди 3 години

Здраво са се активизирали анти-ГЕРБ пишещите. Не е случайно, че Кутев е говорител на служебното правителство. Който си го може, си го може. Особено когато има мнооооого пари подкрепа. Залогът е голям - да очерним ГЕРБ! Но все пак, надявам се, хората могат да преценят сами...

13

Анонимен

преди 3 години

Айде холан, хващайте Тиквата - снимка на чекмедже с огромна сума пари и злато.В кауша веднага - откъде са тия пари, данъци плащани ли са?Като е дал 5К за момиче вечерта, откъде тези пари?Имате всичко необходимо да го вкарате поне като Ал Капоне за 10 години.

12

Тъй де!

преди 3 години

Ами ако си държиш в шкафчето до главата (освен пистолета) и 100 - 200 милиона - ей така, да си ги броиш да заспиш (ако уискито не ти е било достатъчно или 'мата хари' не те е издоила напълно) - какво да ги мислиш някакви партнори от белота - дай им колкото искат - те ще ти го върнат!

11

Анонимен

преди 3 години

Отпускала пари според нуждите и политиката на действащите правителства!Демек действащото правителство на герб е водило политика да храни олигарситеДелян ПеевскиГеорги ГерговРумен ГайтанскиБратята Домусчиев Георги СамуиловЗа 11 години гербавите съсипаха държавата.

10

мак

преди 3 години

БанДа за развитие.

9

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Милионите се...раздават само с благословията на Тиквата,а не с...решенията на някакъв управителен съвет.Наш Делянчо мамин,пак се е уредил...случайно само с някакви си...милиони.Тиквата от...добро сърце,дал на пишмян...бизнесмена,да се прави на тузарче.Абе има някаква...връзка между тях;ама само той да е.с мед да го намажеш.

8

Анонимен

преди 3 години

Оооо цензурира ппиибб

7

Анонимен

преди 3 години

***, ббр , иаб, Инвестбанк не са банки.

6

Анонимен

преди 3 години

еее,тези нямат надънване.каква е тази лакомия и алчност не мога да разбера,то не беха самолети,острови,вили,яхти,любовници и не знам какво си.тея хора не могат ли да разберат,че в гробищата свръхбагаж няма...