53

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Писмо с обратна разписка с прекратяване на отпуската и заповед за уволнение. Има си начини и тези тарикати ще го разберат по трудният начин. Не платена се дава, ако си си взел вече платената. Съмнява ме да са го направили. Страх тресе *** гроб

52

Коко Горилата

преди 3 години

Важното е, че Началничката на кабинета на МВР е учредила партията на Божков.

51

азътъ

преди 3 години

Охооо ще се кандидатира ли служебнто правителство да гласувам за него? Я виж как се разбягаха плъховете.

50

.

преди 3 години

Абе кой има толкова дълги отпуски от май до септември или не са ползвани през годините за да може при пенсиониране да се платят.

49

Anonimen

преди 3 години

Излезли са в отпуск за да се спасят от уволнение, ама няма да стане.

48

ПроСоТо

преди 3 години

РАЗВРАТА на "властимещите" у нас е ПО-ТЕЖЪК от тоя,налегнал Содом и Гомор!!!!..Време е Господ да се намеси!Защото НИЕ сме слаби срещу тях!..

47

ПроСоТо

преди 3 години

сега ми стана ясно защо калинките удължиха "Извънредната епидемиологична обстановка " ВЪПРЕКИ,че заболели от "коковида " почти няма,а починалите се броят на пръстите на едната ръка!..ЗАРАДИ ТИЯ!!!!Защото МАЛКО ПРЕДИ това си "записаха" ,че.." Неплатения отпуск може да се удължи до 90 дни В УСЛОВИЕ на "Извънредно положение",или..ВНИМАНИЕ:-На "Извънредна епидемиологична обстановка"!!!...немате си и представа СУПЕРНАГЛИТЕ как си ИГРАЯТ и с ред,и със закони,и с правила!!..НЯМАТЕ СИ И ПРЕДСТАВ

46

A dano

преди 3 години

I ofshorkite koito suzdadohte poslednite 14 godini ot otvle4enite li4ni danni na imigrantite bulgari v Anglia primerno ot pasportite, tqh psnahte li gi ili koga?

45

Има жертви

преди 3 години

Вярно ли са разработва ли следене на хора през сателити на ЦРУ, Пентагона и 5G антените и гледат дори през стените!?

44

Реално

преди 3 години

На това му се казва "Кошерен ум" по заповед на царицата и като сложим правосъдната система тип "Кенгуру" всичко става Айларипи....занимавали са се с порнографски материали тоест с компромати срещу неудобни!

43

баба мара

преди 3 години

аз съм в траур кои ще гони руските агенти какви са тези директори как можеда напуснат службата тези хора имат ли чест и достоинство това разпасанадържава ли е как са подбрани как са назначени може ли човек да има довериена тези мъже като се връщам в годините назад такова чудо не се е случвало

42

Пловдив

преди 3 години

Пак номера от селски вечеринки, щом масово са излезли в неплатен отпуск, явно много мирише. И какво като минат изборите и герб завладее власта пак ще се върнат. Ха-ха ние народа ще ви свалим, веднага да бъдат освободени и повече никакви държавни сладки служби, да бъдат съдени за измяна към държавата.

41

Анонимен

преди 3 години

Май този плешивия дето го махнаха сега от МВР, той е подписал заповедта точно преди да си тръгнеДа гори в ада.

40

Анонимен

преди 3 години

Много странно съвпаьение за периода на неплатен отпуск при първите двама. Да не да лятоска на морската вила да охраняват външния клоzет на вожда?

39

Гост

преди 3 години

Много злоба в тоз калпав народ...няма управия...от едни аидуци на други още много по-гладни се натресохме !

38

Шишо

преди 3 години

Държавници с какви ашлашки прийоми си служат. Аз си мислех че държавата се управлява от не профани.

37

мнение

преди 3 години

Хич да не се връщат....

36

Анонимен

преди 3 години

ОТПУСКЪТ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕКРАТЯВА, ТАКА ЧЕ НЕ ВИЖДАМ ЗАЩО Е ТОЗИ РЕВ, КАТО СА ТОЛКОВА НУЖНИ ДА ИМ ПРЕКЪСНАТ ОТПУСКА.

35

Анонимен

преди 3 години

данс Е НА ПОДЧИНЕНИЕ ПРЯКО НА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ.

34

Анонимен

преди 3 години

Отговорност носи този, който е подписал молбите им за 4 месеци неплатен отпуск. И двамата от сутрешния блок на БТВ, които се правеха, че не са в течение и не знаят кой е подписал молбите на шефа на ДАНС и на този на служба "Разузнаване" за такъв дългосрочен отпуск. От МВР подписва гл.секретар на МВР или министърът на МВР. Друг няма право да подписва техните молби.